Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab A Açılma Ekranında Kalıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lütfen yardım edin.Böyle bir konu daha önceden açılmışsa ve çözümü bulunmuşsa kusura bakmayın.İnternette aradım çözümünü ama deneyince olmadı,çözemedim.Sorunum şöyle : Samsung Galaxy Tab A(T-350) kullanıyorum ve rootleyim dedim.rootledim.Freedom yükledim(sistemi alt üst edebileceğini biliyordum).2 gün önce tableti kapatıp açtığımda Samsung logosunda kaldı.Neyseki açma kapama+ses azaltma tuşuyla açıldı.Bugün ise baktım virüs bulaşmış.Tablette ''Samsung SE adlı uygulama kapalı'' gibi bir bildirim geliyordu sürekli.Bugün reset atacaktım zaten.Samsung güvenlik şeyi sorun buldu.Yeniden başlatın yazıyordu.Yeniden başlattığımda açılmadı.Bu sefer tablet model yazısı ekranında kaldı.1 dakika sonra kendisi yine yeniden başlatılıyor ve orada kalıyor.Önceki gibi kapama+ses azaltma tuşuna bastım birşey değişmedi.Recovery modunu açtım ve reseti seçtim.İşlem bittikten sonra reboot u seçtim.Yeniden başlatıldı ve yine o yazıda kaldı.Birde reboot loader gibi birşey vardı.Onu seçince birşey yüklüyor ve ''downloading...'' yazıyor.Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.RAM yüklemem lazımsa nasıl yapılacağını bilmediğim için yapmıyorum.Telefoncuya gider miyim bilmiyorum.Aranızda bunu çözebilen varsa lütfen yardımcı olun.

• Sa Tam modeli yazarmisiniz. Beraber yapalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ignatius -- 20 Mayıs 2016; 12:30:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.