Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus - Ana Konu [Odin'le resmi 4.1.2 güncellemesi] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
1
Favori
21.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3g si cıkmış bile.. Aralarındaki fiyat farkı çok değil ise 6200 almak çok mantıklı.
  • Hasancım kızma ama valla 7 plus almaya gittim teknosaya bi güzel inceledim harika cihaz.İstediğim herşey var,7'' de rakipsiz ama almadan çıktım.archos80g9 u satmıştım.(9. tabletimdi).ve note aldım.Bu arada kadıköy teknosada cihaz vardır.1329 tl.tereddütsüz p6200 ü alabilirsiniz.cihazda yok yok.gps,telefon,tasarım,hafiflik..elde müthiş duruyor.kasasını çok beğendim.Gayet düzgün çalışıyordu.7'' de alıncak en iyi tabletlerden biri.
    sevgiler..
  • Bir süre önce farkettiğim bir sorunum var. Tablet bazen şarzı bitmediği halde şarzı tamamen tükenmiş gibi açılmayabiliyor. Şarza takıyorsunuz, şarzın tam bitmiş olduğu durumdaki gibi hemen açılmıyor, bir süre sonra açılabilir hale geliyor. Açılır açılmaz baktığınızda aslında şarzın boşalmamış olduğunu anlıyorsunuz.

Diğer kullanıcıların cihazlarında da böyle bir durum var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatipoglu -- 30 Mart 2012; 19:42:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hatipoglu

Bir süre önce farkettiğim bir sorunum var. Tablet bazen şarzı bitmediği halde şarzı tamamen tükenmiş gibi açılmayabiliyor. Şarza takıyorsunuz, şarzın tam bitmiş olduğu durumdaki gibi hemen açılmıyor, bir süre sonra açılabilir hale geliyor. Açılır açılmaz baktığınızda aslında şarzın boşalmamış olduğunu anlıyorsunuz.

Diğer kullanıcıların cihazlarında da böyle bir durum var mı?

benim tablette böyle bir durum yok.
  • Nerede satılıyor 7.0 Plus acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: derin07

Nerede satılıyor 7.0 Plus acaba

http://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/tablet_pc/1297/125042665/samsung_p6200_galaxy_tab_7_tablet_pc
  • teknosa'dan almak istemiyorum da; başka bir yerde satılıyor mu?
  • 1000 tl'e kadar alınabilecek en iyi 7 inç tablet hangisidir?
  • teknosadan neden almak istemiyosun
  • SLM SAMSUNG P6200 CÜ KARDEŞLERİM NASILSINIZ DESTO52 ORDULUMUSUN
  • ARKADAŞLAR BİLGİNİZ VARMI BİLMİYORUM UYGULAMALARI SİLSEM BAŞKA ZAMANDA İHTİYACIM OLSA SÜREKLİ GOOGLE PLAY A BAĞLANIP İNDİRMEM GEREKİYODU Bİ YERE YEDEKLEYİP MESELA HAFIZA KARTIM ORDAN ALIP KURSAK BÖLE Bİ YÖNTEM VARMIYDI DİYE DÜŞÜNÜYODUM AKLIMA ŞEY GELDİ DENEDİM OLDU
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem52

ARKADAŞLAR BİLGİNİZ VARMI BİLMİYORUM UYGULAMALARI SİLSEM BAŞKA ZAMANDA İHTİYACIM OLSA SÜREKLİ GOOGLE PLAY A BAĞLANIP İNDİRMEM GEREKİYODU Bİ YERE YEDEKLEYİP MESELA HAFIZA KARTIM ORDAN ALIP KURSAK BÖLE Bİ YÖNTEM VARMIYDI DİYE DÜŞÜNÜYODUM AKLIMA ŞEY GELDİ DENEDİM OLDU

dostum galaxy tab 7 plus kullanıcısı mısın ? Memnunmusun?autocad falan çalısıyor mu?Ve benim için en önemlisi sarj süresi ne kadar gidiyor?

HTC yada galaxy tab 7 plus almayı düşünüyorum da...

cevaplarını bekliyorum.
  • ASTRO DİYE Bİ PROGRAM VAR SÜPER PROGRAM ONLA BACKUP ALIP SAMSUNG P6200 KENDİ ORJİNAL DOSYALARIM PROGRAMIYLADA ASTRO TARAFINDAN ALINAN YEDEĞİ HAFIZA KARTINA TAŞIRSANIZ PROGRAMLARI HAFIZA KARTINA YADA BİLGİSAYARINIZA YEDEKLERSİNİZ ARŞİV YAPARSINIZ BEN Bİ ÇOK PROGRAMI ARŞİVLEDİM KOLAY GELSİN
  • quote:

ASTRO DİYE Bİ PROGRAM VAR SÜPER PROGRAM ONLA BACKUP ALIP SAMSUNG P6200 KENDİ ORJİNAL DOSYALARIM PROGRAMIYLADA ASTRO TARAFINDAN ALINAN YEDEĞİ HAFIZA KARTINA TAŞIRSANIZ PROGRAMLARI HAFIZA KARTINA YADA BİLGİSAYARINIZA YEDEKLERSİNİZ ARŞİV YAPARSINIZ BEN Bİ ÇOK PROGRAMI ARŞİVLEDİM KOLAY GELSİN

???

dostum sordugum sorunun cevabı bu değil..
  • DESTRO KARDEŞ P6200 KULLANICISIYIM 1 AY OLMADI ALALI TABLET ALIRKEN BAYAA Bİ ARAŞTIRDIM HEMEN HEMEN HERTABLETİN EKSİK KALAN Bİ YÖNÜ VARDI KİMİSİNİN HAFIZASI ARTTIRILMIYODU KİMİNDE 3 G YOKTU KİMİNDE TELEFON ÖZELLİĞİ YOKTU KİMİ BİLGİSAYARA BAĞLANMIYODU ARAŞTRDIKLARIMIN ARASINDA EN BABASI BU TABLET ÇIKTI ALDIM MEMNUNUM OUTOCAD İ KURMADIM AMA MUHAKKAK ÇALIŞTIRIR
  • ŞİMDİİ KURUCAM HABER VERİCEM
  • quote:

DESTRO KARDEŞ P6200 KULLANICISIYIM 1 AY OLMADI ALALI TABLET ALIRKEN BAYAA Bİ ARAŞTIRDIM HEMEN HEMEN HERTABLETİN EKSİK KALAN Bİ YÖNÜ VARDI KİMİSİNİN HAFIZASI ARTTIRILMIYODU KİMİNDE 3 G YOKTU KİMİNDE TELEFON ÖZELLİĞİ YOKTU KİMİ BİLGİSAYARA BAĞLANMIYODU ARAŞTRDIKLARIMIN ARASINDA EN BABASI BU TABLET ÇIKTI ALDIM MEMNUNUM OUTOCAD İ KURMADIM AMA MUHAKKAK ÇALIŞTIRIR

şarjı 1 günü çıkarıyor mu?bir de 500 gb harici disk takıp çalıştırabilir miyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destroyer52 -- 8 Nisan 2012; 12:59:19 >
  • OUTOCAD İ KURDUM ÇALIŞIYOR BEN ÇOK SIK FİLM İZLİYORUM ŞARJI KULLANIMA BAĞLI OLARAK 1GÜN GİDER KULLANMADIĞIM ZAMAN KAPATIRSAN ÇOK RAHAT GİDER
  • HARDDİSK TE TAKMADIM AMA ONU TAKACAK AYRICA BİR KİT LAZIM O YOK AMA BEN 32 GB LIK SAMSUNGUN HAFIZA KARTINI ALDIM YAKLAŞIK 50 GB HAFIZASI OLDU KASILMA FELAN YOK BİNLERCE FOTGRAF İŞİM GEREĞİ SLAYT MEVZUAT DÖKÜMAN VAR BİZKEZ BİLE KASILMA GÖRMEDİM
  • HATİPOĞLU KARDEŞ NERELERDESİN YAA CANLANDIRIN ŞU FORUM U
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.