Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus - Ana Konu [Odin'le resmi 4.1.2 güncellemesi] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
1
Favori
21.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar 09/03/2012 tarihi itibariyle cihazı teknosadan almış bulunmaktayım beeklentileri karşılıyor ancak fiyatı 1300-1400 tl olduğundan pahalı ALMAK İSTEYEN HERKESE ALLAH ALMAYI NASİP ETSİN
  • hatipoğlu kardeş almış olduğun kılıftan bende almak istiyorum nasıl alacağım hangi siteden nasıl aldın türkiyeye geliyormu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawministration -- 10 Mart 2012; 17:20:37 >
  • Hayırlı olsun. Teknosa sitesine baktım şimdi, gözükmüyor bu ürün? Mağazalarda mı var sadece?

    Bir de yalnızca WiFi olan mı, WiFi+3G model olanı mı aldınız? Model numarası ne?

    http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=190620881252&ssPageName=ADME:L:OC:US:1123

    Kılıf budur, tabi Türkiye'ye ulaşması biraz zaman alıyor :) Sayfanın en altında ülklere göre kargo geliş süreleri var. Yanlış hatırlamıyorsam 3 haftada geldi benimki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatipoglu -- 12 Mart 2012; 16:49:59 >
  • hatipoğlu kardeş 3 g ve wifi olan yani cep telefonu olan modelini aldım teknosanın internet sitesinde var suan
    http://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/tablet_pc/1297/125042665/samsung_p6200_galaxy_tab_7_tablet_pc
    makina güzel ama keşke 7.7 inç yada 8.9 inç alaydık diorum bazen ben kılıf için e bay sipariş verdi gelmesi uzun sürüyo peki kargoya felan haricen para verdinmi keşke 2 tane alaydın birine ben talip olurdum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cem52

    hatipoğlu kardeş 3 g ve wifi olan yani cep telefonu olan modelini aldım teknosanın internet sitesinde var suan
    http://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/tablet_pc/1297/125042665/samsung_p6200_galaxy_tab_7_tablet_pc
    makina güzel ama keşke 7.7 inç yada 8.9 inç alaydık diorum bazen ben kılıf için e bay sipariş verdi gelmesi uzun sürüyo peki kargoya felan haricen para verdinmi keşke 2 tane alaydın birine ben talip olurdum

    Yok hayır kargo ücretsizdi. Ben boyut açısından son derece memnunum ancak tabi ki herkesin ihtiyacına göre değişir.




  • Tabletiniz Hayırlı Olsun.Bu Tablet Ne Kadar,Fiyatının Hakediyormu,Oyun Performansı Nasıl?Anlatırsanız Sevinirim.
  • Wifi olandan söz ettiğimzde benim yurtdışından aldığım fiyatı (399 dolar) hakettiğine inanıyorum ama 3G'li de olsa yurtiçi fiyat (1399 TL) biraz yüksek geldi bana. Ailecek bizim beklentilerimizi karşılaması konusunda biz gayet memnunuz. Yalnız pek oyun oynadığım söylenemez. Denediğim bir kaç oyun oldukça başarılı çalışıyor.

    Ara yüz geçişlerinde zaman zaman çok hafif takılmalar olması, ABD'de kullanılan Google Music servisi Türkiye'de kullanılamadığından, google müzik uygulamasının sürekli hata verip kapanmaya zorlanması, yurtdışı cihaz olduğundan Samsung Apps'ın Türkiye versiyonunun çalışmaması ve yurtdışı için olan versiyonunun açılması gibi ufak tefek sıkıntıları saymazsak sorunsuz kullanıyoruz. Türkiye'den alınan cihazlarda en azından son saydığım iki sorunu yaşama olasılığınız pek yok.

    Daha eski mesajlarda bahsetmiş olmalıyım, SD karta direkt USB'den yüklüce dosya kopyalarken bağlantıda sorunlar yaşamış, sorunu SD kart okuyucu ile direkt karta yüklemekte bulmuştum. Androidin dosya yöneticisi muhtemelen SD kartı tararken açılışta kısa bir süre bekletiyor, ancak alternatif olarak marketten indirdiğim kullanışlı başka bir dosya yöneticisnde (OI dosya yöneticisi)bu sorun oluşmuyor.

    Türkiye pazarına girdiği bu günlerde cihaz ile söyleyebileceğim başka bir olumsuz durum aklıma gelmiyor. Biz gayet memnunuz cihazdan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatipoglu -- 15 Mart 2012; 19:46:57 >




  • merhaba arkadaşlar, başlığı yeni gördüm. Mart ayının başında 3g 7.0 plus ımı Amanzon-ABD den sipariş verdim. TR'ye gelen bir arkadaşımla elime ulaştı. 7.7 3g olan da vardı ancak henüz resmen çıkmadığı için garantisiz satılmaktaydı ve büyük olasılıla da OEM kutusuyla gönderiyorlar. o nedenle pek yanaşmadım. 2-3 haftalık kullanımımda gördüğüm kadarıyla pil olayını en çok etkileyen elbetteki gps. cihazı kaydettirdim. telefon konuşmaları sorunsuz. ekran akıcılığındaki takılmalar 10.1 ve 8.9 boyutlu ürünlerle kıyasla göze hiç takılmıyor diyebilirim. belki işlemcisinden belki küçük ekranlı olmasından bilemiyorum. eğer root yaparsanız, işlemciyi overclock ile 1.6 Ghz e kadar çıkarabiliyorsunuz. el çantasına veya kotun arka cebine rahatlıkla sığıyor.

    benim sıkıntım cihaza uygun bir igo sürümü bulamadım. yüklediklerim ekranın bir köşesinde kalıyor. ne yaptıysam tam ekran düzgün bir yazılım bulamadım. uygun bir igo konusunda bilgisi olan var mı? tşk.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulbas -- 17 Mart 2012; 14:35:15 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sulbas

    merhaba arkadaşlar, başlığı yeni gördüm. Mart ayının başında 3g 7.0 plus ımı Amanzon-ABD den sipariş verdim. TR'ye gelen bir arkadaşımla elime ulaştı. 7.7 3g olan da vardı ancak henüz resmen çıkmadığı için garantisiz satılmaktaydı ve büyük olasılıla da OEM kutusuyla gönderiyorlar. o nedenle pek yanaşmadım. 2-3 haftalık kullanımımda gördüğüm kadarıyla pil olayını en çok etkileyen elbetteki gps. cihazı kaydettirdim. telefon konuşmaları sorunsuz. ekran akıcılığındaki takılmalar 10.1 ve 8.9 boyutlu ürünlerle kıyasla göze hiç takılmıyor diyebilirim. belki işlemcisinden belki küçük ekranlı olmasından bilemiyorum. eğer root yaparsanız, işlemciyi overclock ile 1.6 Ghz e kadar çıkarabiliyorsunuz. el çantasına veya kotun arka cebine rahatlıkla sığıyor.

    benim sıkıntım cihaza uygun bir igo sürümü bulamadım. yüklediklerim ekranın bir köşesinde kalıyor. ne yaptıysam tam ekran düzgün bir yazılım bulamadım. uygun bir igo konusunda bilgisi olan var mı? tşk.

    Hayırlı olsun, bu başlığa mesaj yazan üçüncü Galaxy Tab 7.0 Plus kullanıcısına ulaşmış durumdayız :)

    igo denemedim bu cihazda, bu yüzden bilgim yok malesef.

    Sizin cihaz da yurtdışı cihaz olduğundan merak ettiğim bir konu var; sizde google music uygulaması çalışıyor mu? Kindle uygulaması cihazınızda vardır muhtemelen ama o da Türkiye'de çalışmıyor olsa gerek?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatipoglu -- 20 Mart 2012; 8:16:20 >




  • Teknosadan bende aldım bu tableti. jabra kulaklığım vardı, tableti el çantama attım taktım kulaklığı on numara oldu. İnternetimde yanımda (vodafone 8 TL/ay). Tablet tüm ihtiyaçlarımı karşılıyor. Ağdan (150 mps access point var) 1080p mkv leri takılmadan oynattı, arasıra nadiren takıldı. Ağdan altyazıyı görmedi ama tabletin dahili hafızasına atınca gördü. sadece altyazıyı atıp video oynarken bulup yüklüyorsunuz. Dokunmatiği bir ipad2 kadar olmasada çok akıcı. 7" olması taşımada ve tek elle kavramada avantaj sağlıyor. Pil rahatlıkla 1 günü çıkarıyor. Wifi ile interneti çok abartmamak şartıyla. Zamanla daha uzuyacaktır bu süre. WİFİ kopma sorunu falanda hiç yaşamadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: krkmz

    Teknosadan bende aldım bu tableti. jabra kulaklığım vardı, tableti el çantama attım taktım kulaklığı on numara oldu. İnternetimde yanımda (vodafone 8 TL/ay). Tablet tüm ihtiyaçlarımı karşılıyor. Ağdan (150 mps access point var) 1080p mkv leri takılmadan oynattı, arasıra nadiren takıldı. Ağdan altyazıyı görmedi ama tabletin dahili hafızasına atınca gördü. sadece altyazıyı atıp video oynarken bulup yüklüyorsunuz. Dokunmatiği bir ipad2 kadar olmasada çok akıcı. 7" olması taşımada ve tek elle kavramada avantaj sağlıyor. Pil rahatlıkla 1 günü çıkarıyor. Wifi ile interneti çok abartmamak şartıyla. Zamanla daha uzuyacaktır bu süre. WİFİ kopma sorunu falanda hiç yaşamadım.

    Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
  • hatipoğlu kardes mrb e buy dan kılıfın siparişini vereli 10 gün oldu ama hala gelmedi seninki kaç gündegelmişti bide seyi sorcam kargo takip numarası felan oluyomu yani ne asamada nerede öğrenebiliyozmu bu arada yeni tablet alan arkadaşa da hayırlı olsun diyorum
  • Eski mesajlarda yazmıştım, 3 haftada gelmişti benim kılıf. Kargo takibi mümkün değil malesef. Satın aldığımın ertesi günü siparişiniz yollandı diye eposta gelmişti ebay aracılığı ile, elime ulaşması 20 günü buldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatipoglu -- 20 Mart 2012; 8:14:12 >
  • Kılıf için telefon aksesuarları satan (çinden getirenler) dükkanlara bakın. gayet güzel kıfıflar var 30 TL ye
  • Bu cihazda cep telefonu özelliği bulunuyor mu arkadaşlar ? ( GT-P6200 )
  • Bu cihazda cep telefonu özelliği bulunuyor mu arkadaşlar ? ( GT-P6200 )

    _____________________________

    PSN : besiktasss


    kardeş 2 sürümü hatta 4 sürümü var bu cihazın 16gb 3g li ve 62 gb 3gli yani telefonlu sürüm birde 16 gb ve 32 gb wifi yani telefonsuz olan sürümleri var gt p6200 telefonlu p6210 sa telefonsuz
  • Cep telefonu özelliği var. Galaxy note'un 7" olanı gibi.
  • Selamlar,

    P6210 vatan,teknosa gibi yerlerde kalmamış..Nerden bulabilirim.?

    P6200 telefon özellikli,p6210 telefon özelliksiz.Sizce hangisini almak daha iyi olur?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: destroyer52

    Selamlar,

    P6210 vatan,teknosa gibi yerlerde kalmamış..Nerden bulabilirim.?

    P6200 telefon özellikli,p6210 telefon özelliksiz.Sizce hangisini almak daha iyi olur?

    P6200 var Türkiye'de P6210 geldi mi hiç bilmiyorum. İhtiyaca göre seçim yapmak lazım. WiFi bağlantı yeter diyorsanız P6210 yeter elbette. Ama her an her yerde internet ve belki de telefon görüşmeleri yapmak istiyorsanız P6200 doğru seçim olur.
  • Galaxy tab p1000 kullanıyorum. anladığım kadarıyla aralarındaki fark yeni tab' ın çift çekirdekli işlemcisi olması ve wifi olarak kullanılması.. Şunu çok iyi biliyorumki samsung tablet alanlar kessinlikle pişman olmazlar... En yakın zamanda 3g si olan modelide çıkacaktır.... Alacaklara hayırlı olsun. Iyi günlerde kullansınlar..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.