Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab 4 10.1 Ana Konu ve Değerlendirme (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
5
Favori
30.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar tablette uzun sürerli kullanımlarda film izlerken veya oyun oynarken ısınma problemi oluyormu ?
    Birde reeder A10İX air bu tablet yerine tercih edilirmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rzaali. kullanıcısına yanıt
    Bu tablet ips ekran değil, f/p ürünü bir tablet arıyorsanız, yine global bir marka olan Lenova A7-50 / 16 gb'lık modeline bakın, led ips ekrandır. Hpsbrd da şu an 329 lira.. Ben 3G modelini kullandım, performanslı tablettir ekran kalitesi de oldukça iyi..
    Samsung'un sadece galaxy tab S tab700 modeli alınır, amoled ekran ve kaliteli bir tablettir ama fiyatı biraz pahallıdır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasgs

sorusu olan varsa cevaplayabilirim 4 aydır kullanıyorum

bu sm-t532 tab4 10.1 3g nin telefon özelliği aktive edilebilyor mu?
    mesela aynı özelliklerede avrupada satılan t531'in telefon özelliği aktiv mesela
    p5105->p5100 romu yüklenip telefonu aktve ettikleri gibi veya
    n8005'e n8000'in romunu yükleyip telf. özelliği açıldığı gibi

bu 532 de böyle bir imkan varmı acaba ??? gelecek cevap veye link için peşinen teşekürler
  • karbozone kullanıcısına yanıt
    Kardesim ayni sorun bende de var bende de ayni sekil 1 aylikken basladi. Ben de ser ise verecegim ama vermedim ne zamandir useniyorum gitmeye yakin aslinda ama

• 10.1 t530 a lollipop gelmedi mi yahu

• Herkese merhabalar..
    Arkadaşlar Tab 4 (sm-t530) cihazı kızıma doğum günü hediyesi olarak aldım.
    Kullanan arkadaşlardan cevaplamasını istediğim iki sorum olacak:
    1-Bu ürün için çinden kılıf sipariş etmiştim yanında kalem gönderdiler ve kızım bu kalem işine bayılıyor. Ama kalem kalitesiz ve ucu oldukça kalın. Aranızda ucu ince kaliteli bir kalem kullanan var mı? Varsa marka ve modelini belirtir misiniz??
    2-PlayStore dan indirdiğimiz oyunlarda bölümlerin hemen hepsi kilitli. Bu kilitleri açmak için gereken APK dosyasını indirdim ama kurup oyunu tam sürüm yapamıyorum. Tablete indirilen uygulamaların tam sürüm haline getirilmesi ile ilgili bilgi paylaşabilir misiniz?!!
  • unsal.esen U kullanıcısına yanıt
    Trust marka kalem kullaniyorum, frna degil.

2. Sorunuzun cevabibforum kurallari geregi yanitlanamamaktadir.

• Forum kuralları ile ilgili uyarınızı dikkate alıyorum ve yaptığım yanlışı fark etmeme yardımcı olduğunuz için teşekkür ediyorum..
    Kalem konusunda da Aliexpress de satılan bir kaç ürün gördüm ama kalite konusunda şüphelerim var, sanırım tavsiyenize uyup orjinal bir ürün alacağım
  • Merhaba arkadaşlar hafıza kartı almaya niyetlendim. Şimdi bu Samsung Galaxy Tab 4 T530 arkadaşımız özelliklerinde sadece sd kart diye tanımlamış kendisini acaba bu aşağıdaki kartları desteklemez mi?..
    team 64gb microsdxc uhs-i class-10
    Samsung 64gb microsd evo class10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cons18 -- 4 Kasım 2015; 16:06:02 >

• Cons18 C kullanıcısına yanıt
    Sorduğum bu soruya cevap verebilecek bir arkadaş yok mu?
  • Tablet kendiliginden butun programlari guncelliyor. Bu guncellemeyi nasil kapatabilirim ?

• Nasıl bütün programları güncelliyor? Normalde güncelleme geldiğinde otomatik günceller. Onu soruyorsanız google play store ayarlarında otomatik güncelleme açma kapama var. Ben de kapattım. Telefonun internetini bağlayınca hemen güncelleme başlayıp interneti yiyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: psirik

Nasıl bütün programları güncelliyor? Normalde güncelleme geldiğinde otomatik günceller. Onu soruyorsanız google play store ayarlarında otomatik güncelleme açma kapama var. Ben de kapattım. Telefonun internetini bağlayınca hemen güncelleme başlayıp interneti yiyordu.

Ben telefon hattindan internete giriyorum. Zaten internet yavas, internete girdigim zaman oyunlari falan guncelliyor. Bunu kapatmak istiyorum.

Tam olarak nereyi soyluyorsun ? Ayarlardan uygulama yoneticisine girdim oradanda play store hizmetlerini actim ancak bildirimleri kapatma falan var. Guncelleme ac/kapa diye bir sey gormedim.

• Play store uygulaması içinde var. Bulursunuz zaten. Bulamazsanız google'a sorun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tablet %64ten fazla sarj olmuyor. %1 iken sarja takiyorum, 64 te takiliyor.

Fabrika ayarlarina donmek ise yarıyor ama bu tabiki her zaman mümkün değil

• Cons18 C kullanıcısına yanıt
    Tab 4 en fazla 64 görüyor diye biliyorum. Yani sorun olmaz bence

• psirik kullanıcısına yanıt
    Tamamdir, buldum. Tesekkurler.

• Cevap yazdığın için teşekkür ederim arkadaşım. Yalnız benim korkum şu, evet cihaz 64gb kadar destekliyor ama micro sdhc, micro sdxc, micro sdhc-I gibi formatları destekleyip desteklemediği. Eğer desteklemiyorsa ben kart'a kart bana bakar dururum diye korkuyorum.

• Geçmiş olsun hocam.Neyden kaynaklanıyor bu durum acaba?Bir de lolipop güncellemesi geldi mi cihaza?
  • Urbanrevolt kullanıcısına yanıt
    Gelmedi, gelmez. Samsung amiral gemi telefonlarina bike guncellemeyi aylarca geciktererwk veriyor ki, tabletlere hic gelmez. Hele bunun gibi orta seviye bir tablete gelmesini hic ummuyorum.

Ote yandan %64te takilma sorunu kendiliginden cozuldu. 64te buraz takiliyor sinra olmasi gerektigi gibi devam ediyor. Yani %80 falan oluyor bir anda. Sanirim sarj yuzdesi göstergesi yaziliminda bir sorun var.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.