Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY TAB 3 7.0 SM-T210 WİFİ (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.644
Cevap
31
Favori
189.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • resmi 4.4.2 gelse süper olcak şuan rockkettab 3.1 + werewolf kerneli kullanıyorum yeni çıktı süper 4.1.2 olduğu halde hızlı 4.4.2 gelse varya offf :DDD bide greenify full sürümü var donatiton ile birlikte uygulaalarrı uyutuyom gavity box kurulu ööyle işte inş gelir 4.4.2 geliştiriciye gpu overclock + downclock ekleyebilirmisin diye yazdım kernelin sayfasına bakalım ne dicek
  • Arkadaşlar Samsung Galaxy Tab 3 SM-T111 7'' 3G Tablet Pc almayı düşünüyorum önerir misiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmetyel06

Arkadaşlar Samsung Galaxy Tab 3 SM-T111 7'' 3G Tablet Pc almayı düşünüyorum önerir misiniz ?

Önermem Nexus öneriyorum saf android gibisi yok.

• SM-T210 TABLETİNİZİ HIZLANDIRMAK İSTİYORSANIZ + android 4.4 görünümü + stabil ve hızlı kullanmak istiyorsanız
    size bunları öneriyorum

-- [ KONU BANA AİTTİR] --

() ---> tablette yapmanız gereken bölümler

(-)Custom rom kullanmalı
    (-)custom kernel kullanmalı
    (-) root yapmanız gerek

öncelikle kullanmanız gerekenler :
    twrp (team win recovery project)https://www.dropbox.com/s/ooa7j86ph2kwr8z/T210.TWRP.2.7.1.0.tar.md5
    cwm (clockworkmod) https://www.dropbox.com/s/yzss3ufqj01p7ai/recovery.tar.md5
    seal 4.0 (custom rom)http://www.androidfilehost.com/?fid=23329332407592452
    blackhawk (custom kernel)https://www.dropbox.com/s/1my2fiotysn30jw/blackhawk-kernel-1.6-t210.zip

------->daha hızlı arayüz
    ----->adroid 4.4 sistem
    --->root gerektirmeyen kendinden rootlu
    -->4yolla yeniden başlatma
    ->saydam üst menü
    >pie control

Kurulum + tanıtım VİDEO (twrp ,cwm kurulmuş dosyalar hafızaya atılmış olarak)

!!!!!ALTTAKİ YAZILI KURULUMU UYGULAYIN BU SADECE SEAL 4 KURULUMU!!!!!!!

/--------------/
    / kururum /
    /--------------/
    / İÇERİK /
    / CWM /
    / TWRP /
    / BLACKHAVK(KERNEL) /
    / SEAL4(ROM) /

> öncelikle yukarıdaki linlerdeki dosyayı indirin Uploadlar benim (seal hariç) ardından hepsini masaüstüne bir klasöre at sonra Tabletin hafıza kartına at
    () tableti aç ayarlar > geliştirici seçenekler > usb hata ayıklama aç
    () tableti kapat ve orta tuş + ses kıs + güç tuşuna bas
    () dowload mode gelecek ses arttır tuşuna bas
    () tableti pc ye bağla odini aç odinden ap yi seç
    > ap butonuna bas ordan twrp yi seç (auto reboot ve re partition seçilmicek) ardından start a bas twrp kurulur
    > aynı işlem ile clockworkrecoverymod u kurun
    () ardından seal4 ve black havk ı zip olarak tablete at ( hafıza kartı yerine)
    () tabletten guç + ses aç + menü (yada power basınca bırak ve ses aç + menü ) bas

!!! *----------BACKUP----------------------------------------------------------------------
    sisteminizi yedekleyin ilk önce
    !
    () şimdi twrp girin güç aç + ses aç + menü
    () oradan backup bas hafıza kartını seç yada orda storage yazan yere bas yeri seç işte
    () sonra yandaki yerdeki yedeklemek istediklerini seç
    () dakvik + cache + data + system sonra swipe yazan yeri çek
    > bu işlemi yap ki sorun cıkarsa geri alabilesin

->sonra sorun çıktı diyelim

() yine twrp git
    () restore bas
    () orada çıkanları seç
    () sonra swipe yazan yeri çek
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------
    Şimdi yükleme işlemine devam edelim

() [format] (gerekli) twrp den wipe butonuna bas dalvik , data, cache seç ve swipe yazan yeri sağa doğru seç
    () ardından wipe den cık install a bas seal4 ü seç add more ye bas blackhavk ı seç swipe yazan yeri çek (3 dakika kurulmasını bekle)
    () yukarıdan geri ok seklinedeki butona bas Yeniden başlat (reboot) a bas
    Tebrikler tabletiniz hızlı + android 4.4
    ///////////////////////////////////////////////////////////////
    / Son olarak bunları devre dışı bırak /
    /////////////////////////////////////////////////////////////

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmenwolwer -- 27 Temmuz 2014; 3:41:26 >

• Ben kullanıyorum oldukça memnunum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • xmenwolwer X kullanıcısına yanıt
    merhaba beğenmezsek yada sorun çıkarsa orijinal rom u nerden buluruz nasıl nasıl döneriz saygılar
  • süraka kullanıcısına yanıt
    beğenmezsen yada sorun çıkarsa 2 şeçeneğin var
    1. orjinal rom yüklemeniz gerekecek
    BU ROMU YÜklerken GEREKENLER :
    ODİN 3.09

Orjinal ROM
    http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=24211

2. twrp backup restore yapmanız

()şimdi twrp girin güç aç + ses aç + menü
    ()oradan backup bas hafıza kartını seç yada orda storage yazan yere bas yeri seç işte
    ()sonra yandaki yerdeki yedeklemek istediklerini seç
    ()dakvik + cache + data + system sonra swipe yazan yeri çek
    >bu işlemi yap ki sorun cıkarsa geri alabilesin
    ->sonra sorun çıktı diyelim

()yine twrp git
    ()restore bas
    ()orada çıkanları seç
    ()sonra swipe yazan yeri çek

anlamadınmı video izle

BACKUP ETME

restore etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmenwolwer -- 26 Temmuz 2014; 17:45:58 >

• xmenwolwer X kullanıcısına yanıt
    teşekkürler bugün iki kez denedim ikisindede romda hata verdi kurulum tamamlanamadı şuan orjinale dönmeye çalışıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi süraka -- 27 Temmuz 2014; 12:30:50 >
  • beyler şu lanet olası tablete düzgün bir güncelleme gelmiyecekmi? tab 2 de bile 4.2.2 güncelle gelmiş. ulan elimizde tab 2 den kıyasla daha muhteşem tablet var hala 2 sene öncesinin adroidini kullanıyoruz! aramadık internette yer kalmadı yokmu en azından 4.2.1 güncellemesi_?
  • 4.2.2 var ama PORT rom şuanda betahttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2724249

• Tableti root edince otg yi kullanabiliyor muyuz? Deneyen varsa lütfen bilgilendirsin

• h4rwarrior H kullanıcısına yanıt
    malesef kullanılmıyor.Cihaz desteklemiyor
  • Arkadaslar merhaba

bende galaxy tab e var wifi li olan

bi sorun var cihazi ani hareket ettirince kapaniyor arkasina hafif sert vurunca kapaniyor sizce pilimi boslukta ve ben kapagi acabilirmiyim pilini sabitleyebilirmiyim

• Bu cihazda otg hiç bir şekilde kullanılamiyor mu

• arkadaşlar tablete sd kart taktım ama uygulama yöneticisinde sd kart'a taşı butonu yok. sizlerde durum nedir?
  • bir de tablete kitkat güncellemesi gelmesi konusunda bir gelişme var mı acaba? son durum nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi didaktikdeli -- 19 Ağustos 2014; 19:11:20 >
  • Arkadaş ben TAb 3 e root yapcam odini indirdim root yapma yerini açtım tableti pc ye bağladım hata ayıklamam açık pc de gözükmüyor nedeninin söylermisin çözümünü bilen varsa söylesin
  • arkadaşlar wifi olmayan yerlerde bluetooth ile internete bağlanıyorum. bilmeyenler vardır belki. telefon ile tableti bir kere eşleştirdikten sonra bluetooth menüsünden telefonun ismine tıklayınca internet erişimi için kullana tıklıyorum. bu şekilde telefonun internetini kullanabiliyorum
  • Tab 3 güncelleme umudunuzu kesin
    samsung böle ucuz tabletlere güncelleme getirmez
    anca 1.500 tl den yüksek olursa getirir. Samsung gözü paradan başka bişi görmüyor.
    samsungdan hiçbişi almayın . Isınma sorunu var. Kasma sorunu var , kapanma sorunu var

• sammobileda 4.4.2 sürümü gelmiş itaiya için
    yuklersek sorun olurmu arkadaşlar
    Daha once wifi arızası için uk olanı yuklemiştik zaten
    Yada tr için nezaman yayinlanir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alizade -- 12 Eylül 2014; 19:21:12 >
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.