Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY TAB 3 7.0 SM-T210 WİFİ (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.644
Cevap
31
Favori
189.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ketut54361

Xdaaya gir video bile attım yükledim

yeni rom nasıl memnunmusun ?
  • quote:

Bnde boyle ama swap ta var tabi :D AMA hic kasma yok bu arad marketten dandik programlarla swap yapmayin cihazi cokertirsiniz bn ram expender ile yapıyom isteyen olursa atarım apkyi ve duzgun ayarlari soylerim ilk basta bnde kasma olmuştu ama tecrubelendik artık hic kasmiyor bide class4 8gb hafiza karti var class 10

olsa uçcak bu arada rami hic temizlemedim tableti actigimdan beri bu arada internet tarayicisida acik

bana şu ram expenderin apk'sini atarmısın birde ayarları nasıl yapacağım yardımcı olursan çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa_(87) -- 22 Nisan 2014; 10:25:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Khazad_Dum

quote:

Orijinalden alıntı: Khazad_Dum

ekrana şifre koydum kaldıramadım kilit seçenekleri bölümünde hiçbiri silik ve altında sistem yöneticisi şifreleme politikası veya kimlik bilgisi belleği tarafından devre dışı bırakıldı diyor

yardımcı olabilecek varmı

.
  • Beyler Bu Galaxy Tab 3 'e 1 ay içerisinde güncelleme gelecek diyorlar. doğru mudur ? 4.4 Android güncellemesi gelecek mi bu tablete ?
  • Bana kalırsa android 4.2.2 bile zor bu arada ram expenderi kullanmıyorum suan yeni bir hafiza kartı alırsam kullanirim yeni rom güzel gibi fazla test etmedim tekrar backup aldığım rockketaba döndüm rockketab 3,0 kuruluydu 3.1 e guncelledim 90mb paketle black kernel 2.1 yükledim gereksiz uygulamaları kaldırdım bir kac screemshot atayım ram expenderi bosver simdi ilk once greenify fln kur prosuni xposed ddan aktiflestir uygulamalari uyut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gidakontrol G kullanıcısına yanıt
    Aynen

• Hafiza kartın class 10 ise atayım ram expendrin apkyi ben 600mb swap sayesinde 10 tane oyun acmistim ayni anda oyunlar acikken birbiri arasında gecis yapabiliyodum cok rahat sorularınızı xda üzerinden sorsanız daha iyi olur aslında ordaki adım gr9nold full onlineyim 25 nisandan sonra internet bitcek o gune kadar yardım edebilrim xda daki infamous crash fast dream seal rockketab sveltonole rom larını yuklemis biri olarak ve 1.6 dan itibaren bütün blackhwak kernel lerini test etim no name kernel i test ettim kolay gelsin iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ketut54361 -- 22 Nisan 2014; 19:00:54 >

• quote:

Hafiza kartın class 10 ise atayım ram expendrin apkyi ben 600mb swap sayesinde 10 tane oyun acmistim ayni anda oyunlar acikken birbiri arasında gecis yapabiliyodum cok rahat sorularınızı xda üzerinden sorsanız daha iyi olur aslında ordaki adım gr9nold full onlineyim 25 nisandan sonra internet bitcek o gune kadar yardım edebilrim xda daki infamous crash fast dream seal rockketab sveltonole rom larını yuklemis biri olarak ve 1.6 dan itibaren bütün blackhwak kernel lerini test etim no name kernel i test ettim kolay gelsin iyi forumlar

class 4 sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa_(87) -- 22 Nisan 2014; 19:28:24 >

• 4.2.2. Romu kurdum lite transformers 5 kerneli yukleimd sag hoporlor calismiyor bluutoth klavyye calismyor ama stock 4.1.2 den hizli gereksiz uygulamalari kaldirdim
    bu arada sarj sabah 7.30 dan beri tabletteydim saat 2 de yuzde 5 e dustu batarya problemi de biraz var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ketut54361 -- 23 Nisan 2014; 14:07:41 >

• bende bunun 10.1'' olanı var, otg kablo buldum bir tane harici hdd ve usb bellek taktım ama ntfs görmüyor nasıl çözerim??
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

bende bunun 10.1'' olanı var, otg kablo buldum bir tane harici hdd ve usb bellek taktım ama ntfs görmüyor nasıl çözerim??

cihaza taktığımız sd kartlarıda ntfs görmüyor tabletin gördüğü format fat32 , fat32 yaparsan görür sanıyorum yalnız 4.3 gb dı sanırım belirttiğim boyuttan fazla olursa tek parça halinde dosya film mesela fat32 diske atamassın
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamurat60

quote:

bende bunun 10.1'' olanı var, otg kablo buldum bir tane harici hdd ve usb bellek taktım ama ntfs görmüyor nasıl çözerim??

cihaza taktığımız sd kartlarıda ntfs görmüyor tabletin gördüğü format fat32 , fat32 yaparsan görür sanıyorum yalnız 4.3 gb dı sanırım belirttiğim boyuttan fazla olursa tek parça halinde dosya film mesela fat32 diske atamassın

yav çin malı dandik tablete bile 2tb hdd bağlayıp buluray izlemişliğim var otg kabloyla, bu samsunglar neden ntfs görmüyor anlamadım...

• quote:

quote:

quote:

yav çin malı dandik tablete bile 2tb hdd bağlayıp buluray izlemişliğim var otg kabloyla, bu samsunglar neden ntfs görmüyor anlamadım...

bende anlamadım, siz asıl şu saçmalığa bakın bu cihaz .mkv filmleri açıyor destekliyor ok buraya kadar güzel ama 4.3 gb tan fazla atamadığımz fat32 bir diske mesela 10gb bir 1080p nasıl atıp izliceğz .mkv açıyor sözde rom falan atılıp belkide oluyordur ntfs leri açıyordur ama bilgim yok emin değilim, kullanan varsa yazar...

• quote:

quote:

quote:

quote:

bende anlamadım, siz asıl şu saçmalığa bakın bu cihaz .mkv filmleri açıyor destekliyor ok buraya kadar güzel ama 4.3 gb tan fazla atamadığımz fat32 bir diske mesela 10gb bir 1080p nasıl atıp izliceğz .mkv açıyor sözde rom falan atılıp belkide oluyordur ntfs leri açıyordur ama bilgim yok emin değilim, kullanan varsa yazar...

bu programla ntfs görüyor ama root olması gerekiyor galiba

• bluetoot mause veya klavye çalışıyor mu arkadaşlar
  • Bluutoth kalvye cihazim da root yokken fln çalıştırmistim

• quote:

Bluutoth kalvye cihazim da root yokken fln çalıştırmistim

mause çalışıyormu acaba
  • Benim bolluth lu klavyede mause vardı çalışıyordu

• Merhaba arkadaşlar,

Ben bu ürünün Samsung Galaxy Tab 3 SM-T212 7'' 3G Tablet Pc olarak adlandırılan modelinden almak istiyorum. Özellike 3G / Data Sim Card seçeneğinden dolayı bu modeli düşünüyorum, WİFİ olmayan yerlerde de internete girme olanağı veriyor anladığım kadarıyla.

Yalnız Gadgets Portal inceleme videosunda bu tablet ile telefon görüşmesi yapılabiliyor diyor, Türkiyede satıldığı sitelerde de "telefon görüşmesi özelliği yok" diye belirtilmiş. Bundan dolayı kafam karıştı, acaba Türkiyeye satılan modellerde - cep tel satışlarını etkilememesi için - bu özellik kaldırılıyor mu?

Cep telefonu olarak kullanmayı düşünmüyorum tableti ama yine de iyi bir alternatif olurdu.

Bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim, tablet pc'ler konusunda pek bilgim yok. Teşekkürler şimdiden...

Gadgets Portal İncelemesi:http://youtu.be/4SdFurnqugY - model için T211 diyor başlığında
    Bu da almak istediğim ürün:http://www.bimeks.com.tr/urun/129439/samsung-galaxy-tab-3-sm-t212-7--3g-tablet-pc-garnet-red.aspx

• quote:

Orijinalden alıntı: KeremWharton

Merhaba arkadaşlar,

Ben bu ürünün Samsung Galaxy Tab 3 SM-T212 7'' 3G Tablet Pc olarak adlandırılan modelinden almak istiyorum. Özellike 3G / Data Sim Card seçeneğinden dolayı bu modeli düşünüyorum, WİFİ olmayan yerlerde de internete girme olanağı veriyor anladığım kadarıyla.

Yalnız Gadgets Portal inceleme videosunda bu tablet ile telefon görüşmesi yapılabiliyor diyor, Türkiyede satıldığı sitelerde de "telefon görüşmesi özelliği yok" diye belirtilmiş. Bundan dolayı kafam karıştı, acaba Türkiyeye satılan modellerde - cep tel satışlarını etkilememesi için - bu özellik kaldırılıyor mu?

Cep telefonu olarak kullanmayı düşünmüyorum tableti ama yine de iyi bir alternatif olurdu.

Bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim, tablet pc'ler konusunda pek bilgim yok. Teşekkürler şimdiden...

Gadgets Portal İncelemesi:http://youtu.be/4SdFurnqugY - model için T211 diyor başlığında
    Bu da almak istediğim ürün:http://www.bimeks.com.tr/urun/129439/samsung-galaxy-tab-3-sm-t212-7--3g-tablet-pc-garnet-red.aspx

Akilli telefonunuz var mı?ve t212 ne kadar fiyatı

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.