Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY TAB 3 7.0 SM-T210 WİFİ (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.644
Cevap
31
Favori
189.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deltoid20

Beyler Bu Galaxy Tab 3 'e 1 ay içerisinde güncelleme gelecek diyorlar. doğru mudur ? 4.4 Android güncellemesi gelecek mi bu tablete ?

Gelirse harika olur screen mirroring uygulamasina cok ihtiyacim var nerde okudunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

Herkese selam;

Son zamanlarda bir sorun oluştu; tarih kendini 1 ocak 2012 ye atıyor saat değişiyor ve bu nedenle internet gidiyor...

Tarihi düzeltince her şey normale dönüyor. Bu sıkıntı ile karşılaşan oldu mu?

peki saat de 02.00 olarak mı değişiyor? bende böyle durumla karşılaşıyorum bazen.
  • ketut54361 kullanıcısına yanıt
    google play verii sil de durmaya zorla bastan gir bi
    Bunları yapınca düzeldi sağol
  • merhabalar ben tablette genelde hayday ve sims oynuyorum oynarken günde en az 1 kere donuyor kapatıp açmam gerekiyor bu durum normal mi ayrıca en az 6-7 saatte şarj oluyor 2 saatte iphone şarj oluyor diye bu durum çok anormal geliyor bana sizin de yorumlarınızı almak istedim şarj olması veya donması normal midir acaba?
  • Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var ben de tabletime rocketabı kurmak istiyorum ama nasıl yapıldığını hiç bilmiyorum forum xdaya girdim hepsi ingilizce hiçbir şey anlamadım
  • tab 3 kullanıcıları kulübü filan var mı ? varsa girelim :)
  • yahu bu tablete screen mirroring yüklenebiliyormu arkadaşlar veya başarabiln bilgisi olan varmı ?
  • Sizi buraya alalim hocam
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=89492203

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KacaK35

Sizi buraya alalim hocam
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=89492203

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakcardak

yahu bu tablete screen mirroring yüklenebiliyormu arkadaşlar veya başarabiln bilgisi olan varmı ?

Benim galaxy s3 e 4.3 guncellemesi ile geldi screen mirroring. Tablet eğer guncelleme alırsa gelecegini düşünüyor um.

• Merhaba arkadaşlar dün gece t210 tabletime

buradakihttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2733916 romu yükledim....

Tablet açılıyor gayette hızlı fakat wifi ve bluetooth acılmıyor... Tarama yapıyorken kendini kapatıyor....

Bu işleri yakınen bilenler varsa bu cihaza yükleyebilecegim en iyi rom hangisidir ? Romu yüklerken nelere dikkat etmem gerekir anlatırsa çok sevinirim.
  • FosmanB F kullanıcısına yanıt
    Sveltonole yada rockketabi yükle

• http://forum.donanimhaber.com/m_91433307/f_//tm.htm#91433307 Pegasus Ucakları Hakkındakı Dusuncelerınızı Beklıyoz
  • slm arkadaşlar samsung tab 3 kullanıyorum kendi internet tarayıcısından youtube girdiğimde youtube videounun önünde bir şeyler çıkıyor beğen beğenme gibi bunu kaldırmanın yada videonun önünde değilde aşağı taşımanın bir yolu yokmu bilen varsa yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erman Türkoğlu -- 5 Mayıs 2014; 15:29:51 >
  • Samsung guncelleme vercekte biz gorecez

• Samsung tab 3 t210 en yüksek micro sd kapasitesi nedir. 64,gb destekliyor mu

• Normalde desteklemiyor yazıyor ama ben zamanında takmistim ve desteklemisti. Hatta ilk sayfalarda resim vs olacakti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasvet-efza

quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

Herkese selam;

Son zamanlarda bir sorun oluştu; tarih kendini 1 ocak 2012 ye atıyor saat değişiyor ve bu nedenle internet gidiyor...

Tarihi düzeltince her şey normale dönüyor. Bu sıkıntı ile karşılaşan oldu mu?

peki saat de 02.00 olarak mı değişiyor? bende böyle durumla karşılaşıyorum bazen.

Sevgili arkadaşlar.Bilgisi olan varsa bir el atsın.Bende bu konuda rahatsızım. ""Şarj bağladığında kapatıyorım.Açtığımda tekrar tarih sıfırlamış oluyor.""şimdiden teşekkürler
  • Merhaba Arkadaşlar;

Bir arkadaşımın 8 yaşlarında ilkokul 2 ye giden oğlu için maksimum 450TL civarında bir tablet'te bakıyoruz. Genç Tablet'ti oyun oynamak ve çizgi film seyretmek için istiyor ama biz biraz fonksiyonlu bir şey olsun eğitiminde de kullansın istiyoruz. Ben şimdiye kadar hiç tablet kullanmadım ve konudan çok uzağım. Burada bu tablet için oldukça fazla paylaşım olmuş ve bunun hepsini okumak ne yazık ki bugün için mümküün değil. Bu nedenle konuya hakim arkadaşlar acilen yardımcı olurlarsa çok makbule geçer. Şu an hepsiburada da bu Samsung Tab 3 T210 7" indirimde "http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-galaxy-tab-3-t210-8gb-7-kahverengi-tablet/productDetails.aspx?productId=bd600373&categoryId=3008012" bu tableti önerirmisiniz. 300-450 TL bantında önerebileceğizniz başka tabletler varmı.
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.