Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab 10.1' Usb Bağlantısı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
43.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Samsung Galaxy Tab 10.1 tableti bilgisayara bağladığımızda usb bellek olarak göremiyorum. ayarlar- uygulamalar bölümüden yapılan usb hata ayıklama modu gibi ayarları aktif hale getirdim. Bunun dışında bilgisayara başka bir program mı yüklemek gerekiyor? Sorun bilgisayarın işletim sistemi mi olabilir mi? Xp yüklü cihazda denedim.

Yardımcı olacak arkadaşım var mı?

çok teşekkürler cevaplarınız için...

• ben de aynı dertten muzdaribim..cevabı olan yok mu?
  • USB hata ayıklama modu aktif olmaması lazım.
  • kımse yardım etmıyo ya aynı sorun bende lutfen yardım edelım bide watsapp viber yukleye bılırmıyız bu alete
  • Elinizdeki tabletlerin MEB den dağılan samsung tablet olmadığına eminmisiniz ?
  • Abi yeni aldim meb projesi nedemek oluyo simdi atamicazmi cihaza biraz anlatirmisin
  • Aslinda cebini verirmisin abii seni arasam yanlis anlamassan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bende de aynı sorun vardı. Ayarlar/ Uygulamalar/ Gelişim menüsünden USB Hata Ayıklama kısmını pasif hale getirince düzeldi sizlerde bir denerseniz iyi olur. Sorunu belkide çözdünüz ama ben burda göremedim eğer aynı sorundan muzdarip olanlar varsa bir denesin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_C@BB@R

Elinizdeki tabletlerin MEB den dağılan samsung tablet olmadığına eminmisiniz ?

turkcell den alınma
    cihaza skype yükleyip kamera ile konuşabilirsiniz viber whats falan sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayaserkan

Arkadaşlar bende de aynı sorun vardı. Ayarlar/ Uygulamalar/ Gelişim menüsünden USB Hata Ayıklama kısmını pasif hale getirince düzeldi sizlerde bir denerseniz iyi olur. Sorunu belkide çözdünüz ama ben burda göremedim eğer aynı sorundan muzdarip olanlar varsa bir denesin derim.

cihazı android 4.1 ics yaptınız yani ?
    ben bır cok sey deneme ragmen olumlu sonuc alamadım dedıgınız ayar dahıl.
  • ayarlardan kayıt yerine tıklayın sağ üstteki ikona tıklayıp usb pc bağlantısına basın orda ortam cihazı(mtp) yazan kutuya tik koyun.
  • up olmuyo
  • Ben üç gündür 10.1 inç bu tableti bağlamaya çalışıyorum sadece bilgisayarda kamera olarak görünüyor. kafayı yedim arkadaş bunu içinden nasıl aktaracağım. Bir yolu yok mu bunun?
  • aynı sorun bende de var ne otg cihazı algılıyor ne de pc tableti görüyor. yok mu çaresini bulan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bende de var Samsung p580 tablet 2-3 aydır usb belleği klavye mouse vs görüyordu sorun yoktu şimdi ise hiçbirşekilde görmüyor

Tableti Fabrika ayarlarına getirdim

USB belleği biçimlendirdim

Otg kablosu bozuk sanıp 2 tane daha otg kablosu aldım

Ayarlardan usb hata ayıklama pasif halde

MTP Seçili

Tüm bunları denememe rağmen sorun çözülmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.