Şimdi Ara

Samsung Galaxy Spica/Lite/Portal i5700 Android 2.1 ve Root İşlem Resimli Anlatımı (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.568
Cevap
14
Favori
518.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok teşekkür ederim..sayenizde 2.1 e geçicem yoksa sonsuza kadar 1.5 kullancaktım :D
  • daha önce rastlamıştım ama şimdi bulamadım bu mesajlardaki türkçe ifadelerin görünmesi için ne yapmam gerekiyo ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicagdas

daha önce rastlamıştım ama şimdi bulamadım bu mesajlardaki türkçe ifadelerin görünmesi için ne yapmam gerekiyo ?

Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Bir çözümü var mı bu sorunun?
  • Ya arkadaşlar telefonda doğru çalışan bir navigasyon programı bulabildiniz mi?
    Ndrive ı denedim uyduları bulmuyor.
    Igo yu denedim uyduları hemen görüyor fakat o da hiç stabil değil kapanıp duruyor.
    Gerekirse satın almaya da rağzıyım... En iyi çalışan google maps ama onda da yol tarifi yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: birtamyus

Ya arkadaşlar telefonda doğru çalışan bir navigasyon programı bulabildiniz mi?
    Igo yu denedim uyduları hemen görüyor fakat o da hiç stabil değil kapanıp duruyor.
    Gerekirse satın almaya da rağzıyım... En iyi çalışan google maps ama onda da yol tarifi yok...

Ben igo kullanıyorum. Gayet stabil çalışıyor. Kurarken apk dosyasını kuruyorsunuz. Ardından apk dosyasının yanında gelen bir iGo klasörü olacak. Onu SD karta sizin kendi dosyalarınızın olduğu kısma atıyorsunuz. Yani FAT32 dosya sisteminde olan kısım. Ben bu şekilde kurduğumda sorun olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanibal

arkadaşlar bu i5700 galaxy spice ve i5700 galaxy lite bunlar farklı modeller mi ya kafam karıştı şimdi

Diğer konuda belirtmiştim bunları. Hepsi aynı telefon. Fakat dağıtımı yapılan operatör şirketleri tarafından isimleri değiştiriliyor. Mesela Galaxy Portal da aynı telefon. Tek farkı T-Mobile tarafından dağıtımının yapılması.
  • quote:

Önceki sayfalarda iGo paylaşımını ve Anlatımını yaptım. NDrive filan denemedim. Telefonu ilk aldım iGo kurdum. Hala memnunum bir sorun yok. Gayet hızlı ve Stabil çalışıyor. Bu zamanda dek hiç kapanma problemi yaşamadım.
  • Benim cihazda da igo kurulu herhangi bir sorun yaşamadım. Yalnız şöyle bir sorun oluşuyor, telefona format veya rom yükledikten sonra igo programlarda görünüyor çalıştırdığımda arkadaşın dediği gibi açılıyor bazen açılırken kapanıyor vs. Bende uninstal ile igo yu kaldırıp tekrar kuruyorum ve igo sorunsuz çalışıyor.
  • birkaç kullanımdan sonra kapı numarası girişi olmuyor,tekrar kurmak gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

arkadaşlar ilk mesajdaki 2 programı ve başka programları sd kartı pcye takarak yükledim ama bunları telefonda çalıştıramadım,nasıl çalışıyorlar?

bunları çalıştıramadığım için heralde telefonu usb kablo ile pcye bağlayınca sd kart görünmüyor

selam arkadaşım kullandığın driver ı banada link atabilirmisin, bende birtürlü tanıtamadım, normal modda herşey ok ama download modda açtığımda teli tanımıyor pc şaşırdım kaldım valla, rica ediyorum benide kurtarın şu çileden birtürlü tanıtıp yükseltemedim telin versiyonunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicagdas

yükleme yapmaya çalışıyorum fakat tam 17 dk dır setup connection yazsından ileri gitmedi..beklemeli miyim ?

ilgin için teşekkürederim arkadaşım, peki cd den çıkan driverı kurmak istediğimde nps not exist... diye hata veriyor bunun için nyapabilirim, çünki normal modda sıkıntı yok ama download modunda açtığımda telefonu birtürlü düzgün tanımıyor pc
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigitefe09

quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

arkadaşlar ilk mesajdaki 2 programı ve başka programları sd kartı pcye takarak yükledim ama bunları telefonda çalıştıramadım,nasıl çalışıyorlar?

bunları çalıştıramadığım için heralde telefonu usb kablo ile pcye bağlayınca sd kart görünmüyor

selam arkadaşım kullandığın driver ı banada link atabilirmisin, bende birtürlü tanıtamadım, normal modda herşey ok ama download modda açtığımda teli tanımıyor pc şaşırdım kaldım valla, rica ediyorum benide kurtarın şu çileden birtürlü tanıtıp yükseltemedim telin versiyonunu

driver evde maalesef,onun faydası oldu mu bilmiyorum hep hata veriyordu çünkü,
    pc suite vs pogramların kapalı olduğundan emin ol,tekrar dene.

• quote:

Orijinalden alıntı: RealKiss

quote:

Önceki sayfalarda iGo paylaşımını ve Anlatımını yaptım. NDrive filan denemedim. Telefonu ilk aldım iGo kurdum. Hala memnunum bir sorun yok. Gayet hızlı ve Stabil çalışıyor. Bu zamanda dek hiç kapanma problemi yaşamadım.

senin gönderdiğin igo yu kullanıyorum ben de ama belirtilen problemler oluyor hep

• quote:

Igo ve copilot problemsiz calisiyor ancak ndrive baglanmakta gucluk cekiyor... copilotta itici bi erkek sesi var, menusu falan gayet hos poileri hareket halindeykende gorebiliyorsun. Igo nun menusu sade poileri ayarlayamadim ama en stabil calisanda igo.
  • Arkadaşlar güzel bir Ebook uygulamasına ihtiyacım var. Fakat önemli olan özellik şu, sayfayı otomatik kaydırması lazım. Eski cin malı telefonumda vardı. kaydırma hızını ayarlıyordunuz kendisi kaydırıyordu. Ben gitar calarken akorlara bakmak için kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmett_551

quote:

arkadaşlar samdroid. net deki flash olayını deneyen varmı? tatmin edici mi?

Telefonda kullanılabilen flash sürümü 9.1 lite. Yani gerçek anlamda flash desteği değil. Yine de sitelerdeki içerikleri görebiliyorsunuz. Video izlemek mümkün değil yine de. Telefonu çok kasıyor ve pil tüketimi artıyor flash kullanırken.

quote:

Orijinalden alıntı: hanibal

arkadaşlar bu i5700 galaxy spice ve i5700 galaxy lite bunlar farklı modeller mi ya kafam karıştı şimdi

GT-i5700, SGH-i5700, Spica, Galaxy Lite bunların tamamı aynı model. İsimlerin farklı olması sebebi farklı operatörler tarafından anlaşmalı satıldığında ismin değiştirilmesi.

quote:

Orijinalden alıntı: neondark20

onu bnde anlamıs degılım lite yazanlar daha pahalı spica lar ise ucuz .... ozellık olarak aynı ama ndn farklı isim ve fiyat koymuşlar onu anlamış degilim

Eğer farklı yerlerde bakıyorsanız olay isimden değil satan yerle alakalıdır. Mesela hepsiburada dün baktığımda indirimi bitirmiş ve telefonu 780 TL civarına satıyordu. Fakat ereyonda hala indirimli. Fakat aynı yerde dediğiniz durum mevcutsa orasını bilemem. Bildiğim modellerin aynı telefon olduğu.

Teşekkürler ben cevabımı aldım :))

Ama halen kafamda bir takıntı var İ5700İ7500

• quote:

Orijinalden alıntı: GateSXraY

Birinci sorum benimde bu;
    quote:

Orijinalden alıntı: mbbilici

arka planda çalışan uygulamaları nasıl kapatıyoruz.

Birde telefon inanılmaz yavaşladı. Anlayamadım :S Üstelik bende sistemle alakalı yüklü uygulamada yok.

Düzenleme;

Ayrıca mesajlar bölümünden kişi seçeceğim zaman her kişinin 3er 4er ane numarası görünüyor. Mesela liste şu şekilde;

AAA (Diğer +901234567)
    AAA (Diğer +901234567)
    AAA (Diğer +901234567)
    AAA (Diğer +901234567)
    BBB (Diğer +909999999)
    BBB (Diğer +909999999)
    BBB (Diğer +909999999)
    BBB (Diğer +909999999)

gibi. Her kayıttan iki üç tane var. Bunu nasıl düzelteceğiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: RealKiss

Arkadaşlar güzel bir Ebook uygulamasına ihtiyacım var. Fakat önemli olan özellik şu, sayfayı otomatik kaydırması lazım. Eski cin malı telefonumda vardı. kaydırma hızını ayarlıyordunuz kendisi kaydırıyordu. Ben gitar calarken akorlara bakmak için kullanıyorum

Linkteki uygulama işini görür diye tahmin ediyorum, istediğin tarz ekitapları kendi içerisinden indirme seçeneğide var, geçiş hızlarını saniye cinsinden ayarlama seçeneği vs. denemediysen ilgini çekebilir

Link:http://www.4shared.com/file/207295365/6cc46800/aldiko.html

• quote:

Orijinalden alıntı: GateSXraY

Birinci sorum benimde bu;
    quote:

Orijinalden alıntı: mbbilici

arka planda çalışan uygulamaları nasıl kapatıyoruz.

Birde telefon inanılmaz yavaşladı. Anlayamadım :S Üstelik bende sistemle alakalı yüklü uygulamada yok.

Düzenleme;

Ayrıca mesajlar bölümünden kişi seçeceğim zaman her kişinin 3er 4er ane numarası görünüyor. Mesela liste şu şekilde;

AAA (Diğer +901234567)
    AAA (Diğer +901234567)
    AAA (Diğer +901234567)
    AAA (Diğer +901234567)
    BBB (Diğer +909999999)
    BBB (Diğer +909999999)
    BBB (Diğer +909999999)
    BBB (Diğer +909999999)

gibi. Her kayıttan iki üç tane var. Bunu nasıl düzelteceğiz?

Bu durum bende ilk telefonu gmail ile senkron ettiğimde oluşmuştu.
    Sebebi ise ilk etapta sim rehberini telefona kopyaladığımdan ve ayarlar- veri senkronu -> otomatik senkron açık olduğundan numaralar çifter çifter oluşmuştu.
    Çözüm olarak: sim rehberimi gmail ile senkron ettikten sonra, gmail den kişileri tek tek düzelttim. Sonrasında teldeki kişileri sildim (sürekli rom yüklediğimden silmeme gerek kalmıyor da ) sonrasında Gmail ile senkron ettim. Artık sim rehberine ihtiyacım dahi yok. Kişi eklediğimde derhal gmail e ekliyorum. Simi kullanmıyorum bile

• quote:

Bu durum bende ilk telefonu gmail ile senkron ettiğimde oluşmuştu.
    Sebebi ise ilk etapta sim rehberini telefona kopyaladığımdan ve ayarlar- veri senkronu -> otomatik senkron açık olduğundan numaralar çifter çifter oluşmuştu.
    Çözüm olarak: sim rehberimi gmail ile senkron ettikten sonra, gmail den kişileri tek tek düzelttim. Sonrasında teldeki kişileri sildim (sürekli rom yüklediğimden silmeme gerek kalmıyor da ) sonrasında Gmail ile senkron ettim. Artık sim rehberine ihtiyacım dahi yok. Kişi eklediğimde derhal gmail e ekliyorum. Simi kullanmıyorum bile

Ben telefonu bilgisayara tanıtamadım. Yani NPS telefonu görüyor ama Gt-I5700e tıklayınca aygıt desteklenmiyor dyor.

Ben nasıl temizleyecem telefondaki rehberi? Yüzlerce kişi var tek tek silinmez ki. Hepsini sil falanda bulamadım

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.