Şimdi Ara

Samsung Galaxy Spica/Lite/Portal i5700 Android 2.1 ve Root İşlem Resimli Anlatımı (401. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.568
Cevap
14
Favori
518.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 399400401402403
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Android merakınızın peşinden gitmeniz güzel de telefon seçimi ne derece doğru (telefon fiyatlarının nispeten daha düşük olduğu bu dönemde) bilemem. Sizi biraz yorabilir bu telefon. Fakat uğraşmayı seviyorsanız sizi oyalamaya yetecektir. Yalnız yüklediğiniz 2.2 ve 2.1 romların içinden gereksiz programları kaldırıyorsunuzdur umarım. Bu telefon androidin stock programları dahil çok fazla programa tahammül edemiyor. Üzerine biraz daha verme imkanınız varsa Galaxy Ace seri bir telefondur.

Beyler bu voku denen spicamaniac hala neyi güncelliyor anlamadım :-)) Sürekli birşeyler çıkarıp ekliyor. Kötü birşey yaptığından değil, bu alet için resmen savaşıyor adam gece gündüz... :-) Tutku bu olsa gerek.. Biz spicaya rom atmaktan bıktık bu adam üretmekten bıkmadı :-) Takdir etmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dulcet -- 9 Mart 2012; 18:30:07 >
  • Zaten x2 yi sadece kamerası için almıştım geçen sene 2. el olarak sattığımda en fazla 200 verıyorlardı spicayı gördüm hoşuma gitti samsung dokunmatik modellerde gerçekten çok başarılı ailede herkes samsung kullanıyor en son kuzenim galaxy ace almıştı. Sonrasında android diye bende tablet aldım. Spicamdan memnunum daha garantisi var arka kapağında küçük çizikler haricinde bişey yok.zaten benım bulunduğum yerde androidten anlayan yok eski sahibide 1.5 i kullanamamış o yüzden satmış 200tl dedi x2 yi verdim aldım. Gayet memnunum fakat X2 nin kamerasıyla flaşını arıyorum :D Birkaç ay daha idare etsin Galaxy S veya Ace almayı düşünüyorum.

Dün işe koyulup ilk işim nextgenaration 2.2.2 yi kurdum çok karışık geldi bana gereksiz bir dünya uygulamayla doldurmuşlar kamera uygulamadını sevmedim ingilizce zaten.
    onun üstüne Spicagenmod Beta 2.2.3http://suckup.de/howto/android-2-2-3-froyo-modx-spicagenmod-beta5-samsung-galaxy-spica-i5700/
    kurdum gayet başarılı zaten şuanda en güncel rom da bu kamera uygulaması gayet güzel. VGA çözünürlükte videolar çekebiliyosun. saniye başına çektiği kare hızıda fazla gibi görünüyor gece çektiğim videolarda bulanıklıklar olmadı.
    Launcher pro var ne kadar ramdan az kullansada benim için çok basit. Oyüzden Nemus Launcheri kurdum gerçekten güzel oldu.
    Görsellik bakımında çok güzel fakat performans bakımından pek iyi sayılmaz ilk kurduğumda hemen es task manageri indirdim ve arka planda 12 tane uygulama çalışıyor. Çoğuda gereksiz zaten.
    Terminal emülatör
    Open Vpn settings
    İndirilenler
    QQPlayer
    Es file manager

birkaçtane daha vardı. Link2sd yle gereksizlerin hepsini sildim.
    Sarj konusunda benim için pek sarj önemli değil zaten ama şu yüzdelik sarj göstergelerini sevmıyorum bundada ondan var bana sanki 100 den geri hızlı bir şekilde sayıyormuş gibi geldi klasik sürüm koysaymışar iyi olurdu.

Bunu kullanmaya devam edecem. ama

Mesajlarıma giremiyorum sürekli hata veriyor. "android.mms işlemci beklenmedik bir biçimde durdu yeniden deneyin" çözümünü bilen varsa yazabilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thexxroot -- 10 Mart 2012; 11:21:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: thexxroot

Mesajlarıma giremiyorum sürekli hata veriyor. "android.mms işlemci beklenmedik bir biçimde durdu yeniden deneyin" çözümünü bilen varsa yazabilirmi?

Bende aynı sorunla karşılaşmıştım. Recovery menuden wipe data format edip tekrar üzerine kurulum yaptım tekrar wipe data format ettim öyle bir sorunum kalmadı. (wipe data format olayını bir kaç kez yaptığım için hangisi etkiledi bilmiyorum :) ) es task manager im yüklü değil. sgm mod*x beta 6 da sorunum yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: birisi007

quote:

Bende aynı sorunla karşılaşmıştım. Recovery menuden wipe data format edip tekrar üzerine kurulum yaptım tekrar wipe data format ettim öyle bir sorunum kalmadı. (wipe data format olayını bir kaç kez yaptığım için hangisi etkiledi bilmiyorum :) ) es task manager im yüklü değil. sgm mod*x beta 6 da sorunum yok.

Bende hallettim romu tekrar kurdum. Rom çok güzel ama arka planda çok uygulama çalışıyor telefon çok yavaşladı çok fena kasıyor. donup kalıyor.

• SGM Beta 6 da çok fena ram sorunları yaşadım 1 haftadır Beta 5,8 kullanıyodum ama kendi teması değilde 2.3 temasıyla idare eder bir yanı vardı fakat son bırkaç gündür kasmaya ve reset atmaya başladı tekrar romu kurdum yine aynı şimdi nexgenarationu kuruyorum inş bu iyi gelir.

Positron abimizin en son yaptığı romun linkini bulamadım. Linki verebilecek olan varmı onu kurmak istiyorum.
  • arkadaşlar benim telefonda hala türkçe karakter sıkıntısı var.o sorunu çözebilen birisi yardımcı olabilirmi??
  • XEIL5andDrivers.rar dosyasını kullanarak 1.5 e geri döndüm. fakat şimdi sürümü yükseltemiyorum odini 100 lerce defa kullandım programda bi yanlışlık yapmamama ragmen sürüm yükseltmeye kalkınca telefon acılmıyor anlamdım gitti.acaba dosyalarda bi problem olabilir mi ?
  • @serdarsinan önce romunuz tek parçali romlardan olmasin sonra odinden debug only yerinden parametrer cleara basarak yükleme yapin
  • Arkadaşlar spicamı Vadofone 360 Samsung H1 le takas yapmayı düşünüyorum. Düşünceleriniz nelerdir. Yorumlarınıza ihtiyacım var.
  • quote:

Arkadaşlar spicamı Vadofone 360 Samsung H1 le takas yapmayı düşünüyorum. Düşünceleriniz nelerdir. Yorumlarınıza ihtiyacım var.

linux limoyu bilmiyorum ama merak ediyorum ve sırf bu yüzden takas ederdim sanırım hem donanımı biraz daha iyi sanırım

http://www.gsmarena.com/samsung_vodafone_360_h1-2954.php
  • Vadofone 360 telefomnun kamerası 720p hd video çekimi yapıyor diyecek laf yok. Ama işlemcisi 600 Mhz Androide dönunce 800Mhz oluyor. Dokunmatik dersek spicam daha güzel. Tek kuşkum telefonun spot olması yani imei yapıştırman lazım.
  • islemcisi cortex a8 mimarisinde ve varsayilan hizi 1ghz. spica isterse 10 000 mhz olsun yine fark etmez. vodafone'un cihazina android de yukleniyorsa spica'dan cok daha ustundur.
  • Merhaba arkadaşlar, spica için ilk Android 4.0 ICS (Ice Cream Sandwich) yayınlandı. Hadi hayırlısı :) İncelemek isteyenlere;http://forum.android.com.pl/f132/i5700-rom-4-0-cyanogenmod-9-kang-154598/

+/- GSM (nie działa 2G, 3G itp.)
    + Dźwięk
    +/- Karta SD (nie działa USB mass storage)
    + Wifi
    + Bluetooth
    + Sprzętowa akceleracja 2D/3D (korzystając z OpenFIMG, nie z bibliotek samsunga)
    + Multitouch
    + GPS
    + akcelerometr
    - Kompas/Magnetometr
    - Kamera
    - Bluetooth audio
    - Sprzętowe en-kodowanie/de-kodowanie video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CNDMN -- 26 Mart 2012; 21:52:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RealKiss

Merhaba arkadaşlar, spica için ilk Android 4.0 ICS (Ice Cream Sandwich) yayınlandı. Hadi hayırlısı :) İncelemek isteyenlere;http://forum.android.com.pl/f132/i5700-rom-4-0-cyanogenmod-9-kang-154598/

+/- GSM (nie działa 2G, 3G itp.)
    + Dźwięk
    +/- Karta SD (nie działa USB mass storage)
    + Wifi
    + Bluetooth
    + Sprzętowa akceleracja 2D/3D (korzystając z OpenFIMG, nie z bibliotek samsunga)
    + Multitouch
    + GPS
    + akcelerometr
    - Kompas/Magnetometr
    - Kamera
    - Bluetooth audio
    - Sprzętowe en-kodowanie/de-kodowanie video

http://forum.samdroid.net/f73/android-4-0-ics-spica-5866/
    samdroid de de yayınlanmıştı. tom3q 2.3 ü bitirecem demiş filan.
    dostum hiiiiç uğraşılmaz :))

• arkadaşlar telefon kilit modeli çok fazla yanlış girdiğim için telefonda çok fazla model denemesi kilidi açmak için Google hesabınızla oturum açın diyor. benim google hesabım yok nasıl açacağım bu telefonu. Lütfen yardım edermisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAAN1983

arkadaşlar telefon kilit modeli çok fazla yanlış girdiğim için telefonda çok fazla model denemesi kilidi açmak için Google hesabınızla oturum açın diyor. benim google hesabım yok nasıl açacağım bu telefonu. Lütfen yardım edermisiniz.

google hesabınız olmadan marketten filan yararlanamazsınız ki! (hiç mi yararlanmadınız?). neyse birinci seçenek telefoncular SPT vasıtasıyla bu durumu çözebiliyorlar, ikinci seçenek kendi servisine yollayın, üçüncü seçenek birinci sayfadaki adımları izleyerek yeni bir kurulum yapın. Her durumda da muhtemelen bütün verileriniz silinir. Android işletim sistemli pdanız için kesinlikle Gmail hesabı açmanızı öneririm.
  • Merhaba, whatsapp yukleyebiliyormuyuz
    ve telin yazilimini guncellestirmedik hic o sebepten whatsap icin hata vermis olabilirmi simdiden teselkurrler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zebede

Merhaba, whatsapp yukleyebiliyormuyuz
    ve telin yazilimini guncellestirmedik hic o sebepten whatsap icin hata vermis olabilirmi simdiden teselkurrler

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.whatsapp&hl=tr

belirtildiği üzere whatsapp uygulaması 2.1 ve üzeri işletim sistemlerinde çalışabiliyor.
  • Arkadaslar ortalarda tonlarca oneri dolasiyor, telefonu ilk defa root edecegim, elime yuzume bulastirmaktan korkuyorum, garanti sorunsuz calisacak biseyler tavsiye edermisiniz galaxy lite i5700 icin lutfen?
  • arkadaşlar elimde 2 tane Ext2 alanları oluşturulmuş hafıza kartım var. Mp3 ümde kullanmak istiyorum ama hafıza yok ext2 alanlarını nasıl silebilirim lütfen acil.!!

Birde bu Voku kardeşimiz 6.3 beta yayınlamış daha geçen hafta 6.2 yi kurdum bu adamın ne yaptığını anlayan varmı?
  • 
Sayfa: önceki 399400401402403
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.