Şimdi Ara

Samsung Galaxy Spica/Lite/Portal i5700 Android 2.1 ve Root İşlem Resimli Anlatımı (403. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.568
Cevap
14
Favori
518.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 401402403404405
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet, samsung modifikasyon kosunda isteyerek veya istemeyerek de olsa kolaylik sagliyor. odin sayesinde. bazi cihazlarda pc'den yazilim atma olanagi dahi yok.
  • Uzun süredir forumu takip ediyorum ama mudahil olmuyordum ama dayanamadim. Stabilite arayan arkadaşlar için kamera önemli bir kriter değilse tom3q'in cm 7.4 romunu tavsiye ediyorum. İlk çıktığı andan beri kullanıyorum ve şuan kullanma zamanıdır diyebilirim. 2.2 froyo romlar daha düzene giremedi hala. Hele vokuya ne demeli haftada bazen daha kısa sürede güncelleme çıkarıyor.v10 u görecez herhalde. Şuan cm7 ile yazıyorum ve dokunmatik hassasiyeti bile froyo romlara göre cezbediyor insanı. Birisi sana tavsiyem şu mod-x den terfi etmen artık.Bir deneyin vazgeçemeyeceksiniz. Reklam gibi oldu ama gerçek. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş bende kurmak istiyorum ama, şu kurulum sırasını birisi türkçe olarak olarak anlatsa keşke,,, imei için neler yapmak gerekiyor, kurulum aşamasında neler yapmak gerekiyor. sırf düzgün şekilde anlayamadığım için kurulum yapmıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: misskinn

kardeş bende kurmak istiyorum ama, şu kurulum sırasını birisi türkçe olarak olarak anlatsa keşke,,, imei için neler yapmak gerekiyor, kurulum aşamasında neler yapmak gerekiyor. sırf düzgün şekilde anlayamadığım için kurulum yapmıyorum...

Bende aynı durumdayım, aslında biraz önce gözümü kararttım tam kuracaktım fakat odin backup işi filan aklımı karıştırdı. Tam anlayamadım, daha önce odin üzerinden backup / restore ile uğraşan bir kaç arkadaşın imeileri gitmişti. Kurulumu tam kavrayamadığım için erteliyorum.
  • Beyler biraz önce MIUI Romunu kurdum, acayip harika birşey bu. Telefonu tekrar sevdim açıkcası. Şuan en büyük problem olaraktan Şebeke ve SD kart yok. SD kart var fakat uygulama desteği yok. Programlarlar sd kart içerisindeki müziklere, resimlere vs. ulaşamıyor. Fakat beta olmasına rağmen bizim 2.1, 2.2 lerden daha stabil calısıyor. Eğer şebeke ile sd kart sorunu halledilirse direk kullanacağım rom budur ))
  • Ben de bugun tom3qnun romuna gectim. Su ana kadar harika. Musait bi zamanimda yonergeleri cevirip rehber olarak atarim buraya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealKiss

Beyler biraz önce MIUI Romunu kurdum, acayip harika birşey bu. Telefonu tekrar sevdim açıkcası. Şuan en büyük problem olaraktan Şebeke ve SD kart yok. SD kart var fakat uygulama desteği yok. Programlarlar sd kart içerisindeki müziklere, resimlere vs. ulaşamıyor. Fakat beta olmasına rağmen bizim 2.1, 2.2 lerden daha stabil calısıyor. Eğer şebeke ile sd kart sorunu halledilirse direk kullanacağım rom budur ))

Bu kadar güzel mi vay be şebekeyi filan halletsinler o zaman deneriz direk
  • quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

quote:

Beyler biraz önce MIUI Romunu kurdum, acayip harika birşey bu. Telefonu tekrar sevdim açıkcası. Şuan en büyük problem olaraktan Şebeke ve SD kart yok. SD kart var fakat uygulama desteği yok. Programlarlar sd kart içerisindeki müziklere, resimlere vs. ulaşamıyor. Fakat beta olmasına rağmen bizim 2.1, 2.2 lerden daha stabil calısıyor. Eğer şebeke ile sd kart sorunu halledilirse direk kullanacağım rom budur ))

Aynen hoca baya hoşuma gitti, o kadar kurcaladım banamısın demedi. Hata raporu filan yok. Birde MIUI tema benzeri birşey değil. Kendinde ayrı başlı başınca bir UI yapmışlar. Lockscreen üzerinde çok hoş bir şarj göstergesi var mesela, tema değiştirebiliyoruz UI üzerinde. Ayarlar kısmı filan çok hoş, ICS ve iOS tarzı slide butonlar var. 2G ve 3G çalışmıyor, çalışsaydı müziğimede kıyıp birkaç gün kullanmak istiyordum o şekilde. Bugların içersinde yok ama bazı yazılımlarda hala stabil değil, örneğin ses kaydı, sonra birkaç bişiler daha var işte. Ha birde en güzel yanı problemli uygulamalarda kararsızlık gösterip sürekli hata mesajı göstermiyor size. O uygulamada sorunluysa tak diye home screen atıyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

quote:

Aynen hoca baya hoşuma gitti, o kadar kurcaladım banamısın demedi. Hata raporu filan yok. Birde MIUI tema benzeri birşey değil. Kendinde ayrı başlı başınca bir UI yapmışlar. Lockscreen üzerinde çok hoş bir şarj göstergesi var mesela, tema değiştirebiliyoruz UI üzerinde. Ayarlar kısmı filan çok hoş, ICS ve iOS tarzı slide butonlar var. 2G ve 3G çalışmıyor, çalışsaydı müziğimede kıyıp birkaç gün kullanmak istiyordum o şekilde. Bugların içersinde yok ama bazı yazılımlarda hala stabil değil, örneğin ses kaydı, sonra birkaç bişiler daha var işte. Ha birde en güzel yanı problemli uygulamalarda kararsızlık gösterip sürekli hata mesajı göstermiyor size. O uygulamada sorunluysa tak diye home screen atıyor

Bence yakında onlarıda hallederler.Yazılımdan çok anlamam fakat bana tom3q nun uğraştığı sorunlardan daha basit sorunlar gibi geldi.1 aya kadar çıkar tahminimce yeni versiyonu.

Tom3q yada Allah sabır versin adam ne kadar zaman uğraştı ve uğraşmaya devam ediyor umarım yaptığı çabaya değer.

Bende görselliğe baya önem veriyorum vede rom hazırlayanların da buna dikkat etmesi çok güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: perfect_death

Uzun süredir forumu takip ediyorum ama mudahil olmuyordum ama dayanamadim. Stabilite arayan arkadaşlar için kamera önemli bir kriter değilse tom3q'in cm 7.4 romunu tavsiye ediyorum. İlk çıktığı andan beri kullanıyorum ve şuan kullanma zamanıdır diyebilirim. 2.2 froyo romlar daha düzene giremedi hala. Hele vokuya ne demeli haftada bazen daha kısa sürede güncelleme çıkarıyor.v10 u görecez herhalde. Şuan cm7 ile yazıyorum ve dokunmatik hassasiyeti bile froyo romlara göre cezbediyor insanı. Birisi sana tavsiyem şu mod-x den terfi etmen artık.Bir deneyin vazgeçemeyeceksiniz. Reklam gibi oldu ama gerçek. :)

:) kamera olayını arada kullandığım için bende sıkıntı olur diye hiç denemek bile istemedim ama en yakın zamanda deneyecem. Bu arada telefoncu bir tanıdıkta spt box (samsung prof. tools) vardı şu 1.5 orjinali arayalım dedik bir kaç rom kurduk (orjinal romun adını hatırlayamadığım için deneme yanılma yaptık) eve geldiğimde farkettim imei uçmuş yani bu günlük deneme işleri ertelendi. imei dosyalarımda işyerinde kaldı. (gerçi bu spt box deli bişeymiş belkide o dosyalara bile gerek kalmıcak).

Aslında hazır şebeke nasılsa çekmiyo durumu varken şu miui yi denemek lazım :))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birisi007 -- 2 Nisan 2012; 22:15:34 >

• Şebeke demişken Spica'nın çekim gücünü seveyim arkadaşlar. S2 de telefonun adam gibi çekmesi için (kapalı alanlarda) amuda falan kalmak gerekiyor. (Aynı hat ve odada kıyaslarsak tabi ki) Resmen modem üstüne modem yükledim tam umutsuza bağlamıştım ki bir modemle biraz çekilir bir hal aldı durum. Spicanın iyi çekmediğini düşünürdüm ama o kadar çekse daha ne isterim. :-) Bu çekim işlerinde Nokia biraz daha iyi..
  • Dün geceden bu yana defalarca MIUI sayfasını refreshledim galiba Bir gelişme var mı diye bakıyorum hala

Maddiyat durumları çok kötü bu sıralarda. Param var açıkcası fakat öğrencilik durumu malum, sürekli giderde var. Biriktirmek için kenara atamıyorum ne yazık ki. Fakat yaz tatilinde türkiyeye döndüğümde durumum olursa ikinci el HD2 ya da Galaxy S almayı düşünüyorum. HD2'nin ekran boyutu ve tasarımı hoşuma gidiyor açıkcası. Fakat Galaxy S'de daha modern ve ayrıca daha kaliteli bir ekrana sahip. Bilmiyorum. Sizin tavsiyeleriniz nedir? Sıfır telefon alamam, çok kurcalayan karıştıran bir insanım. Bana uğraşmalık telefon lazım.

HD2 ya da Galaxy S arasında kalsaydınız siz ne alırdınız? Ayrıca başka telefon tavsiyeniz var mı bu fiyat aralarında?

• quote:

Dün geceden bu yana defalarca MIUI sayfasını refreshledim galiba Bir gelişme var mı diye bakıyorum hala

Maddiyat durumları çok kötü bu sıralarda. Param var açıkcası fakat öğrencilik durumu malum, sürekli giderde var. Biriktirmek için kenara atamıyorum ne yazık ki. Fakat yaz tatilinde türkiyeye döndüğümde durumum olursa ikinci el HD2 ya da Galaxy S almayı düşünüyorum. HD2'nin ekran boyutu ve tasarımı hoşuma gidiyor açıkcası. Fakat Galaxy S'de daha modern ve ayrıca daha kaliteli bir ekrana sahip. Bilmiyorum. Sizin tavsiyeleriniz nedir? Sıfır telefon alamam, çok kurcalayan karıştıran bir insanım. Bana uğraşmalık telefon lazım.

HD2 ya da Galaxy S arasında kalsaydınız siz ne alırdınız? Ayrıca başka telefon tavsiyeniz var mı bu fiyat aralarında?

Ben galaxy s2 yi tavsiye ederim.Ekran çok önemli bir telefonda ve galaxy s in ekranı çok güzel ben galaxy s alırdım.

• quote:

Dün geceden bu yana defalarca MIUI sayfasını refreshledim galiba Bir gelişme var mı diye bakıyorum hala

motorola atrix hiç 1.500 lira vermene gerek yok 850 lira taş gibi telefon özelliklerine bak 4g yazar aynı tlefon ben alcam birakcam artık bu nalet i5700 ü kardesime vercem quadrant skorlarıda hepsinin üstünde alıyor dehşet bir telefon yani fazla para harcamana gerek yook tam kurcalamalık :D

• quote:

hd2'nin islemcisi cag disi. isterse mac os lion calistirsin.
    sgs tek cekirdekli teller icinde en iyilerden ama bu saatten sonra tek cekirdekli tel alinmaz. tr'de atrix cok ucuz. tek cekirdekli telleri her acidan 2'ye katlar. en onemlisi 1 gb ram'i var bu fiyata atrix varken sgs2 almak ''bence'' anlamsiz.

• buradaki tavsiyeden sonra telefona tekrar 2.1 yüklemek için harekete geçtim ama odin i açtığımda ve her bir paket yerleştirdiğimde hata veriyor.. kurulumda daha başında kalıyor.. ne yapabilirm??
  • Arkadaşlar Atrix'e baktım, düşünülebilir. Ayrıca Optimus X2 nasıldır? Tegra 2 varmış üzerinde ama LG pek hoşlanmıyorum. Atrix buldum burada sıfır yaklaşık 750 lira, 850 lirayada Optimus X2 var. Gerçi sadece şimdilik indirimde ama ben zaten 4 ay sonra alacağım. ucuzlar o zamana kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CNDMN -- 4 Nisan 2012; 7:37:27 >
  • ikisinde de tegra 2 var ama atrix ekran haric her acidan daha iyi. en onemlisi 1 gb ram.
    512mb cihazlar ekran kartiyla paylasimli kullaniyor. geriye 300 kusur mb ram kaliyor. bunun da bi kismini sistem kullaniyor. spicadan sonra remle memle ugrasilmaz.
  • Arkadaşlar bu SGM BETA 6.2 arada donup kalıyor bataryayı çıkartıp tekrar açıyorum günde birkaçdefa gerçekleştriyorum bu işlemi çaresi yokmudur bunun?
    Birde kilit ekranı belli sürelerle yanıp sönüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thexxroot

Arkadaşlar bu SGM BETA 6.2 arada donup kalıyor bataryayı çıkartıp tekrar açıyorum günde birkaçdefa gerçekleştriyorum bu işlemi çaresi yokmudur bunun?
    Birde kilit ekranı belli sürelerle yanıp sönüyor.

önce bunu yüklehttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrummy.liberty.toolbox&feature=search_result

1 performance sekmesine dokun
    2 cpu slidersten min değeri 266 olarak ayarla
    3 auto memory manager var onda persetsten agresifi seç yardımcı olabilir

• 
Sayfa: önceki 401402403404405
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.