Şimdi Ara

Samsung Galaxy Spica/Lite/Portal i5700 Android 2.1 ve Root İşlem Resimli Anlatımı (238. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.568
Cevap
14
Favori
518.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2.2 bir gün stabil çalıştı daha sonra çok kastı telefonu ve neredeyse kullanılamaz duruma geldi, bende yeniden temiz hafif bir 2.1 rom pişirip kurdum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: turnali01

2.2 bir gün stabil çalıştı daha sonra çok kastı telefonu ve neredeyse kullanılamaz duruma geldi, bende yeniden temiz hafif bir 2.1 rom pişirip kurdum...

Pek tavsiye eden çıkmadı Birşey daha sormak istiyorum yüklediğim programlar telefon hafızasından götüryor veyer kalmadı şuan ne yapmam lazım?
  • Beyler 2.2 romu bırakın, 2.1 romda bile bazı sıkıntılar var. 2.1 orjinal firmware kullanmak en güzeli aslında.
  • bu arada internet sorunum var demiştim.internet giriyo 0.facebook ' a fln ama google sign yapamadım daha.50 kuruşluk yer var aslında telefonda -5.40 da şuan ama yinede bi sign yapamadım.Wi-Fi olan bi mekana gidicem en kısa zamanda :D

bu arada taskiller diye bişey buldum internetten onu kullanıyorum mecburen ama bi sorun.A TasK Killer direk sonlandırıyodu arkadakileri bu program kapatıyo sonra hepsi teker teker kendini açıyo.Bunun sebebi 2.2 mi programmı ?
  • Daha önce yüklediğim 2.1 romunda şarj iyi gidiyordu. Ama sonradan kurduğum 2.1'de bu sefer şarj çabuk bitiyor. Nedeni ne olabilir.
  • Arkadaşlar biri yardımcı olabilr mi. Yeni rom hazırlayıp yükledim ama hala programları telefon hafızasına kaydediyor. İlk sayfdaki uygulamaları sd den çalıştırma yazan konudakini yapmaya çalışıyorum ama partition sd diye seçenek cıkmıyo yeni romu yüklediğimden beri
  • Arkadaşlar merhaba.

Ben de ilk sayfadaki tüm işlemleri yaptım ve 2.1 yüklü sorunsuz çalışıyor..

Fakaattt internetle ilgili sıkıntım var.Şöyleki tüm ayaraları ilk sayfadaki anlatıldığı şekilde yaptım.

Teli ilk açtığımda mobil interneti kullanabiliyorum(operatörümden)

Fakat 1 kez wifi ile bağlandıktan sonra ölsem turkcell üzerinden bağlanamıyorum.E harfi çıkıyor ama bağlanamıyorum.

Telefonu açıp kapamam gerekiyor.Bu arada APNdroid kullanıyorum

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: satyraction

Arkadaşlar merhaba.

Ben de ilk sayfadaki tüm işlemleri yaptım ve 2.1 yüklü sorunsuz çalışıyor..

Fakaattt internetle ilgili sıkıntım var.Şöyleki tüm ayaraları ilk sayfadaki anlatıldığı şekilde yaptım.

Teli ilk açtığımda mobil interneti kullanabiliyorum(operatörümden)

Fakat 1 kez wifi ile bağlandıktan sonra ölsem turkcell üzerinden bağlanamıyorum.E harfi çıkıyor ama bağlanamıyorum.

Telefonu açıp kapamam gerekiyor.Bu arada APNdroid kullanıyorum

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Bende ilk sayfadakilere göre yapmıstım ancak forum samdroidteki rom güncellenmiş. Onu yükleyince recovry modda acılan ekranda değişti ne yapmam lazım bilmiyorum. Biraz kurcaladım ama hala telefon hafızasından kullanıyor

• Dostum Rom pişirip kurduysan ve ilk sayfada anlatılanları uyguladıysan telefonu açtıktan sonra menüde Samdroid tools olması lazım oraya girip Apps2sd settings kısmında karşına çıkan seçenekleri aktif yapıp telefonu reboot et ilk açılış biraz uzun sürer fakat sorun hallolur

quote:

Orijinalden alıntı: AtakaN_35

Arkadaşlar biri yardımcı olabilr mi. Yeni rom hazırlayıp yükledim ama hala programları telefon hafızasına kaydediyor. İlk sayfdaki uygulamaları sd den çalıştırma yazan konudakini yapmaya çalışıyorum ama partition sd diye seçenek cıkmıyo yeni romu yüklediğimden beri
  • quote:

Orijinalden alıntı: makukula

Dostum Rom pişirip kurduysan ve ilk sayfada anlatılanları uyguladıysan telefonu açtıktan sonra menüde Samdroid tools olması lazım oraya girip Apps2sd settings kısmında karşına çıkan seçenekleri aktif yapıp telefonu reboot et ilk açılış biraz uzun sürer fakat sorun hallolur

quote:

Orijinalden alıntı: AtakaN_35

Arkadaşlar biri yardımcı olabilr mi. Yeni rom hazırlayıp yükledim ama hala programları telefon hafızasına kaydediyor. İlk sayfdaki uygulamaları sd den çalıştırma yazan konudakini yapmaya çalışıyorum ama partition sd diye seçenek cıkmıyo yeni romu yüklediğimden beri

Teşekkür ederim oldu sonunda 2.2yide kurdum deneyim biraz nasılmış

• Bu telefonu hangi elektronık marketlerden alabılırım , internet uzerınden satıs yapan sitelerden almak ıstemıyorum. bılgısı olan varsa sevınırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengo25

Bu telefonu hangi elektronık marketlerden alabılırım , internet uzerınden satıs yapan sitelerden almak ıstemıyorum. bılgısı olan varsa sevınırım

tansaş satıyordu ellerinde kalmışsa bi bakın derim.
  • Alın size Samsung'un gerçek yüzü! Şu telefon 2.2 ile çıkıyor ama i5700'e yok. Allah belanızı versin.

http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-s5570-galaxy-mini-2-gb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?categoryid=371946&productid=telcepsams5570gm&utm_source=mailcampaings&utm_medium=mail&utm_campaign=xhbtelefon_28_02_2011

Bu telefon neredeyse aynı i7500 ile. Ona da çıktı 2.2.http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_mini_s5570-3725.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowtr -- 1 Mart 2011; 20:10:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowtr

Alın size Samsung'un gerçek yüzü! Şu telefon 2.2 ile çıkıyor ama i5700'e yok. Allah belanızı versin.

http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-s5570-galaxy-mini-2-gb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?categoryid=371946&productid=telcepsams5570gm&utm_source=mailcampaings&utm_medium=mail&utm_campaign=xhbtelefon_28_02_2011

Bu telefon neredeyse aynı i7500 ile. Ona da çıktı 2.2.http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_mini_s5570-3725.php

Samsungdan başka ne beklenir

• arkadaşlar 2.1 jh6 orjinal firmware yüklü bende vodafone 8tllik internet kullanıyorum.Bi kaç sorunum var.
    -GPSi kablosuz aglar harici sadece gps üzerinden kullanamıyorum.uydu bulmuyor yada kilitlenmiyor.önceden htc tattoo kullanıyordum saniyede bağlanıyordu ve şaşma payı 10 metreydi.bununla hiç bağlanamadım.kablosuz ağları kullanı açtığımdada bağlanıyor ama hareket edince aynı yerde kalıyor ve şaşma payı çok fazla 100-200 metre.
    -internet gprs ve 3g arasında olduğu için galiba ekranda 3g ve H işaretinin arasında gidip geliyor bazen bağlanıyor bazen bağlanmıyor ama 3g kapatınca normal bağlanıyor.

Bu sorunlar sizlerde oluyormu arkadaşlar.Ayrıca orjinal son sürümün kodunu biliyormusunuz.

EN SON VE ÖNEMLİ OLARAK ARTIK MARKET ÜLKEMİZDE YASAL VE İ5700 İÇİN ÇIKAN ROMLARI KULLANMAK İÇİN BİR ENGELİ KALMADI.BEN SAMSUNGA MAİL ATTIM VE KULLANICI ARKADAŞLARIMIZINDA 2.1 VEYA 2.2 ROMU ÜLKEMİZDE KULLANMAK İSTEDİĞİNİ SAMSUNGA MAİL ATMALARINI RİCA EDİYORUM BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR.SONUNDA AMACIMIZA ULAŞIRIZ.

• quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

quote:

Orijinalden alıntı: birisi007

quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

arkadaşlar bu günlerde barcelona da Mobil Dünya Kongresi düzenleniyor....

Her marka yeni modellerini basına tanıtma fırsatını yakalıyor....

şuana kadar epey model tanıtıldı... Htc desire S- galaxy S 2 gibi android tabanlı telefonlar iyi alternatifler sunuyor....
    En azından var olan cihazların fiyatlarının ayarlanmasında çok etkili olacak bu modeller ...

tahminime göre galaxy S 1100civarına yerleşir galaxy s 2 de 1600 den yukarısı olarak konumlanır...
    keza zaten 1000 tl olan desire yeni gelecek desire S modeli ile 700 civarına gerileyebilir...

Keşke bu bilgilere bundan aylar öncesinde sahip olabilseydim :))). Gerçi 480 liraya Android tecrübesi kazanmak diğerlerine oranla daha makul oldu, biraz tesadüf oldu ama güzel oldu diyebiliriz.
    Benim bu Pdalarla ilgili genel anlamdaki düşüncem şu. Spicamın 800 Mhz işlemcisi var şu kadar hafızası var vs. vs. vs. şimdi bu adamlar 1000 mhz işlemcili pda'yı bana imkanı yok satamazlar. 1200'üde 1300'de. Çıkacak olan modeller daha iyi olacaklardır ve fiyatları mutlaka düşecektir. Zaten hali hazırda elimde bulunan cihazdan çok daha fazlasını vermeli diye düşünüyorum. Sonu nokia'nın telefonları gibi olmasını istemem. Adamların en iyi telefonlarının 600 Mhz işlemcisi var. Hepsinin işletim sistemleri ve yaptıkları işler aynı. Bu bence lüzumsuz.
    Şu an için bir Pda alacak olsam sizin düşüncelerinize bende katılıyorum. Beklemek çok faydalı olur. Acaba diğer işletim sistemleri ve firmalar neler yapmış, nasıl olmuş onlarada bakmak lazım.

Şuanda devrim niteliğinde gelişmeler yaşanıyor.... Birden çok hızlı donanım yarışı başladı.....çift çekirdekli işlemciler... gpu işlemcileri v.s. inanılmaz hızla ilerliyor...
    Samoled ekran..v.s. güzel gelişmeler var lakin tek gelişmeyen şey cihazların pilleri... 1500 ma 1800 ma de tıkanıyor genelde..... bu donanımlara bu piller yetersiz geliyor... ekranlarda eşşek kadar oldu....

nvidia tegra 3 işlemci duyurdu 4 çekirdekli core2duo dan daha iyi performans veriyor.... yani bu gidişle 3-5 sene içinde pc leri aratmayacak telefonlar... Şahsen gereksiz buluyorum ... Ben telefonda render yapmıyorum ki bu kadar güçlü işlemcilere ihtiyaç duyayım.... oyun da oynamıyorum... İşletim sistemi akıcı olsun... pili 1 günde bitmesin... rahat nette dolaşabileyim yeter... Bu nedenle galaxy s desire bana gayet yeterli gelir.... daha fazlasını da istemem bunun sonu yok.. eskiden pc ye kasardık şimdi 5 senedir aynı pc hiç de gidip yenisini alayım demiyorum fazlasıyla yetiyor çünkü..

özetle işin b... çıktı afedersiniz..... tüketim düzeninin bir parçası olmayı istemiyorum bir yerde dur demeli insan....

Konu hakkında herkes herşeyi biliyor tebrik ederim de şu i5700 ün orjinal 1.5 firmwareini kimse bilmiyor nerden buluruz?

• quote:

Orijinalden alıntı: zonemaster

SORU 17: Canım sıkıldıkça telefonun yazılımı ile oynuyorum, bir o uygulama bir bu uygulama, bir Eclair, Frozen Eclair, bir de Froyo falan deneyeyim dediniz ve iyide ettiniz. Artık telefonununz çalışmıyor ve bozuldu. Haliyle servise göndermek için orjinal yazılıma ihtiyacınız var. Ne yapacağım ben diyorsunuz. @erturkvarol veridiği link aşağıda.

Aşağıdaki linkteki dosyayı bilgisayarınıza indirin. Dosyanın adı XEIL5andDrivers.rar

http://www.times.lv/index.php?Mode=myfilesr

Dosyayı bilgisayarınızda bir klasör içerisine çıkarın.
    İşlemlere başlamadan önce arka planda samsung programlarının çalışmadığından emin olun ve görev yönetisisini kontrol edin. Açıksa kapatın.
    Telefonu downlad modunda açtıktan sonra bilgisayara usb kablo ile takın.
    Daha sonra rar dosyası içerisindeki Odin uygulamasını yönetici olarak çalıştırın. Reset Files butonuna basarak dosyaları temizleyin.

Dosyaları aşağıdaki şekilde tanıtın.

OPS > aynı klasörde bulunan spica.ops
    BOOT > I5700XEIL5_Bootloader.tar
    PHONE > i5700XEIL5-Phone.tar
    PDA > I5700XEIL5-PDA-CL112214.tar
    CSC > I5700XEIL5-CSC-CL112214-SEB.tar

One Package işaretli olmasın ve Reset Time 30 olsun. Start dedikten sonra işlem başlayacak. Bir sorun olmazsa telefonunza Android 1.5 yüklenmiş olacak.

İlk sayfada verilmiş işte arkadaşım.. Buyur ..

• Yahu bu applanet kafayı yedi arkadaşlar güncelleme yaparken veya herhangi bir dosya yüklerken hata verip duruyor sorun nedir anlamadım çözüm için ne yapabilirim bilgisi olan ??
  • Applanet son surumu (2.7.8) kurun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tevetoglu53

arkadaşlar 2.1 jh6 orjinal firmware yüklü bende vodafone 8tllik internet kullanıyorum.Bi kaç sorunum var.
    -GPSi kablosuz aglar harici sadece gps üzerinden kullanamıyorum.uydu bulmuyor yada kilitlenmiyor.önceden htc tattoo kullanıyordum saniyede bağlanıyordu ve şaşma payı 10 metreydi.bununla hiç bağlanamadım.kablosuz ağları kullanı açtığımdada bağlanıyor ama hareket edince aynı yerde kalıyor ve şaşma payı çok fazla 100-200 metre.
    -internet gprs ve 3g arasında olduğu için galiba ekranda 3g ve H işaretinin arasında gidip geliyor bazen bağlanıyor bazen bağlanmıyor ama 3g kapatınca normal bağlanıyor.

Bu sorunlar sizlerde oluyormu arkadaşlar.Ayrıca orjinal son sürümün kodunu biliyormusunuz.

EN SON VE ÖNEMLİ OLARAK ARTIK MARKET ÜLKEMİZDE YASAL VE İ5700 İÇİN ÇIKAN ROMLARI KULLANMAK İÇİN BİR ENGELİ KALMADI.BEN SAMSUNGA MAİL ATTIM VE KULLANICI ARKADAŞLARIMIZINDA 2.1 VEYA 2.2 ROMU ÜLKEMİZDE KULLANMAK İSTEDİĞİNİ SAMSUNGA MAİL ATMALARINI RİCA EDİYORUM BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR.SONUNDA AMACIMIZA ULAŞIRIZ.

Önceki sayfaları tararsan attığım mesajı ve gelen cevabı görebilirsin. Ayrıca sikayetvar.com üzerinden de şikayet ettim Samsung'u. Genel müdürlükten aradılar bir sürü bahane saydılar.

Özellikle samdroid forumlarında da 2.2 için donanım yetersizliğinden dolayı Samsung'un i5700'e orjinal firmware çıkarmayacağı söyleniyordu ama şu son çıkan telefon bizim telefondan kötü olmasına rağmen onda 2.2 varsa i5700 içinde optimize edilip sunulabilirdi. Yaptıkları adilikten başka bir şey değil.

Bir daha Samsung almayacağıma yemin ettim zaten. Bunların ürettiğin Nexus'u bile almam. Forza HTC...

• 
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.