Şimdi Ara

Samsung Galaxy SII Tüm Sorularınızın Çözümü/Destek/SSS/Oyun-Program (215. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.431
Cevap
71
Favori
375.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aliexpress linkleri vermişsin. onlarda kredi kartı yeterli oluyor. 1 ayda geliyor. ürünler çakma oluyor.
  • tel hala çatır çatır çalışıyor.. jelly beanle tam doruk noktasına ulaştı alet.. hem çok hızlı hem de sorunsuz..
  • slm arkadaşlar s2 mi satıyorum. almayı düşünenler olursa soruları için pm atabilirler. teşekkürler
  • Bu telefonu yeni aldım, anladığım kadarıyla bildirim led' i yok. Ancak ilk mesajda bildirim ledi rengi ayarlamaktan bahsedilip s3 denilmiş. (s3 yanlışlıkla mı yazıldı) Kafam karıştı. Yani bildirim ledi var mı ? Varsa nereden açıyoruz ? Yoksa bildirim ledi görevi görecek aşağıda ki tuşları yakıp söndürecek program mevcut mu ?
  • Arkadaşlar bir sıkıntım var. Telefonum S2 4.1.2 android sürümü var. Benim cihaz kendi kendine sanki uçak moduna geçmiş gibi arayınca ulaşılmaz oluyor. Telefonu açıp kapayınca normal duruma dönüyor. Bu anda şebeke çekiminde en ufak bir problem olmuyor.Bu durumu kesinlikle fark edemiyorsunuz telefon ekranında bu durumla ilgili ne bir işaret ne bir ikaz var. Ancak ya sizi ikaz edecekler yada siz bir yeri aramak isteyipte arayamadığınız zaman durumu fark ediyorsunuz. Bu durumda sebebi hakkında bana yardımcı olabilecek varmıdır. Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fffocus -- 15 Kasım 2013; 11:40:23 >
  • Yurtdışından gelmiş bouygues operatöründen simkilitli s2 bulunmakta elimde. Android sürümü 4.1.2 ve cihaz Framaroot programıyla rootlu. Simkilidini kaldırmam için ne yapmam gerek ?
  • arkadaslar radiom calismiyor arama da kaliyor frekans bulmuyor hic dinleyemedim bide ulke bolge kodu yok 272# de yyardim lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar cihaz sabah çalışıyordu . 1-2 msj gönderdim daha sonra bir arama yaptım sonra cebime koydum .Darbe vs. hiçbişi olmadı yaklaşık yarım saat sonra aldıgımda kapanmıştı. Şarja taktıgımda şarj logosu dahi çıkmıyor hiç tepki yok. Tuş kombinasyonlarını denedim oda olmadı .Başına böyle bişi gelen varmı .? ne yapmam gerek bilgi verirseniz sevinirim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: cro@oan

Arkadaşlar cihaz sabah çalışıyordu . 1-2 msj gönderdim daha sonra bir arama yaptım sonra cebime koydum .Darbe vs. hiçbişi olmadı yaklaşık yarım saat sonra aldıgımda kapanmıştı. Şarja taktıgımda şarj logosu dahi çıkmıyor hiç tepki yok. Tuş kombinasyonlarını denedim oda olmadı .Başına böyle bişi gelen varmı .? ne yapmam gerek bilgi verirseniz sevinirim .

Sanırım telefon donma tarzı bir problem yapıyor. Geçenlerde benim de başıma geldi. Telefon cebimdeydi bir süre sonra çıkardım baktım kapalı gibi hiçbir tepki vermiyor. O sırada dışrdaydım eyvahh dedim şarjım mı bitti, ki yüzde 30 larda falandı. Aradan biraz zaman geçti ben eve varmadan bir baktım telefonum çalıyor. Kendiliğinden düzelmiş.

Ama acelem olunca bekleyemiyorum maalesef bataryayı tak çıkar yapmadan da düzelmiyor bu sorun... Benimde başıma 2 defa geldi maalesef :(

• quote:

Orijinalden alıntı: prenses_19

quote:

Orijinalden alıntı: cro@oan

Arkadaşlar cihaz sabah çalışıyordu . 1-2 msj gönderdim daha sonra bir arama yaptım sonra cebime koydum .Darbe vs. hiçbişi olmadı yaklaşık yarım saat sonra aldıgımda kapanmıştı. Şarja taktıgımda şarj logosu dahi çıkmıyor hiç tepki yok. Tuş kombinasyonlarını denedim oda olmadı .Başına böyle bişi gelen varmı .? ne yapmam gerek bilgi verirseniz sevinirim .

Sanırım telefon donma tarzı bir problem yapıyor. Geçenlerde benim de başıma geldi. Telefon cebimdeydi bir süre sonra çıkardım baktım kapalı gibi hiçbir tepki vermiyor. O sırada dışrdaydım eyvahh dedim şarjım mı bitti, ki yüzde 30 larda falandı. Aradan biraz zaman geçti ben eve varmadan bir baktım telefonum çalıyor. Kendiliğinden düzelmiş.

Ama acelem olunca bekleyemiyorum maalesef bataryayı tak çıkar yapmadan da düzelmiyor bu sorun... Benimde başıma 2 defa geldi maalesef :(

Çok ilginç ...Hiç tepki yok sabahdan beri defalarca bataryayı çıkarıp taktım .Şarjda saatlerce bıraktım. Hatta tuttum komple dağıttım baktım, topladım yinede düzelmedi. Entegresinde açma kapama butonun olduğu yerde bir parçada, bu modellerde kronik benzer sorunlar olduğunu okudum internetten . Fakat dediğim gibi herhangi bir zorlanma, darbe vs. olmadığı için bu saate kadar hep yazılımsal olarak düşündüm problemi. Ama sanırım servis tamir gibi bir durum gerekiyor.

• Merhaba arkadaşlar, S2 deki oyunları cihazın belleğinden USB Belleğe (SD kart değil) nasıl taşırım? Cihaz rootsuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Disturbed -- 29 Ocak 2014; 15:20:05 >
  • Bugün şarjım bitince telefon kapandı. Oyuna girmek için tekrar açtım ve oyunun yükleme ekranında takıldı telefon. Telefonu yeniden başlattım bu sefer Samsung logosunda kalıyor. Logonun arkasındaki ışık yanıp sönüyor ama ilerlemiyor, neden olabilir?
  • arkadaşlar telefona hard format atın ve ve wipe yapın.. telefon kendine gelsin.. ben de herşeyi sorunsuz çalıştırıyor..
  • fat304h kullanıcısına yanıt
    benim de ciddi batarya sıkıntım var alta yazacam da. ne kadar sürede şarj oluyor senin deji batarya

• acil yrdım benim s2 orjinal şarj aleti bozulunca 0.68 mAH lik galxy ace nin şarj altiyle şarj ediyordum biraz yavaş şrj ediyordu o kadar sonra s4 ün 2 Alikli ile şarj etmeye başladım 1 saatte yüzde yüz oluyodu hızlıydı sonra döndüm tekrar ace nin kine son zamanlsrda çok yavaş şarj etmeye başladı tekrardan s4 ün kiile şarj ederim dedim artık fark etmiyor hangi şarj aletini taktıysam 3.5 4 saatte anca şarj oluyor olduğu gibide çabuk bitiyor batarya kalibrasyonu yaptım daha da ççabuk bitmeye başladı ACİL YARDIM NAAAPACAAAM

• Beyler bu kravat kılıflar sizce nasıl? bu aralar fena taktım kravat desenine duar kağıdı da telefonumda, kılıfı da olsa güzel olur diye düşünüyorum.
    http://www.mobilcadde.com/samsung-i9100-galaxy-s2-kravat-sert-parlak-rubber-kilif-16376
     Samsung Galaxy SII Tüm Sorularınızın Çözümü/Destek/SSS/Oyun-Program

• merhaba

benim s2 de ciddi bir sıkıntım var, resmi olarak kies üzerinden 4.1.2 versiyon yüklendikten sonra, maillerimin olduğu hesaplardan bir birşey okuyamıyorum, çünkü siyah zemin üzerine lacivert yazılar ile geliyorç ne zaman ki cevaplamak için ekran değişiyor ozaman beyaz zemin üzerine siyah yazılar okunuyor. bu sorunu nasıl çözerim

teşekkürler
    halil
  • Merhabalar..
    Benim telefonda hafıza kartını görmüyor. Forumlarda baktım da uygulama yöneticisinden galeriyi silin dedi. Galeriyi sildim şuan ne galeri var telefon menüsünde ne de hafıza kartını görüyor.
    LÜTFEN ACİL YARDIM !!
  • Merhaba arkadaşlar bir konuda yardım istiyorum sizden. Telefonumun sürümü 4.1.2 ve her yolu denedim fakat arka kameram bariz şekilde bulanık çekiyor ve kamerayı açınca kameradan zzzzzttt diye bir ses geliyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • vay arkadaş daha 1 sene öncesine kadar epey kullanıcısı varken s2'nin şimdi ana konuyu bile bulamıyorum.

Sayın S2 kullanıcıları, orjinal 1650 Mah batarya almak istiyorum ama saçma sapan siteler ve gittigidiyor, n11'de bireysel satıcılardan başka bir yerde bulamadım. Bulduğum yerlerede güvenmiyorum. 7 TL'lik bataryaları gönderecekler.

Servisinden sormuştum o zamanda çok 70 TL demişlerdi. O zaman baktığımda güvenilir sitelerde 45-50 TL ye vardı şimdi bulamıyorum. Alabileceğim bir yer tavsiye edebilir misiniz.
  • 
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.