Şimdi Ara

Samsung Galaxy SII Tüm Sorularınızın Çözümü/Destek/SSS/Oyun-Program (213. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.431
Cevap
71
Favori
375.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mesaj veya alarm sesi gibi orjinal sesler telefonun hangi dosyasında. Sesi başka bir samsung marka telefona yollamak istiyorum.
  • Arkadaşlar iyi geceler şuanda arkadaşın telefonu güncellicem fakat çok seçenek var ROM ve Kernel için.. En iyi şarjı, performans vs. stock veya custom fark etmez hangisini önerirsiniz? Customda touchwiz olursa iyi olur AOSP sevmiyorum..
  • Çok güzel bir konu. Emeği geçen herkese teşekkürler.
  • Arkadaşlar

''Ağda kayıtlı değil'' hatası hakkında çözüm yolu bilen varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalulu

Arkadaşlar

Telefonun modem firmware sini degistirin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GüdümlüPatlican

quote:

Orijinalden alıntı: kemalulu

Arkadaşlar

Telefonun modem firmware sini degistirin

yüklediğim firmware tek parçaydı... üç parçalı bulamadım...
  • İmei ye baktin mi

• Arkadaşlar;
    Galaxy SII de, şarj aleti takılı değilken durup duruken sanki şarj aleti takılmış ve hemen arkasından çıkarılmış gibi ses çıkarıyor. ekranda ise şarj oluyor şarjdan çıkarıldı diye uyarı veriyor. Bu olay sürekli oluyor. Ardı ardına 15-20 kez aralıksız devam ediyor. ne yapmam gerekir? donanımsal mıdır yoksa programsal mıdır?
    telefonun android sürümü : 2.3.4
    değerli yardımlarınızı bekliyorum
  • Benimki de orjinal şarj aletini takınca aynısını yapıyor ve bir türlü şarj olmuyor. Hatunun ki ile şarj ediyorum.
    Ama iki ay önce falan araba şarjı almıştım, çin malı olanlardan. Tahmin ediyorum ki onu kullanmaya başladıktan sonra oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iapetosster -- 20 Temmuz 2013; 14:05:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iapetosster

Benimki de orjinal şarj aletini takınca aynısını yapıyor ve bir türlü şarj olmuyor. Hatunun ki ile şarj ediyorum.
    Ama iki ay önce falan araba şarjı almıştım, çin malı olanlardan. Tahmin ediyorum ki onu kullanmaya başladıktan sonra oldu.

benimki şarj aleti takılı değilken yapıyor bunu. sokakta dolaşırken sürekli şarj oluyor şarjdan çıktı diye uyarı veriyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: iapetosster

Benimki de orjinal şarj aletini takınca aynısını yapıyor ve bir türlü şarj olmuyor. Hatunun ki ile şarj ediyorum.

genelikle sıvı temasından kaynaklanır, şarz soketine sıvı temeas etmez ise 1 aya kadar kendiliğinden düzelecektir
  • 39- İnternette birşeye tıklıyorum ama telefon 3g de kalıyor sonra h +- oluyor tekrar 3g oluyor ve sonra giriyor takdir edersiniz ki bu da eziyet oluyor. ( @ Espa'ya teşekkürler. )

El-cevap: H+ ya bağlanmayı iptal edebilirsiniz.
    Numara çevirme ekranında *#301279# yazın.
    Change hspa revizyon'a tıklayın.
    HSPA off diyin.
    H+ çok pil tüketir ve genelde Türkiye'de iyi performans vermez.

Bu kod çalışmıyor.4.1.2 kullanıyorum.
  • Telin ekran kırıldı 400 tlye yaptilar simdi geldi ama birini ararken yada biri ararken ekran isigi kapanirsa bidaha acilmiyor tuslara basiyom olmuyor dolayisiyla aramayi kapatamiyorum acil yardim lutfen

• quote:

Orijinalden alıntı: DH_Türk Rock

39- İnternette birşeye tıklıyorum ama telefon 3g de kalıyor sonra h +- oluyor tekrar 3g oluyor ve sonra giriyor takdir edersiniz ki bu da eziyet oluyor. ( @ Espa'ya teşekkürler. )

El-cevap: H+ ya bağlanmayı iptal edebilirsiniz.
    Numara çevirme ekranında *#301279# yazın.
    Change hspa revizyon'a tıklayın.
    HSPA off diyin.
    H+ çok pil tüketir ve genelde Türkiye'de iyi performans vermez.

Bu kod çalışmıyor.4.1.2 kullanıyorum.

+1

Var mı 4.1.2 sürümünde kapatabileceğimiz bir yöntem ?

• instagram uygulamam bir türlü stabil çalışmıyor. her updatede de değişen bir şey yok. fotoğraf çektikten sonra yayınlamıyor. normal arkadaşların fotoğraflarını görebiliyorum.
  • Sıfır fiyatları denk olan bu cihaz,sony xperia S ve htc sensation XL arasından seçim ne olur?

Ayrıca telefonu güncelleme yapmadan kendi sürümüyle kullanmaya çalışmak uygulamalarda uyum sorunu çıkarır mı?

• arkadaşlar galaxy s2 telefonum var. root lu ve 4.0.3 kullanıyordum. bugün odinle GT-I9100_ClockworkMod-Recovery_4.0.1.4 yükledim ancak şimdi telefonum açılmıyor. sarı üçgenin olduğu ekranda kalıyor. download moda ve recovery moduna ise giriyor. recovery modunda -apply update from sdcard a basına (cant open sdcard/update.zip no such file or directory. installation aborted) yazısı çıkıyor. daha back up dahi yapamadım. verilerimi kurtarmanın bir yolu varmıdır acaba. bu işi nasıl düzeltirim yardımlarını bekliyorum acilen.
  • arkadaşlar bende de s2, android sürümü 2.3.4 var. wifi ile internete bağlanırken bir problem yok. internet paketi satın aldım. dışarıda internete girmek istediğimde, hani wifi-bluetooth-gps-data-otomomatik döndürme tuşları var. o menüde bütün tuşlara bastığımda açılıyor/yeşil oluyor yada kapamak istedğimde kapanıyor/gri oluyor. fakat data tuşuna bastığımda sadece tuş basma sesi geliyor ama tuş herhangi bir reaksiyon vermiyor. BİMCELL kullanıyorum. internet ayarlarını tekrar indirdim ama gene olmuyor. bunun için ne yapmam gerekir.
    değerli yardımlarınızı bekliyorum..
  • arkadaşlar bende de s2, android sürümü 2.3.4 var. wifi ile internete bağlanırken bir problem yok. internet paketi satın aldım. dışarıda internete girmek istediğimde, hani wifi-bluetooth-gps-data-otomomatik döndürme tuşları var. o menüde bütün tuşlara bastığımda açılıyor/yeşil oluyor yada kapamak istedğimde kapanıyor/gri oluyor. fakat data tuşuna bastığımda sadece tuş basma sesi geliyor ama tuş herhangi bir reaksiyon vermiyor. BİMCELL kullanıyorum. internet ayarlarını tekrar indirdim ama gene olmuyor. bunun için ne yapmam gerekir.
    değerli yardımlarınızı bekliyorum..
  • son android sürümüne geçtikten sonra başlayan uygulama indirirken veya güncellerken "yeterli depolama alanı yok", "usb belleğe yada sd karta yüklenemedi" gibi problemlerin çözümünü bulamadım.

titanium backup programı buna sebep olabilir, bende artık yüklü değildi ama silinmesi tavsiye edilen com.keramidas isimli dosyası duruyordu ve hiç bir şekilde silinmiyor.

nette tavsiye edilen format dışında diğer tüm çözümleri denedim bir sonuç alamadım.

Bu konuda sıkıntı yaşamış ve bana tavsiyede bulunabilecek biri var mı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.