Şimdi Ara

Samsung Galaxy S8 canlı yayını | Simultane tercüman eşliğinde (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
2
Favori
19.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amerika'da asgari ücret ile bile çalışıyor olsak maks 2 ayda bu telefonu alabilirdik.
    Vay arkadaş neymiş bizim günahımız, elalemin 700 liraya aldığı telefona 5000 veriyoruz!!!
  • Artık düğünlerde görürüz.
    Damadın amcasından bir s8 diye (!)...

• Bi kere ağzı yandı şimdi garantiye almış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaba gibi olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar boş konuşan insanlar var şu forumda birisi çıkmış "yapay zeka" diyor üstüne üstelik birden fazla yorum atmış yok a... Uzay mekiği.
    Siri şuanda sanal asistan anlamında en gelişmişi mobil kategoride İngilizce olarak çok fazla komut algılayabiliyor,Samsung s8 ile birlikte bize şuan ne getirdi pek birşey anlamadım batarya küçüldü,ekran büyüdü(bu neyin kafası)iris tarayıcı geldi( bu güzel) başka ne var Siri gibi TR de kullanılamayacak beta bir sanal asistan.
    Unutmadan birde şu var 835 ile gelen enerji tasarrufu veya enerji tüketiminden faydalanarak bataryayı küçültmek sonrasında çıkıp s7 edge kadar süre alırsın bak demeleri milletle ağır taş..k geçmek demek,sen s7 edge 835 koyup piyasaya sürsen daha çok satardın arkadaş zira 2 günü çıkarırdı şarj.

• Birincisi Apple savunuculuğu yapıyorum gibi her cümlenin sonunda kişneme.
    İlk alıntımda haklı olduğunu ve sadece Steve Jobs ile alakasının artık yavaş yavaş bittiğini düşündüğümü söylemeye çalıştım. Ama görünen o ki bana fanboy etiketi yapıştırıp Samsung savunmana 1-2 alıntı falan kaldı.

İkincisi ben kendi adıma bu VR'ı beğenmedim. Boş bir teknoloji olduğunu düşünüyorum. Hatta sırf VR diye Playstation pro tanıtmanın ne kadar saçma olduğunu söylüyorum baştan beri. Apple da böyle düşünüyor gibi görünüyor (yani gereksiz buluyor ya da yeterli bir teknoloji gibi görmüyor) zira şirketteki bazı kişiler bu yönde kelimeler sarfetti. Apple sanal gerçeklikle değil Arttırılmış Gerçeklik ile meşgul. Ne zaman hazır olur bilmiyorum ama sanal gerçeklik zırvasından daha güzel olacağı kesin hangi firma yaparsa yapsın.

Şimdi bi sus da şurda tanıtılan yeni telefona odaklanalım güzel cihazlara benziyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömerayhan -- 29 Mart 2017; 19:53:21 >

• 5000mi? Oha öküz yavaş gel

• quote:

Orijinalden alıntı: seker1adam

Beyler telefonun fiyatı aslında 800-900 TL yurt dışında yaşayanlar için onlar asgari ücretin altına alabiliyor

Bizde ekonomi olağan üstü süper ultrasonic fantastik muhteşem ötesi olduğu için 5000 TL yapmışlar fiyatı

Fiyatı onlar belirlemiyor

Kurun çok yüksek olması ve hayvani vergilerden dolayı böyle oluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bixby evde yemek yapıp bulaşık yıkasa 5000 tl verilmez. Telefon bu telefonnnn
  • quote:

Orijinalden alıntı: waynei

Birde Iphone pahali diyordunuz

İkisi de o paraları etmez ama iphone çöpüne veriliyorsa buna hayli hayli verilir
  • ayfoncu bebeler üzgün yine
  • Öncelikle yayının çevirisini yapan arkadaş çok başarılıydı ağzına sağlık.

Samsung birçok alanda yenilikçi bir firma teknolojiye yön veren firmaların başında geliyor ancak cep telefonu kısmında samsung ve diğer üreticiler yerinde sayıyor fazla gelişim sağlayamıyorlar görünen o ki artık yeni cihazlarda tasarımlar belirleyici olacak. Galaxy s8 in tasarımı gayet iyi mükemmel ekran kasa oranına sahip neredeyse tamamen ekrandan oluşan cihazın ön tarafı kusursuz görünüyor. Tabi fiyatlar uçuk olacaktır bakalım bekleyip görücez.

• Çok fazla kesinlikle alınmaz bu fiyata. Zaten tüm Androidler birbirine benziyorken bu fiyata almak saçmalık. Pilini de düşürmüşler küfreder gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Amerika'da asgari ücret ile bile çalışıyor olsak maks 2 ayda bu telefonu alabilirdik.
    Vay arkadaş neymiş bizim günahımız, elalemin 700 liraya aldığı telefona 5000 veriyoruz!!!

Bence bizim günahımız her şeyi Allah'a havale etmek
  • telefon çok güzel ama çok pahalı ya
  • 6S Plus'ı sat diye dürtüyor insanı

• Ben deyimi yerindeyse bir elektronik tutkunuyum. Yani kolay kolay verdiğim paraya acımıyorum elektronik ürünler konusunda. Ama inanın hala 2000 TL dahi bana çok geliyor telefon konusunda. Yahu ben 7000 liraya profesyonel işler yaptığım 6800K lı 32 GB Ram li Gtx 1080 li, en iyi sıvı soğutmalı sistem topladım. Yazık günahtır 5000 TL nedir. Benim 1000 liralık Mi4 ten ne fazlası var. Az bi ekranı büyük kamerası iyi az bi hızlı ve kullanmadığım bir kaç özellik daha var diye nasıl 4000 lira fazla ödeyebilirim. Aklım almıyor. Bu telefon bozulsa gider en fazla 2K ya Xiaomi Mi6 falan alırım. Uçak gibi cihaz her işimi fazlasıyla fazlasıyla görür veya iPhone 6 falan alırım yani. Arada 3000 liraya değecek ne fark olabilir Allah aşkına

• Tanıtımı izlerken 21inde silver s8 alırım diyodum taki fiyatlar açıklanana kadar....
  • 5000 tl ye yapacaklarım 2700 s7 edge 1500e yeni ipad 800 tl ye güzel bir kıyafet alışverişi :)

insaf ya insaf zenginlere lafım yok ama gidip hattına yada kredi çekerek alacaklar etmeyin eylemeyin biraz beyin ya biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkD

quote:

Orijinalden alıntı: ardicli2000

quote:

Orijinalden alıntı: uzil

quote:

Orijinalden alıntı: ardicli2000

Dediğim gibi Home Button ekranın altında. Buradan Erdi Bey ve Mesut Beye demiştim ama onlar eleştirmekten geri kalmamıştı. İŞte yenilik işte güzellik.

şu dk ya kadar tıkı lg gibi home butonu zannediyordum..şimdi çok sevdim işte

ekran full aktif iken kullanıma göre direk oraya basınca home butonu gib olacak

Ekran kapalıyken dahi AOD sayesinde orada sürekli ışık yanacak ve neredeydi demeyeceksin. Ayrıca Gerç dönüşümü çok başarılıymış.

Bu home tuşu ne işe yarıyor?

Ekranda sanal Tuşlar var , işlevi nedir ?

Ekran kapalıyken....

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.