Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU] (4705. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
96.373
Cevap
399
Favori
3.429.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
128 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 47034704470547064707
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Drahmizm

    Yeni S serisindeki şarj aletlerinin normali 10 Watt, hızlı şarjı da destekleyen cihaza göre 15 ve 25 watt.

    Alıntıları Göster
    Hmm tamam hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şarj aletim bozuldu alabileceğim aletleri link olarak atabllir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GebreSelassie

    Merhaba hocam, telefonumu 3 senedir kullanıyorum ve batarya performansı normal olarak düşmeye başladı bu yüzden serviste değiştirtmeyi düşünüyorum fakat batarya değişince su geçirmezlik açısından sıkıntı oluyor mu yani telefon kasası açılınca su geçirmeme olayı son mu bulur ona göre karar vereceğim. Cevaplarsanız sevinirim, teşekkürler.

    Alıntıları Göster
    Konu hakkında kesin bir bilgim olmamakla beraber seri üretimdeki yapıştırma prosedürünün yetkili serviste yapılan yapıştırma prosedürü ile aynı olamayacağını düşünüyorum.

    Bu yüzden batarya değişiminden sonra telefonu suya sokmamakta fayda var ancak telefona su sıçraması veya üzerine bir bardak su dökülmesi gibi durumlarda su geçirmemezlik özelliğinin korunduğunu test ettim.

    Benim batarya değiştikten sonra musluk altında telefonu yıkamıştım ama ikinci yıkamamda tuşlardan az da olsa su geçirdiğini fark ettim çünkü bir süre tuşlar işlevini kaybetti ama kuruyunca düzeldi.

    Yukarıda yazdığım gibi batarya değişiminden sonra telefonun su geçirmezlik özelliği kaybolabilir. Buna rağmen su sıçramalarına veya üzerine dökülen suya karşı yine korunaklıdır. Suya sokup bekletirseniz içine su alabilir. Buna dikkat edin.

    Bu durumda yeni bataryanın telefonunuza katacağı performansa değecektir. Yerinizde olsam bataryayı değiştiririm ama telefonu suyun altına sokmam. Yağmurda, su sıçramalarına veya üzerine dökülen suya karşı dirençli olması yetecektir.




  • Aynı şey başıma geldi. Ses kısma ve kapatma tuşuna basılı tutun yeniden başlatacaktır. Yazılımınız güncel değilse güncelleyin eylül güvenlik güncellemesinden sonra düzeldi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sabaha kadar denemediğim yöntem teknik kalmadı. Sabah teknik servise görürdüm, anakart yanmış. Yaklaşık son 1 senedir yedekte almayınca tüm anılar kayboldu. Bu zor ekonomik şartlar altında çok kötü oldu. Mi 9t ile yola devam edeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Berkx1925

    Sabaha kadar denemediğim yöntem teknik kalmadı. Sabah teknik servise görürdüm, anakart yanmış. Yaklaşık son 1 senedir yedekte almayınca tüm anılar kayboldu. Bu zor ekonomik şartlar altında çok kötü oldu. Mi 9t ile yola devam edeceğim.
    Geçmiş olsun.

    Google Fotoğraflar? Samsung Cloud? Hepsi kapalı mıydı?
  • Cloud programlari çok fazla sarj yediği için kapatmiştim. Yine de Google Cloud fotoğraf hariç açıktı. Şimdilik fotoğraf dışında kaybım yok gibi. Tesekkur ederim.

    Mi9t umarım tatmin eder, S7 nin arka kamerasi hala çogu telefondan daha güzel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun. Üzüldüm gerçekten. Umalım ki samsung un planlı eskitme olayı çıkmaz bunun altından.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • geçmiş olsun. Fikir vermesi açısından kendi kullanımım şu şekilde; cloud hertürlüsü kapalı. senkronizasyon sadece kişilerde var. Fotoğraf klasörü olarak SD kart ayarlı. Önemli fotoları da google fotoya manuel senkron ediyorum. Telefonda değerli birşey tutmuyorum kısacası.
  • Arkadaşlar Google Fotoğraflar ve Samsung Cloud her daim senkronize açık vaziyette beklesin yoksa ileride beklenmedik bir durum karşısında çok üzülebilirsiniz. Eğer şarj yemesinden korkuyorsanız "sadece wifi ile senkronize edilsin" seçeneği aktif olsun. O kadar abartılı bir şarj yemez eğer her gün yüzlerce fotoğraf veya video çekmiyorsanız.
  • arkadaşlar tavsiyenize ihtiyacım var.
    kullandığınız , sorunsuz , güvenilir android 9 romu için yardım istiyorum.
    cihazım sm930f ( edge değil )
    şimdiden teşekkürler.
  • yok mu tavsiyesi olan
  • mavaris M kullanıcısına yanıt
    Defalarca yazıldı hocam. Ben calvioppe seviyorum. Forumdaki diğer birçok arkadaş blackdiamond seviyor. Tercih meselesi tabi
  • cevap için teşekkürler.
    malum bu konu sürekli güncellenen , yenilenen ve deneyimlerin çoğaldığı bir konu.son yorumları öğrenmek ve tavsiye almak istemişdim.rahatsızlık verdiysek affola.
  • Hattı tt faturalı olup vowifi kullanabilen var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasvet-efza kullanıcısına yanıt
    Menüde çıkmıyor ki seçenek, yazılım güncellemesi gerekiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farklı cihazda hizmeti aktif edip deneyen var mı diye merak etmiştim. Bende black diamond rom yüklü. Bazı oynamalar yaparak menüde çıkardım fakat yeterli değil. Samsung tarafından bir güncelleme gerekiyor. Yada yazılım port işlerinden çok iyi anlayan biri gerek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasvet-efza kullanıcısına yanıt
    Normal ROM kullananlar şu an yapamaz ama farklı ROM ile menüde çıkartabildiysen hattına destekli bir telefon takıp hattın özelliğini açtırsan sende çalışır. Müşteri hizmetleri geçici olarak farklı model tanımlayabilir, o şekilde de olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok dostum o şekilde de olmuyor ilk aklıma gelen oydu denedim zaten. Black diamond'in geliştiricisiyle de görüştüm. Csc olayına hakimsen eğer destekleyen modeller odm kullanıyor bizim cihazlar ve port romlar omc kullanıyor. Port edilebilir fakat o kadar teknik bilgim yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, oreodan nougata dönmek mümkün mü? Şuan son sürüm yüklü, orjinal veya farkli bir şekilde nouagat sürümüne dönebilirsem çok sevinecegim. Bilen birisi yardımcı olursa sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 47034704470547064707
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.