Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU] (3588. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94.344
Cevap
388
Favori
3.453.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
128 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 35863587358835893590
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu S7'lerde 2016 üretimi olan telefonlarda pembe ekran sorunu falan mı görülebiliyordu ? 2017 üretimi öneriliyordu sanırım neydi bunun muhabbeti ? bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.
  • s7 edge alma arafesindeyim. Kronik sorunları hakkında bilgi verebilir misiniz? Önerir misiniz? Alternatif olarak neye bakayım?
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    6 haziran 2016 üretimli yurtdışı cihaz kullanıyorum henüz sorun çıkmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

Ben vodafone kullaniyorum.edge ole sarjim.super gidiyor arkadas avea herhalde :D bulundugunuz yerde ne iyi cekiyosa o hatti kullanin sizde

vodafone 3g sakın kullanma acayip şarj yiyor, 4.5g en iyisi

Ben 5 yildizli bi otelde calisiyorum burda baz istasyonu vodafone surekli 5 cekiyo asansorde bile sarj konusunda hic problem cekmiyorum tek sorun jelatin yok bu telefona bide skype goruntulu konusmada sarji cok gidiyo ama.hepsi herhalde zorlanir o sekilde

hocam vodafone 3g sorunlu acayip pil yiyor ama 4.5g öyle değil wifi gibi pil yiyor ayrıca jelatin dediğini anlamadım telefon kılıfı mı demek istedin ayrıca skyp tabiki ağır program ben senin yerine olsam watsaptan görüntülü diyeceğim ama türkiye için dış ülkelerle herhalde skype dahi iyi....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse

Maalesef ki android gerçeği öyle. Yine de android 2.3 leri de kullanınca insan buna da şükür diyor. O zamanlar daha kötüydü. Şimdilerde çökme sorunları artık görülmüyor. iOS'un son zamanlarında daha fazla yazılımsal problemler baş göstermeye başlamıştı. Şimdi nasıldır bilemem ama apple da eski apple değil artık.

hanımda iphone 6s var son yazılımı yükledik hocam pil acayip yemeye başladı çökme yok ama arada ısınma problemi başladı yani yazılım yükeleme korkuyorum bu iphonlere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 5 Eylül 2017; 13:12:53 >
  • Merhaba, s7 almayı düşünüyorum. Hepsi burada da 2250 tl. İndirim, kampanya takip edebileceğim bir yer var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mavi Korsan

Samsung TouchWiz Home 2.4.00 çıkmış bundan önceki Samsung TouchWiz Launcher_6.1.50.2 idi. nasıl oldu bu iş bilen var mıdır

hayda hocam bunlar hergün launcetiri yenileyip duruyor bende 50.1 yüklü gayet memnunum çok hızlı nova yı bile kaldırdım

• efem-35 kullanıcısına yanıt
    Yüklemeyin bunu Android 6.0 için diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Yüklemeyin bunu Android 6.0 için diyor.

yok hocam bende 50.1 var hatta 50.2 yüklemedim 50.1 memnunum tşk.ler

• quote:

Orijinalden alıntı: Byteks1

Merhaba, s7 almayı düşünüyorum. Hepsi burada da 2250 tl. İndirim, kampanya takip edebileceğim bir yer var mı?

Merhaba s7 edge en güvenilir nereden alınır ?

• quote:

Orijinalden alıntı: preneto

Arkadaşlar lütfen yardım edin. Çok önemli.

S7 Edge aldım yurtdışı kayıtlı ve Güvenli Klasör kullanabilmek için root atmam gerektiğini düşündüm (Meğersem tam tersiymiş)

1- Telefonu rootladım ve Knox sayacı x01 oldu. Güvenli Klasörü açmaya çalıştığımda "Cihaza yetkisiz yazılım yüklendiğinden Güvenli Klasör oluşturulamıyor." diye uyarı alıyorum. Yaptığım araştırmalardan anladığım kadarıyla Knox sayacını sıfırlamam gerekiyor ve bu konuda hiç bir fikrim yok.

2- Telefon rootlu görünüyor ama Supersu'ya tıkladığımda telefonda herhangi bir root olmadığını söylüyor.

ne yapabilirim?

arkadaşlar bi yardım etseniz?
  • ceryan67 kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada uygun duruyor şuan Samsung Türkiye ve fiyat iyi, vatan teknosa gibi yerlerin fiyatları belli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceryan67

quote:

Orijinalden alıntı: Byteks1

Merhaba, s7 almayı düşünüyorum. Hepsi burada da 2250 tl. İndirim, kampanya takip edebileceğim bir yer var mı?

Merhaba s7 edge en güvenilir nereden alınır ?

ben hepsi buradadan aldım hemen geldi 1 günde bi problem yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse

6 haziran 2016 üretimli yurtdışı cihaz kullanıyorum henüz sorun çıkmadı.

nerden bakıyoruz
  • uzun zaman önce ilk "s8" apk'ları yükleme denemelerinde sıkıntı çıkınca uygulamaları yükleyememiştim. Çeşitli yollar buldu arkadaşlar ama ben uzak durdum. Son güvenli açılış ile problemin çözüldüğünü söylediklerinde denedim 1-2 uygulama ve sorun yaşamadım. En son bugün de touchwiz denedim "50.2" versiyonunu, sıkıntısız yüklendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahoretti

uzun zaman önce ilk "s8" apk'ları yükleme denemelerinde sıkıntı çıkınca uygulamaları yükleyememiştim. Çeşitli yollar buldu arkadaşlar ama ben uzak durdum. Son güvenli açılış ile problemin çözüldüğünü söylediklerinde denedim 1-2 uygulama ve sorun yaşamadım. En son bugün de touchwiz denedim "50.2" versiyonunu, sıkıntısız yüklendi.

evet artık neredeyse tüm uygulamalar yükleniyor. bende uzak durmuştum ama durmaya gerek yokmuş bu son yöntem çıktığı için.
    arama kişiler ve kamera sanırım bu uygulamalar sorunlu onun dışında sorun yaratan yok gibi.
  • ceryan67 kullanıcısına yanıt
    Hepsi burada en ucuzu.

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Ortaya çıkan şikayetler sonucunda 2016 6. aydan sonraki cihazlarda sorun halledilmiş.
  • prestiggge P kullanıcısına yanıt
    Ben de yeni aldım gayet memnunum bir problem çıkarmadı çok şükür şuanlık
  • i Am Not Dead kullanıcısına yanıt
    phone infodan
  • 
Sayfa: önceki 35863587358835893590
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.