Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU] (1884. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96.373
Cevap
399
Favori
3.429.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
128 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18821883188418851886
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • alfo9403 A kullanıcısına yanıt
    O halde cihazı almamak için pek problem yok gibi görünüyor. Tek mesele şu anlık mor lekeler. Bakalım ne yapacağım :)
  • Sümmani. kullanıcısına yanıt
    şef cihazın interneti kapalı olduğunda şarjını 2 günde bitiremediğim oldu cihazın interneti varken elinden düşürmesen tabi abartmadıkça sabah 7 de evden çıkıp 12 de eve giren biriyim %7 filan şarjım kalıyor gelelim mor pixele madem o kadar kaliteli madem o kadar sağlam bir fotoğraf istiyorsunuz neden cep telefonu ile bunu karşılama niyetindesiniz ? ortalama bir telefon alıp bi tanede yarı prof yada prof bir foto makinesi alın. bu şey gibi ferrarim var ama çamurluktu büyüteçle görebileceğimiz kadar bi leke olduğu için satıcam. bence ferrari ile s7 edge nin zerre farkı yok ikiside alanının en iyileri ya boşverin bu hotpixeli filan inanın çektiğiniz resime kimse zoom yapıp bakmayacak hotpixel var mı diye
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alfo9403

    S7, s7edge veya note 5 aldıysanız ve Telefon kutusunun üzerinde samsung istanbul pazarlama logosu varsa evet hediye vr basvurusu yapabilirsiniz yalnız bugün son gün başvuru için. Siz basvuruyu hemen yapin

    Hhocam ben mayis basinda aldim turkcell den.Ayni dediginiz yazi yaziyor.Bende basvurabilir miyim ? Basvurursam nereye basvurcam ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam mevcutta APC sürümü yüklüyse APD firmwareine yükleyebilirsiniz ya da kalabilirsiniz. Bunlar en güncel yazılım değiller ama en sorunsuz olanları :) bence şimdilik bu yazılımlarda kalın.
    Google Playstore dan Phone Info Samsung programını yükleyip güncellemeleri hangi ülkeden aldığınızı da tespit edebilirsiniz. Paralel ithalatlar genelde Orta Doğu ülkelerinin yazılımını barındırıyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • !sTaNbLuE ! kullanıcısına yanıt
    şef bi resmini atsana nerde yazdığına dair
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeeepBlue

    mesajımı yanlış değerlendirmişsiniz: "Sony sensörler kötü, Sony bu işi beceremiyor vs." diye yazmadım, öyle düşünüyorsanız yazdığım yeri alıntılar mısınız? keskinlikte sorunu var diye yazdım ama foto kalitede bütünlüğü sağlıyor diye 2. mesajda ek not düştüm. Farklı bir şekilde düşünecek olsam arızalı Samsung sensörle Sony sensör ayrımını aylardır yapmazdım :)

    Sony nin kamera sensörü sattığı firmalar üzerinden gidecek olursak Nikonun grenli foto nedeniyle kendi ürettiği CCD sensörü bırakıp CMOS sensöre (ve bu vasıtayla Sonye) yönelmesi haklı bir satış stratejisidir. Nikonu Nikon yapan da kullanıcı talepleri ve piyasa gereklilikleri doğrultusunda bu satış strajesini tekrar belirlemesinde yatıyor. Sony DSLR dan daha fazla memnuniyeti sağlaması da parça kalitesindeki seçiciliğine ve pek tabi ürettiği lens gamının başarısına bağlı. Sadece bu yılın 2. çeyreğinde mobil sektöründen 4 mio USD kar eden Samsung da bunu pekala uygulayabilir istese. Ama realitede patlayan bataryalar, hatalı sensörler, kötü yazılımlar yolunda ilerliyor. Umarım sonraki süreçte bu değişir, nitekim piyasa da buna zorluyor...

    "sözüm meclisten dışarı" farkettiğim bir durum markalar konuşulduğunda evladıymışız gibi savunma mekanizması geliştiriyoruz. Bu sadece Samsung için geçerli değil, biraz objektif düşünmek gerektiğini düşünüyorum.

    Diğer taraftan elbette şirket politikaları farklıdır, örneğin Canon vs üretse de vermeyebilir ama bu firmaların markalaşmasında yatan stratejileri pekala diğer firmalar da uygulayabilir örnek olarak sensörü dışardan almıyor olsalar da... Samsung kamera sensörlerini bu firmalardan alsın isteğim de bu yazdıklarımla bağlantılı. Piyasa analizcisi olarak değil bir kullanıcı olarak diğer arkadaşlar gibi bunları istemem gayet doğal, Sony ye bir gönderme değildir bu...

    pekala, neticede kendinizi açıklamış oldunuz. ben de sadece istese de böyle bir alternatifinin olmadığını anlatmak istemiştim.

    bu arada küçük bir not; dijital fotoğrafta gren olmaz, noise olur ve ikisi farklı şeylerdir. nikon ccd meselesinde ise, nikon'un eski dönem makinelerindeki ccd'ler zaten bugünkilere göre ilkel sensörlerdi ve o dönem son kullanıcıya satılan makinelerdeki ccd sensörlerin hepsinde düşük ışıkta/yüksek isoda ciddi noise sorunu vardı. yani bu nikona özel bir durum değidi, sony ccd'lerde de aynı oranda noise olurdu. sonra canon'un etkisiyle son kullanıcı dslrlara cmos sensörler geldi noise azaldı ama tabii ccd'ye göre bazı dezavanjları da oldu.

    yani nikon strateji yapmadı, zaten o dönem toplu bir geçiş oldu, olmak zorundaydı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 30 Eylül 2016; 14:58:18 >




  • umutcertel U kullanıcısına yanıt
    peki ya çamurluk kırıksa :)) bunun için ferrariden tabii ki vazgeçilmez ama parça değişimi pahalıya mal olur :)
    fena fikir değil aslında orta fiyatta bir telefon+yanına DSLR ama beklentiye bağlı. S7 Edge ime müdahele etmediğimde 6 gün bekleme süresi aldım ama bunu her arkadaş cihazında alamıyor, bunu da düşünmek lazım. Yani her S7/ Edge aynı değil, çok memnun olan da var ekran homojenliğinde sorun yaşayan, dokunmatiği/ kamera sensörü arızalı olan, bataryadan verim alamayan da... neticede güzel telefonlar S7/ Edge, beklentinizi karşılıyorsa alın geçin...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeeepBlue kullanıcısına yanıt
    hiç bakmadım hotpixel var mı yok mu diye merak da etmiyorum çünkü çektiği resimler isteğimi karşılıyor bizim çekeceğimiz resim ödül almayacak sonuçta hatıra olarak kalacak ilerde eşine dostuna çocuğuna gösterirken dur bi dakika ben bu resimde hotpixel kontrolü yapacağım mı diyecek tabi ki demeyecek. o yüzden mesela tam ekran bir resime bakarken gözüme batan sıkıntılı bir durum yoksa bana yeterlidir yemişim samsung sensörü sony sensörü
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emirce

    Dün 18:10 dan itibaren S7 Edge cihazım korkunç ısınıyor.
    Bu sabah 07:15 te %100 ile şarj dan çıkardım. 09:50 de şarj kapasitesi %23 idi.

    Oculus un bugün öğlen verdiği güncelleme ile sorun çözüldü.
    Şu an için herşey normal gözüküyor.
    Isınma yok. Şarj durumu normale döndü.
  • umutcertel U kullanıcısına yanıt
    dedim ya beklentinize bağlı güzel fotoları, feys/whatsup/messengerla tam teşekkül sağlayan yarı fiyatındaki teller de çekiyor ama daha az ama daha çok. Beklenti ve bütçeniz uyuşuyorsa önemli olan bence de bu..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • shadowmexo kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle. Yalniz sorunu tam anlatin ben 3. Ye verdim anca oldu oda baya ugrastim geriye donuk yazilari gorduyseniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeeepBlue kullanıcısına yanıt
    Ee simdi ben suya soktum diyelim su aldi banami iteleycekler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeeepBlue kullanıcısına yanıt
    alınmıyorum üzerine facebook için değil hatıra için resim çeken biri olarak :)
  • umutcertel U kullanıcısına yanıt
    neden 16mp foto 12mpden hatıra fotosu çekmek için daha uygun olabiliyor zaman zaman :) bu arada ön kamera performansı arka kamera gibi değil, selfie çok çeken ya da extra kalite arayan arkadaşlar tekno marketlerde inceleyip öyle alsınlar derim :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dark_machine41 D kullanıcısına yanıt
    bilmiyorum hocam açıkçası size o yüzden sormuştum :) bu arada bana henüz dönmedi Volkan Bey, bugün hatırlatma geçtim. İzlenimleriniz nasıl bu arada? denemeye vaktiniz olduysa yorumlarınızı merak ettim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeeepBlue kullanıcısına yanıt
    en son 4 sene önce aldım akıllı telefon 2-3 ay önce artık çöp duruma geldi s7edge alma sebebim hem vodafone daki taksit hoşuma gitti hem de kameradan ziyade ram işlemci batarya gibi özellikler kameranın bu kadar güzel olduğunu telefonu alıp 3 gün sonra ilk resmimi çekince anladım :) ön kamerayı da başarılı buldum açıkçası bahsettiğin gibi olduğunu düşünmüyorum
  • umutcertel U kullanıcısına yanıt
    anladım hocam hayrıyla kullanın
    yalnjz ön kamera performansı gerçekten kötü fiyatı düşünüldüğünde, birçok arkadaş benle hemfikirdir diye düşünüyorum. Yüzde yapay efekt yaratıyor, pastel boya efekti :) ve distorsiyon var malesef.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

    s7 edge kullanıcısıyım dün itibariyle telefon da gözle görülür donmalar,
    şarjın çok hızlı tükenmesi 100 ken 60 lara düşmesi
    oyun modu widgetin hata vermesi
    uygulama güncelleme hatası 924 (veri tabananın temizlememe rağmen devam ediyor)
    galeride fotoların geç açılması
    durduğu yerde telefonun ısınması vs. birçok kulanıcı dün itibari ile aynı sorunu yaşıyor bilgisi olan yardımcı olsun.


    kolay gelsin iyi günler arkadaşlar.
  • DeeepBlue kullanıcısına yanıt
    bana sorarsan cihazın tek sıkıntısı mobil ağ çekmeyince zorlanınca ısınma yapıyor onun dışında bi sıkıntı görmedim
  • 
Sayfa: önceki 18821883188418851886
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.