Şimdi Ara

Samsung Galaxy S7 Alınır Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S7 Almak İstiyorum Ama Herkes Huawei Öneriyor Samsung'a Kötü Diyorlar S7 si Olanlar Sorun Yaşadı mı Sizce Almalı Mıyım?

• S9 MWC2018'den 1 gün önce lanse edilecek. S7 almak mantıklı değil şu aşamada. Ben 1.5 senedir kullanıyorum minik minik güncellemeler veriyorlar ve her güncelleme ile şarjı kademe kademe geri gidiyor. S7 alacağınız paraya daha güzel cihazlar var. Onlara bakın.
  • peki ne önerirsiniz?

Samsungdan sonra hangi marka gelir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla baska bi cihaz yok daha iyi kamwrasi falan efsane ven guncellemeyi kapattim aldigim.gunden beri sikinti yok kamera onemli degil diyosan rasgele bisey alabilirsin hepsi isini gorur

• Samsunga kötü diyenlen iletişimi kes Huawei denilen çin markası bi telefonu övenden hayır gelmez hadi eyvallah.
  • Oyun oynayacaksan alma ben s7 kullanıyorum kuzenimde iphone 7 var (iphone 7 al demiyorum) ama oyunlar çok daha akıcı i7 de

• Huawei mate 10 alabilirsin hem kamera hem arayüz konusunda fiyatinda rakipsiz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorola Nexus 6 Alınır Mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Huawei iyi marka ama hangi telefonu alacaksin? Ona gore cevap vermek lazim

• benim icin hafıza kamera ve uygulamalarda kasmamasi onemli

• quote:

Orijinalden alıntı: exterminatorr

benim icin hafıza kamera ve uygulamalarda kasmamasi onemli

Moto Z bakabilirsiniz. İnsta-share projeksiyon ve batarya moduyla bile S7 den ucuz. Tavana bakarak film izleyin, oyun oynayın. Saf android, fuze gibi telefon.

• Note FE al gec bence.Hicbir telefonla kiyasta edilemez rakipsiz kalemi oldugu icin.

Fiyatida 2000 civarinda S7 donanimi edge ekran S7 edge gibi Kalem'ide zaten tartismasiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 3 Şubat 2018; 0:53:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son durum nedir ? Bende S7 alacağım yakında. Garanti ve servis takıntım olduğu için One Plus 5t, Nokia 8 ve kendim şuan Sony XZ Premium kullanmama rağmen TELESERVİCE beni telefondan soğuttundan dolayı SONY markasını eliyorum. Fiyat olarak 2300 civarında satılıyor sanırsam. Yakın zaman içerisinde alacağım aksini düşünen varmı ? S8 begenmedim o çerçevesiz ekran olayı benlik değil itici geliyor. S7 alıp 3-4 sene kullanmayı planlıyorum güncelleme önemli değil stabil çalışan bir sürümde bırakıp güncellemeyeceğim. Kamerası başarılı olduğunu biliyorum. Tek sıkıntı uygulamalar arası takılma donma ve ısınma problemi olup olmadığı. Ve şu amoled ekran yanması vb. söylentiler nedir ?
  • astegon kullanıcısına yanıt
    Hocam S7 alacağım ne diyorusun ? İthal garanti ve kendi servisi olmayan markalara karşı takıntılıyım. S8 ide çerçevesiz olmasından dolayı sevmedim. S7 de sıkıntı varmı ? yavaşlama takılma donma kasma ısınma ? Ve özellikle amoled ekran yanması vb. bunlar nedir ?
  • Pil konusunda saçmalamaları vardı garantiden pilini değiştirdim. Şimdilik memnunum. Ama neredeyse 2.5 senelik cihaz oldu. 2016 Şubat'ta çıktı.

Samsung TR garantili cihazlar 2300 seviyelerinde. Bu kadar para vereceğinize biraz daha bütçe zorlayın daha güncel ve daha güçlü cihazlar alın derim.
  • 2 senedir S7 Edge kullanıyorum bu fiyata bu performansta telefon yok aldığım günden beri bir kere kasmadı hiçbir problem yok 3600 mAh batarya yeterli oluyor..
    hocam dediğim gibi garanti ve servis konusu benim için birinci öncelik. ve her açıdan iyi olması benim ilgimi çekiyor. samsung huawei ve apple dışında cihaz almam kesinlikle artık. iphone 7 plus veya s7 alacağım ilerleyen günlerde kararım netleşti
  • Hayırlısı olsun hocam.

Fikir olarak söylüyorum ben olsam Gidip Mate 10 ya da Mate 10 Pro alırım param varsa.

www.hepsiburada.com
    Huawei Mate 10 Pro 128 GB (Huawei Türkiye Garantili) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/huawei-mate-10-pro-128-gb-huawei-turkiye-garantili-p-HBV0000097IFH

128 GB ve mis gibi cihaz.

Hocam sebebini bilmediğim bie şekilde, internetten telefon almaya korkuyorum

• Kendim olsun yakınlarım ve arkadaşlarım olsun şimdiye kadar 30'dan fazla internetten telefon aldım. İçiniz ferah olsun. Sanal kart kullanın içiniz daha da ferah olsun
    Hocam heralde dededen gelen bir saplantı geni var bizim ailede, internetten telefon aldığımda kutuda hıyar gelecekmiş gibi veya bozuk telefon gelecek sonrasında da servisle uğraşıp duracakmışım gibi geliyor 😁 mağazada açıp incelemeden telefon alabileceğim sanmıyorum. Alsam bile kargo bana gelene kadar evin yerdeki parkelerini aşındırırım 😂

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.