Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S6 / S6 EDGE [ANA KONU] (842. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (7 Mobil) - 4 Masaüstü7 Mobil
5 sn
39.440
Cevap
187
Favori
1.262.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 840841842843844
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: heathrow was here

2 GB ram'i olan iphone 6s de, 512 MB ram'i olan iphone 4s de ios 9.1 güncellemesini aldı.

evet aldilar ama kardesimin iphone 5 i kasiyor
    arkadasimin 5s ide limitlerde..arayuz60fps degil yani 45 civari
    i6 da sknti yok
    4s i yazmiyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 tllik s6 edge suni deri kilif buldum sizce zarari olur mu

• Arkadaşlar bu Optik Görüntü Sabitleyici (OIS)'in tam olarak ne işe yaradığını söyleyebilir misiniz? Kamerada bir titreme falan oldu mu, nesnede bir hareketlenme oldu mu onu önlüyor gibi bir işlevi vardı sanırım.Ben bazen fotoğraf çekince nesne azcık hareket etse bile görüntüyü sisli veya bulanık,hareketli gibi görüyorum. Bu normal mi? OIS'in bi ayarı falan var mı?

• erenmete E kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: erenmete

Benim s6 tida camera da odaklama yaparken ara ara cızırtı sesi geliyor bide telden tikirti sesi geliyor normalmi yoksa garantilikmi yardimci aciklama lutfen

Normal değil kronik bir sorun olduğunu belirt çoğu telefonda var kimse göndermeye zaman harcamıyor bu sorunu olanlar göndersin arkadaşlar odaklanma da geç yapıyor ara ara dikkat ederseniz anlarsınız gecikme var. Ben gönderdim SW güncelleme yani format atmışlar 1 hafta sonra yine verdi aynı hatayı 2.gönderecem tatili bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf1284 -- 29 Kasım 2015; 1:34:33 >
  • yusuf1284 Y kullanıcısına yanıt
    Ek bilgi: ornek aldiginiz yer mediamarkt onlar uzerinden telefon servise giderse tamirde oncelikli oluyormus. Yani daha kisa surede yapiliyor.

• arkadaşlar arada sorup kaçıyorum ama,bu ultra güç tasarrufunun bi ayari varmi bende tasarrufu geçtim daha hızlı boşaltıyor. .

greenify kullaniyorum uyutuyorum uygulamalari. 3.10dk ekran süresi alabiliyorm bazen fakat cihaz bostayken de içiyor kullanirkende içiyor sarzi.

(phoneinfoda 748 defa sarj etmişim aida64 de batarya durumu iyi.)

• quote:

Orijinalden alıntı: rraistlinn

arkadaşlar arada sorup kaçıyorum ama,bu ultra güç tasarrufunun bi ayari varmi bende tasarrufu geçtim daha hızlı boşaltıyor. .

greenify kullaniyorum uyutuyorum uygulamalari. 3.10dk ekran süresi alabiliyorm bazen fakat cihaz bostayken de içiyor kullanirkende içiyor sarzi.

(phoneinfoda 748 defa sarj etmişim aida64 de batarya durumu iyi.)

Eğer rootsuz kullanıyorsanız Greenify kullanmanız şarjı olumsuz etkileyecektir.Onun yerine Smart Managerden Her Zaman Optimizasyon seçeneği hem pil hem de arkaplan açısından çok daha iyi olacaktır.

• -Minimum sayıda uygulama yüklense çözüm olmaz mı?

-Sanırım Samsung S6 çok başarılı olduğu için iphone 6S'te ciddi değişikliğe gittiler. Kamera çözünürlük 12 megapiksele çıkarıldı. Ram 2 GB oldu. 4K video çekim özelliği geldi. Vs. Vs.

-Apple Destek ile görüştüm telefonda. Uzaktan telefonuma bağlandılar. Rapor çektiler. Cihazın donanımında bir sorun olmadığını söylediler bu rapora göre. Bilgisayarıma da uzaktan bağlandılar. Yazılım güncelleme ile ilgili yönlendirme yaptılar. Temsilci telefonda tam 50 dakika süre ayırdı. Memnun kaldım bu tavırlarından dolayı.

• kdraltndas kullanıcısına yanıt
    Kullandığınız temayı paylaşabilir misiniz rica etsem?
  • heathrow was here kullanıcısına yanıt
    Apple'ın servis anlayışı olsun müşteri hizmetleri olsun karşılaştırmam bile samsung'la en azından türkiye de.

6s'in kamerası 6'nin üzerine çok belirgin bir fark koymamış. Ramin artık 2 gb olması gerekiyordu çünkü geliştiricileri kısıtlıyor bu durum.

Minimum sayıda uygulama ile ilgili değil uygulamayı açtığınız anda belki 700 mb rame ihtiyaç duyacak burada bir dar boğaz söz konusu. S3 gibi olur demiyorum ama uzun ömürlü de olmaz.

• arkadaşlar bu kamera modelini gösteren uygulamanın ismini size zahmet birisi yazabilirmi

• quote:

Orijinalden alıntı: kutsal_xx

arkadaşlar bu kamera modelini gösteren uygulamanın ismini size zahmet birisi yazabilirmi

AIDA64

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuf1284

quote:

Orijinalden alıntı: erenmete

Benim s6 tida camera da odaklama yaparken ara ara cızırtı sesi geliyor bide telden tikirti sesi geliyor normalmi yoksa garantilikmi yardimci aciklama lutfen

Normal değil kronik bir sorun olduğunu belirt çoğu telefonda var kimse göndermeye zaman harcamıyor bu sorunu olanlar göndersin arkadaşlar odaklanma da geç yapıyor ara ara dikkat ederseniz anlarsınız gecikme var. Ben gönderdim SW güncelleme yani format atmışlar 1 hafta sonra yine verdi aynı hatayı 2.gönderecem tatili bekliyorum.

Tesekkurler kardesim yardim icin

• Arkadaşlar
    S6 edge için türkiye yazılımın ın son sürümü hangisi COI9 mudur.Son sürümünü indirebileceğim bir link varmıdır.Aradım bulamadım.Malum sammobile FQ olanın yazılımını göstermiyor.Bendeki yurtdışı arap emirlikleri yazılımı yüklü gerçi kuzey ülkeleri için olanıda yükledim pek bir şey değişmedi.
    Varsa bana link verirmisiniz.

NOT:Gerek kalmadı bulup indirdim.yüklüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grolof -- 29 Kasım 2015; 14:29:18 >
  • S6'da peel smart remote ile teledünya çalıştırabilen varmıdır acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: burock76

S6'da peel smart remote ile teledünya çalıştırabilen varmıdır acaba ?

Bende listede olduğu halde vu duo da çalıştıramadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grolof

quote:

Valla tv yi gayet güzel çalıştırıyor,cihaz next listede var ama hareket yok

• Uygulamayıda ilk defa kurcaladım güzelde birşeye benziyor programları falan gösteriyor acaba benzer bir uygulama varmıdır?

• quote:

quote:

quote:

Aynen bendede öyle.Tv de problem yok ama uydu cihazını çalıştırmıyor.Başka galaxy telefonlarda çalışıyordu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen bendede öyle.Tv de problem yok ama uydu cihazını çalıştırmıyor.Başka galaxy telefonlarda çalışıyordu.

Valla hocam ben ilk defa denedim olsaydı pek bir güzel olacaktı

• 
Sayfa: önceki 840841842843844
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.