Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S6 / S6 EDGE [ANA KONU] (840. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
39.440
Cevap
187
Favori
1.262.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 838839840841842
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: s6pil

quote:

Orijinalden alıntı: Atakan[TR]

s6 aldım telefon pil hariç her konuda mükemmeli yakalamış ancak telefonla fazla uğraşan biri olmamama rağmen günde 1 şarj zor yetiyor.herkeste bu durum böyle mi?günde kaç kez şarja takıyorsunuz?ayrıca batarya değişiminin ücreti ne kadar s6da?

Normal kullandığım günlerde 2 yoğun kullandığım günlerde 3 te oluyor . Tabii şarjı sıfıra indirip %100 olarak takma değilde 30 40 ta takıyorum dolunca çıkarıyorum.

Hocam peki bu batarya biterse nasıl değiştireceğiz ücreti filan ne kadar?2 sene anca götürür bu batarya bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grolof

quote:

Orijinalden alıntı: kdraltndas

Arkadaşlar Root atmak istiyorum vehttps://youtu.be/QicDqTKb_sU. Böyle bir video gördüm.Videodaki eleman Kingroot adlı uygulama ile her cihazın root edilebildiğini göstermiş.Ayrıca 5.1.1 sürümüne de atabiliyormuş bu uygulama.Yapan yada bilgisi olan var mıdır bu konuyla ilgili?

Edit:Ne olursa olsun diyip kurdum uygulamayı ama malesef bu cihaz için bi root yöntemi yokmuş.13bin kişi uygulamanın yapımcılarından yöntem üretmelerini bekliyormuş :)

Root yöntemi var ama kernel yüklemen gerekiyor.telefon açılırken kırmızı yazı ile kısa bir hata uyarısı veriyor ama hemen normal olarak açılıyor.Aslında sanıldığı kadar zor değil.Önce odin ile TWRP yani recovery yüklüyorsun sonra recovery modda açıp daha evvel telefona kopyaladığın update supersu zip ve Alex-v_kernel_s6_edge_1.2.zip adlı dosyaları recovery modda yüklüyorsun. Bende şu anda G925FXXU3QOKD kuzey ülkeleri için güncellenen yazılım yüklü ve bende problemsiz rootlandı.Sizdeki yazılıma uyarmı bilmem.
    Açılışta takılıp kalma ihtimali olduğundan önce istediğin son sürüm yazılımlardan birini indirip hazır etmen lazım,hata olursa yani açılışta takılı kalırsa ses kısma-power ve home tuşuna 20 saniye kadar basılı tutunca download moduna giriyor.odinle yeniden yazılım yükleyip normale dönersin ama benim gibi riske girermisin bilmem.Sorumluluk sana ait.Yapmak istersen yardımcı olurum.

Üstad garanti falan umrumda değil yalnız biraz bilgisizim bu konuda.Bi şeyi eksik atarım cihaz açılmaz bi daha ondan korkuyorum Biraz daha öğrenip yapsam daha iyi olacak heralde.Şu Kingroot gibi uygulamalar bulsa root yöntemini atacam valla hemen.5.0.1 sürümünde pingpong root varmış ama bu sürümde o da çalışmıyormuş.Biraz hazırcı biriyim galiba

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: s6pil

quote:

s6 aldım telefon pil hariç her konuda mükemmeli yakalamış ancak telefonla fazla uğraşan biri olmamama rağmen günde 1 şarj zor yetiyor.herkeste bu durum böyle mi?günde kaç kez şarja takıyorsunuz?ayrıca batarya değişiminin ücreti ne kadar s6da?

Normal kullandığım günlerde 2 yoğun kullandığım günlerde 3 te oluyor . Tabii şarjı sıfıra indirip %100 olarak takma değilde 30 40 ta takıyorum dolunca çıkarıyorum.

Hocam peki bu batarya biterse nasıl değiştireceğiz ücreti filan ne kadar?2 sene anca götürür bu batarya bence.

Hocam batarya kapasitesi %60a düştüğü an garanti kapsamında ücretsiz değiştirebiliyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: fromhunt

Arabistan da satılan Note5 veya S6 larda Türkçe dil seçeneği var mı? Ordan alan biri veya bilen gören biri aydınlatırsa memnun olurum.

Olmasa bile bir yazılımla türkçe olur. Büyük ihtimal vardır zaten

• grolof kullanıcısına yanıt
    Abi s6 edge plus mı aldın?

• quote:

Orijinalden alıntı: 44 plaka

S6 edge nin 64 gb.lığını aldım.Z4 ün root dosyasını bulamadım,root yapamadıktan sonra o telefonu kullanamam
  • kdraltndas kullanıcısına yanıt
    %kac olduğunu nasil ogrenebiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forum3 -- 27 Kasım 2015; 19:56:40 >
  • quote:

quote:

S6 edge nin 64 gb.lığını aldım.Z4 ün root dosyasını bulamadım,root yapamadıktan sonra o telefonu kullanamam

Hayırlı olsun abi:)

• quote:

quote:

quote:

Hayırlı olsun abi:)

Teşekkür ederim.

• Beyler bugün Edge plus'ı inceleme firsati buldum 32 gb telefonda 16 gb sistem dosyaları yer kapliyor calisan arkadasa sordum 100 gb sanal hafiza veriyor dedi bu sanal hafizaya neleri yedekleyebiliyoruz? 64 gb olan modelin TR'de olmadigini soyledi bu model TR'ye gelecek mi, gelecekse ne zaman gelecek bilenler varsa bilgilendirebilir misiniz? Telefon cok hosuma gitti almayi dusunuyorum ama biraz aydinlanmam gerekiyor :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nika. kullanıcısına yanıt
    Plus'ın kendine ait konusu var ancak, uygulamalar haricinde herşeyi yedekleyebilirsiniz.
  • Arkadaşlar merhaba,
    Üç aydır 920-F 64 GB modelini kullanmaktayım. Son bir ayda telefon kendi kendine reboot etmeye başladı. herhangi bir işlem yaparken telefon aniden kilitleniyor ve işlem yapılmıyor. Ortalama 5 saniyelik bir süreden sonra kendi kendine reboot atıyor. Yeniden açılırken ise Samsung yazısında takılıp tekrar reboot ediyor. Bazı zamanlarda bu ikinci açılışta pin ekranına geliyor ancak aniden gene kilitleniyor ve reboot ediyor kendini. İki üç dört devam ediyor ardarda denersem (Volume down+ power) takılıyor(ya samsung ya da pin ekranı). Telefonu kendi haline bırakıyorum bir yarım saat ve telefon normal bir şekilde açılıp çalışmaya devam ediyor.İlk önce anakarta bağladım durumu ama sanırım anakart arızalı olsa telefon çalışmaz diye tahmin ediyorum.Daha sonra bu donma eyleminin şu uygulamalarda meydana geldiğini gördüm.
    -Snapchat uygulamasında snap yollarken(uygulamayı kaldırdım ama ne zaman geri indirmeye çalışırsam çalışayım bu olay başıma geliyor)
    -Stock Rom'un kendi tarayıcısını kullanırken reklamın bol olduğu yerlerde
    -Google Play'den düzensiz olarak bir uygulama indirdiğimde yukarıdaki indirildi bilgisi geldiği an telefon reboot ediyor
    Tabi bu uygulamalar şu 1 haftalık dönemde keşfettiğim problemler ve daha hangisinde yaşanabilir bilemiyorum.
    Full wipe ve wipe cache yaptım, defalarca rom yükledim odinle flashlayarak ama işe yaramadı. Şu an Fransa romu (XEF) kullanıyorum. Telefon Kırgızistandan geldiği için CSC de oranın.
    Forumda bu tür şeyler için teknik destek bölümü var mı diye baktım da göremedim eğer burası değilse yazmam gereken yer özür dilerim. Telefonu performans açısından çok beğenirken başıma böyle bir sorun geldi ve resmen canımı sıktı açıkçası. Bu problemi yaşayan herhangi biri ya da bilgisi olup ta yardım edecek biri varsa şimdiden çok teşekkür ederim.

• Arkadaşlar şuan cihazda Parmak izi etkin.Ancak resimde de gördüğünüz gibi kaldıramıyorum.Kaydır ve Kapalı konuma getiremiyorum.Bien biri yardım etsin lütfen
    SAMSUNG GALAXY S6 / S6 EDGE [ANA KONU]

• Arkadaşlar
    Pek çok arkadaş biliyordur ama bilmiyenler için hatırlatmak istiyorum.Arka kapak sökülmediği ve batarya çıkmadığı için vede bazı kutuların üstünde S/N numarası yani seri numarası olmadığı için kurtarma yazılımı yüklemek istediğimizde gerekebilir diye play storeden phone info adlı uygulamayı indirip ordan seri numarasını görüp bir kenara not ederseniz iyi olur.
    Herhangi bir problem karşısında yada telefonunuzun açılış sayfasında takıldığını görürseniz ses kısma-power ve home tuşuna 15-20 saniye basılı basılı tutarsanız telefonunuz kapanıp açılır tuşları bırakıp ses açmaya dokunursanız telefonunuz download modunda açılır.
    Daha sonra Smart Switch programını açıp sağ üstteki daha fazla kısmını tıklıyarak sayfayı açıyoruz.Acil durum yazılımı kurtarma ve başlatma ya tıklıyoruz.Orda cihaz başlatmaya tıklıyoruz .Model adını SM-G920F yada SM-G925F olarak yazıp ara kısmına tıklıyoruz .Açılan sayfada S/N numarasını yazıp onayla diyerek download modundaki telefonumuzu bilgisayara bağlıyarak onaylıyoruz ve internet hızınıza göre 30 dakika cıvarında bir zamanda telefonunuzun orjinal son sürüm yazılımını yüklemiş oluyorsunuz tabiki tüm verileriniz sıfırlanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grolof -- 28 Kasım 2015; 10:34:08 >

• quote:

Arkadaşlar şuan cihazda Parmak izi etkin.Ancak resimde de gördüğünüz gibi kaldıramıyorum.Kaydır ve Kapalı konuma getiremiyorum.Bien biri yardım etsin lütfen

Merhaba,
    Ayarlar
    kilit ekranı ve güvenlik
    Diğer güvenlik ayarları
    Kimlik bilgilerini sil(tüm sertifikaları kaldır) tıklayın ve onaylayın

• quote:

Orijinalden alıntı: judasthewhite

quote:

Arkadaşlar şuan cihazda Parmak izi etkin.Ancak resimde de gördüğünüz gibi kaldıramıyorum.Kaydır ve Kapalı konuma getiremiyorum.Bien biri yardım etsin lütfen

Merhaba,
    Ayarlar
    kilit ekranı ve güvenlik
    Diğer güvenlik ayarları

Çok teşekkür ederim hocam.Bunun olmasının nedeni nedir acaba?

• arkadaşlar telefonum sürekli kendi kendine geri basıyordu servise götürdüm 1 gün içinde şarj soketini değişmişler sebebi oymus ayrıca hiç bi sorunu olmayan kameramı değişmişler sordugumda sorun vardı kamerada değiştik diyorlar ama yinede 1 günde cihazımı aldım bu kadar hızlı beklemiyordum verdiğim servis rebel elektronik şişli. kamera olayı neden olmus olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: kutsal_xx

arkadaşlar telefonum sürekli kendi kendine geri basıyordu servise götürdüm 1 gün içinde şarj soketini değişmişler sebebi oymus ayrıca hiç bi sorunu olmayan kameramı değişmişler sordugumda sorun vardı kamerada değiştik diyorlar ama yinede 1 günde cihazımı aldım bu kadar hızlı beklemiyordum verdiğim servis rebel elektronik şişli. kamera olayı neden olmus olabilir

Toz vardır belki siz görmemişsinizdir.

• quote:

quote:

quote:

Merhaba,
    Ayarlar
    kilit ekranı ve güvenlik
    Diğer güvenlik ayarları

Şimdilik o konuda kesin bilgim yok malesef
    Belki kaydırma ekranı etkinken yine ekrana düşen bildirime çift tıklayınca açılmasını, parmak izi etkinken engellemek olabilir
    (Saçma oldu evet)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba,
    Ayarlar
    kilit ekranı ve güvenlik
    Diğer güvenlik ayarları

Şimdilik o konuda kesin bilgim yok malesef
    Belki kaydırma ekranı etkinken yine ekrana düşen bildirime çift tıklayınca açılmasını, parmak izi etkinken engellemek olabilir
    (Saçma oldu evet)

Olsun kardeşim yine de saol.Samsung müşteri hizmetlerini büyük bi beladan kurtardın

• 
Sayfa: önceki 838839840841842
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.