Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S6 / S6 EDGE [ANA KONU] (1491. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
39.440
Cevap
187
Favori
1.306.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14891490149114921493
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sinan Engin

Anneme telefon alacağım vietnam s6 alınır mı replika?

Vietnam malı telefon diye bi şey yok. Alayı Çin malı. Kaldı ki burası orjinal cihaz kullanıcılarının grubu.

quote:

Orijinalden alıntı: Barni Moloztaş

quote:

Replika almayın

Hocam annem kullanacak görüntülü görüşme önemli bizim icin face whatsapp müzik konusma ve görüntülü görüşme bizim icin önemli olan basit şeyler onlar bile mi kurtarnaz

Sar değerinden zarar görür

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: mecnunadam

Fransa romu Ağustos güvenlik güncellemesini aldı mı
    S6'da kaç saat ekran süresi alıyorsunuz ?
    Orjinal telefonlarin bile patladigi bu gunlerde replika bir tel alip en degerli olan annemize kullan demek kabul edilemez. Oncelikle neden replika? Ayni fiyata 2. el tel yok mu? Bunlari arastirdin mi? Hadi aldin diyelim 1 seneyi doldurmadan o tel cop olacaktir ve tekrar tel almak durumunda kalacaksin. Bunlari dusunerek 2.el tele yonelmelisin

• 5 saat ile 3.5 saat arası oyun oynamazsam 5 saati geçiyorum bazen. Eğer oyun oynarsam 3g sürekli açık ekran parlaklığı full şekilde dışardan gezersem 3.5 saat ekran süresi alıyorum. 3.5 saatte yaklaşık 9 saat bekleme alıyorum. 5 saat ekran süresinde kaç saat bekleme hatırlamıyorum tam.

Orijinalden alıntı: sananeolm1

5 saat ile 3.5 saat arası oyun oynamazsam 5 saati geçiyorum bazen. Eğer oyun oynarsam 3g sürekli açık ekran parlaklığı full şekilde dışardan gezersem 3.5 saat ekran süresi alıyorum. 3.5 saatte yaklaşık 9 saat bekleme alıyorum. 5 saat ekran süresinde kaç saat bekleme hatırlamıyorum tam.
    Önceki sayfalarda orjinal şarj kablosuyla ilgili birkaç şikayet okumuştum. Ne kadar kötü olabilir ki diye. Bugün aynı olay başıma geldi.
    Orjinal kablo ve hızlı şarj kapalıydı. Telefonun ekranında orjinal şarj kablosu kullanmamı söyleyen bir yazı belirdi ve 4 saat 38 dakika şarj süresi.
    Bazen sapıtıyor 2.5 saat civarında gösteriyor normal şarj süresinde.

Acaba gelen elektrik hatlarında mı bir problem var diyeceğim ama sanmıyorum. Şarjdan çıkarıp tekrar takınca problem çözülüyor oysaki.
    Üç gözlü bir karganın üç gözü olmalı. Bunun sadece bir gözü var, o da kırmızı. Bran, meşale ışığında bir kan gölü gibi ışıldayan gözün onu izlediğini hissedebiliyordu. Lordun diğer gözünün olması gereken yerde ince ve beyaz bir kök büyümüştü. Lordun göz çukurundan çıkan kök, adamın yanağına inmiş ve boğazına girmişti.
    "Sen üç gözlü karga mısın?" -Bran Stark

• daikataNa~ D kullanıcısına yanıt
    Kablo berbat, beni tanıyanlar bilir olmayan bir şeyi söylemem ben kendi şarj aletini ve kablosunu kullanmıyorum bulduğum çözüm ile yavaş şarjda bile hızlı şarj gibi hızlı ediyorum rahatım pilim daha uzun dayanacak.
    Üç gözlü bir karganın üç gözü olmalı. Bunun sadece bir gözü var, o da kırmızı. Bran, meşale ışığında bir kan gölü gibi ışıldayan gözün onu izlediğini hissedebiliyordu. Lordun diğer gözünün olması gereken yerde ince ve beyaz bir kök büyümüştü. Lordun göz çukurundan çıkan kök, adamın yanağına inmiş ve boğazına girmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

Hocam çözümünüzü paylaşırsanız çok memnun olurum açıkçası. Güncelleme sonrası pil kullanımı rezalet zaten, bari pilin kullanımını uzatalım :D

Amazon'dan iClever şarj aletini alacaksınız, en güzel özelliği her cihazı tanıyarak ona özel max güç ile şarj etmesi böylelikle telefon seçme olayını ortadan kaldırıyor 2 portu var aynı anda şarj kitini veya diğer telefonu şarj edebilirsin gene max hızda ! Ben zamanında S7 S7 Edge için orijinal şarj aleti + kablo seti sipariş etmiştim onun kablosunu kullanıyorum birde böylelikle hızlı şarj kapalı iken 1 saat 15-20 dk da tam şarj oluyor telefonda gram ısınma yok buz gibi :)

https://www.amazon.com/iClever-BoostCube-Technology-Blackberry-Bluetooth/dp/B00VFT0V9K

Sende kabloyu garantiden değiştir yeni serilerde daha uzun, kalın, sert kablo veriyorlarmış ondan iste.

Bu arada ben kanıtsız konuşmam ;

SAMSUNG GALAXY S6 / S6 EDGE [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 14 Eylül 2016; 1:32:34 >

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Cuma günü büyük ihtimalle açılır sanırım servisler. O gün bi dolaşıyım servisleri. Tatava yapmazlar umarım değişimle alakalı olarak. Zaten dahada olmayacak olursa sizin eklemiş olduğunuz cihazı edineceğim. Çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun.
  • quote:

Cuma günü büyük ihtimalle açılır sanırım servisler. O gün bi dolaşıyım servisleri. Tatava yapmazlar umarım değişimle alakalı olarak. Zaten dahada olmayacak olursa sizin eklemiş olduğunuz cihazı edineceğim. Çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun.

Kabloyu alsan yeter, şarj aletini alman bir şeyi değiştirmeyecek sadece hızlı şarj destekli attığım ürün gene lazım.

Hocam çözümünüzü paylaşırsanız çok memnun olurum açıkçası. Güncelleme sonrası pil kullanımı rezalet zaten, bari pilin kullanımını uzatalım :D

Ekran süreniz kaç saat?

3 - 3.30 saat falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 14 Eylül 2016; 3:57:07 >

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Pil kullanımını uzatmaktan benim kastım bataryanın ömrünü uzatmak hızlı şarjla sürekli şarj ederseniz 7 8 ayda batarya ölüyor.

3 - 3.30 saat falan.
    Şuan telefon ilk aldığımdan bile daha hızlı daha seri ama şu batarya sıkıntısı beni öldürüyor ya bazen 2 saat ekran aldığım oluyor

• Batarya icin en güzel çözüm batarya sarj kiti alıp cepte yedek vatarya ile dolaşmak olacak maalesef. Çünkü bu cihaz bu kadar pil performansi verebiliyor maalesef. Ekram vs cok fazla pil harcıyor hele birde oyun oynaniyorsa hic dayanmıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Yandex

quote:

Vietnam malı telefon diye bi şey yok. Alayı Çin malı. Kaldı ki burası orjinal cihaz kullanıcılarının grubu.

Samsung'ta Made In China hicbir zaman yazmadi nereden cikardiniz bunu :D

S6 larda Made In Vietnam yazar ;)

Arkaya bakin orda gorursunuz zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Cevap yazdığın o arkadaş kendi telefonunda Çin malı yazıyorsa herkesin telefonunu Çin malı sanıyordur veya telefonların üzerine yazan değilde şarj cihazlarının üzerinde yazan Çin malı ibaresine göre yorum yazıyorsa hepten zaten hata yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 14 Eylül 2016; 13:23:17 >

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Cevap yazdığın o arkadaş kendi telefonunda Çin malı yazıyorsa herkesin telefonunu Çin malı sanıyordur veya telefonların üzerine yazan değilde şarj cihazlarının üzerinde yazan Çin malı ibaresine göre yorum yazıyorsa hepten zaten hata yapıyor.
    SAMSUNG GALAXY S6 / S6 EDGE [ANA KONU]

Arkadaşlar merhaba, ikinci defa bu uyarıyı alıyorum. Tarayıcım yandex. Memurlar net sayfasında iken aldım. Açılır reklamlardan mı geliyor anlamadım. Telefona bir zararı olur mu? Benzer bir durum yaşayan oldu mu acaba?

• SouthhPark kullanıcısına yanıt
    Sacma sapan reklam türevleri. Direk kapatin bu pencereleri.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.