Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.310
Cevap
38
Favori
80.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Güç tasarrufu etkin ise kapanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mitran M kullanıcısına yanıt
    Sanırım güç tasarrufunu açmışsın

• quote:

Orijinalden alıntı: adamantium

Ben guncellemeyi kurdum telefondan millet telefona gelmedi daha smartswitch kurun oradan indirin diyor ben anlamadim bu isten bisey.

Bilen eden yokmudur acaba

• Merhaba arkadaşlar bende 3 gün önce note 3 den s6 edge+ a geçiş yaptım. ..hayırlı olur inş...çok fazla teknoloji bilgim olmamasına rağmen 3 günlük deneyimim sonucunu sizinle paylaşabilirim. ...süper hızlı telefon dediler evet lafım yok hızına ancak ilk günden takılma yaşadım bilmiyorum belki de yüklediğim ezan vakti pro dan sebep olabilir biraz kasan bir program çünkü. ...note 5 ile bunun arasında kaldım note 5 alsaydım aklım kesin bunda kalırdı... şimdi de note 5te😄...bi güncelleme geldi yükledim bugün.... bakalım neler olacak yorumları takip ediyorum...herkese saygı çerçevesinde ve bilgi dolu bir forum diliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rabia05 -- 25 Ekim 2015; 19:58:18 >
  • ersoyesra E kullanıcısına yanıt
    Güç tasarrufu kapalıydı bi açıp kapayıncaya tasarruf modunu düzeldi anlamadım

• bestercan B kullanıcısına yanıt
    Hem üstte hem altta birer mikrofon var eliniz birini kapadıysa video esnasında dengesiz gelmesi normal

• Belki yararlanmak isteyen vardır,

19 Ekim – 19 Kasım 2015 tarihleri arasında satın alınan ve Samsung Electronics Türkiye tarafından ithal edilmiş Galaxy Note5 ve Galaxy S6 edge+ modellerine hediye Kablosuz şarj cihazı veriyor Samsung.

Samsung linkinden Faturanızın renkli resmini çekerek forma ekleyip gönderiyorsunuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtas34

Hem üstte hem altta birer mikrofon var eliniz birini kapadıysa video esnasında dengesiz gelmesi normal

Sorun öyle değil. Önce ses geliyor sonra görüntü geliyor. Senkronize sorunu var.

• Rabia05 kullanıcısına yanıt
    Ezan pro kasabilir. Tavsiyem define programı Sarde ve kullanışlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: bigmobidik

Belki yararlanmak isteyen vardır,

19 Ekim – 19 Kasım 2015 tarihleri arasında satın alınan ve Samsung Electronics Türkiye tarafından ithal edilmiş Galaxy Note5 ve Galaxy S6 edge+ modellerine hediye Kablosuz şarj cihazı veriyor Samsung.

Samsung linkinden Faturanızın renkli resmini çekerek forma ekleyip gönderiyorsunuz...

Kvk Genpa başarı da bu gruba dahil değil mi?

• Telefonunuzun bilgilerini gösteren pro arkadaşlarhttps://play.google.com/store/apps/details?id=org.vndnguyen.phoneinfo

• "Samsung Electronics Türkiye tarafından ithal edilmiş" bu kısma uyuyorsa oluyor...
  • Yarın bakalım bulursam gri renk aranıza katılcam inşallah.

• Bugun bana 130 mb civari bir guncelleme geldi arkadaslar

• SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!)

SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!)

SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!)

SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!)

SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!)

SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!)

SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!)

Arkadaslar 1 haftalik batarya istatistigi gecen hafta cumartesi alindi s6 edge plus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ege_NL -- 26 Ekim 2015; 23:58:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ege_NL

Telefonunuzun bilgilerini gösteren pro arkadaşlarhttps://play.google.com/store/apps/details?id=org.vndnguyen.phoneinfo

AIDA64 de tavsiye edilir.
  • O pro var ama benim dediğim pro telin nerede üretildiğini ve kaç kere şarj edildiğini falan yazıyor.

• Arkadaşlar rootlu telefona direkt bu yeni güncellemeyi flashlayıp tekrar root yapabiliriz değil mi arter97'nin kerneli ile?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emirism -- 27 Ekim 2015; 12:23:26 >
  • Youtube'da yaşanan takılma problemleri youtube'dan kaynaklanmaktadır.
    XDA'dan alıntı çözüm:
    I'm aware that many people have recently been having a problem on their S6 edge+ and Note 5 units where YouTube will display all supported resolutions (up to 1440p), but only in 30Hz.

This problem is similar to one that we experienced last year on the Nexus 5, and they're both /server side/ issues.

Whereas last year we had to edit the Android version in build.prop to 4.4.2 or L to receive 1080p YouTube, the problem with the S6e+/Note 5 lies in the model number displayed in build.prop.

Google simply hasn't added these larger devices to their list of "60Hz compatible phones", so when they see that you're using a G928 or N920, they don't give you the 60Hz option.

The fix, however, is /easy/ but requires ROOT ACCES:
    0: Create a backup of your build.prop (remember to set permissions to 644 or RW R R if you restore it!)
    1: Open it and change the model number from SM-G928$ to SM-G925F (European S6 edge) or from SM-N920$ to SM-G920F (European S6).
    2: Save, reboot, and clear YouTube's cache

Now you should be up and running with 1080p at no cost to any other functionality whatsoever!

Everything else on your phone should work exactly the same, because you're just making apps think that you have a smaller but nearly equally-specced device (they're the same except for 1GB more ram on the + and Note, but the build.prop edit won't affect that at all).

Good luck!!

Sent from my SM-G928T

• ege_NL kullanıcısına yanıt
    Aldığınız sc larda hiç konuşma görünmüyor?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.