Şimdi Ara

Samsung Galaxy S4 vs Sony Xperia Z vs Galaxy S3 display shootout appears

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 26 Mart 2013; 6:53:28 >

• Şimdi burada hangi cihaz daha kaliteli görüntü sağlıyor ben pek anlamıyorum bu testlerden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XperiaTM -- 26 Mart 2013; 14:25:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XperiaTM

Şimdi burada hangi cihaz daha kaliteli görüntü sağlıyor ben pek anlamıyorum bu testlerden.

Aslında haklısın. Çünkü araya bir baska kamera ve ekran giriyor

İşte kafamızda fikir oluşsun diye..
  • 1280x720 p amolede güneşte felan dayanamıyoruz ekranı göremiyoruz 1920x1080p 5" ekranlı yapmış birde samsung. SAMSUNG GET OUT !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Şimdi burada hangi cihaz daha kaliteli görüntü sağlıyor ben pek anlamıyorum bu testlerden.

Neyse ben yine de Z diyorum. Plastiğe hayır.

• quote:

quote:

quote:

Aynen bende

Bide senin bir topicte mesajini okumustum. Android de jelly bean son ümit diye. Duzelme olmazsa ios a geccem falan diye. Ayni durum benim icin de gecerli. Boyle giderse ios a merhaba :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen bende

Bide senin bir topicte mesajini okumustum. Android de jelly bean son ümit diye. Duzelme olmazsa ios a geccem falan diye. Ayni durum benim icin de gecerli. Boyle giderse ios a merhaba :D

Şöyle hocam. Sony cihazım duracak tabi ki ama Iphone 5 veya bekleyip 5S gibi bir cihaz alma niyetim var bu saatten sonra.
    Ne yaparsa yapsınlar düzelmiyor bu android. İki üç tane program kullandın mı kafayı yiyor sapıtıyor cihaz ağırlaşıyor.
    Eminim ios yüklü olsa bu cihazlarda böyle sorun olmaz ama yok abi geliştiremediler adam akıllı.
    Anca çin malı belirsiz markalara lisans satıp para kazansınlar başka bir şey bildikleri yok bu google yönetiminin.
    Nexus falan diyorlar ya yemin ederim hikayenin önde gideni. Nexus cihaza nfs yükledim, daha sonra kendi cihazıma yükledim Xperia P daha iyi çalıştırdı daha performanslı.
    Ayrıca Nexus'un da menü geçişlerinde falan biraz kurcaladığında takılmalar olduğunu çok net görebiliyor ve karşılaşabiliyorsun.
    Kısacası ben bıktım diyebilirim. Jelly Bean son ümidim benim. Ya düzelir andorid'e devam ederim, ya da düzelmez P son cihazım olarak kalır ömür boyu ve ios'a geçerim bu kadar basit.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • batarya özgürlüğü vermeyen cihazları sevmiyorum s4 tam benlik
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.