Şimdi Ara

samsung galaxy s4 muthıs ındırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
5.561
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.kliksa.com/urun/samsung-galaxy-s4-i9515-beyaz-akilli-telefon/902296939

1300 tlden 1000 tlye düşmüş 100TL chip para ile 900'e ve 50 tllık ındırım çekıyle 850 tl ye gelir üstelık kargo bedava fırsatıyla kaçmaz
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Bu parelel ithalat. A101 samsung türkiye garantiliyi vermişti 899 a..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1000 tl...100 tl chipparayla 900 geliyor diyosunuz galiba 50 tl cek nasil olacak. Bir de tel i9515 modeli 4g li daha iyi ve hizli olani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicktyler -- 12 Nisan 2015; 23:07:44 >
  • yahu kardeşim adam gibi konu açmayı ne zaman öğreneceksiniz axess herkes de yok 50 liralık çek herkes de yok nasıl 850 e düşürüyorsunuz hemen anlamıyorum ki
  • Sıcak fırsat bence. 4g li model

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiger86

yahu kardeşim adam gibi konu açmayı ne zaman öğreneceksiniz axess herkes de yok 50 liralık çek herkes de yok nasıl 850 e düşürüyorsunuz hemen anlamıyorum ki

+1 Bende 900lira fiyat nerde onu arıyorum.
  • tiger86 T kullanıcısına yanıt
    +1

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtyg

Sıcak fırsat bence. 4g li model

Sagolun

• Bunun neresi sıcak. 900'e çok daha iyi telefon alırsın. Zenfone 5 bile bu telefondan daha iyi. 2 yıl önce çıkan mini telefon bu fiyata alınmaz.
  • Sıcak 4Gsi var alınır

• Bence iyi fırsat. Zenfone s4 ten iyi demişler yuh yani. Gidin leğende yüzün.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenomenon

Bunun neresi sıcak. 900'e çok daha iyi telefon alırsın. Zenfone 5 bile bu telefondan daha iyi. 2 yıl önce çıkan mini telefon bu fiyata alınmaz.

Zenfone zenfone bıkmadınız fanboyluktan zenfonede tasarım ve batarya berbat al sana zenfone almamak için 2 neden

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

Bunun neresi sıcak. 900'e çok daha iyi telefon alırsın. Zenfone 5 bile bu telefondan daha iyi. 2 yıl önce çıkan mini telefon bu fiyata alınmaz.

Zenfone zenfone bıkmadınız fanboyluktan zenfonede tasarım ve batarya berbat al sana zenfone almamak için 2 neden

yav fanboyluk da bi yere kadar... hangi zenfone'dan bahsediyor arkadaş, neye göre karşılaştırma yapmış?

• 4G si var sıcak diyenler G2 32 GB alsın ondada 4G var. Gittigidiyor/n11 kuponla falan 900 lere gelir diye düşünüyorum belkide daha aza.
    Edit: G2 piyasasına baktımda telefon prim yapmış la fiyatı yükselmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONUR_345241 -- 13 Nisan 2015; 1:06:18 >
  • 4g ye karşı direnecegim

• bunu alcağınıza huawei g7 alın ondada 4g var artı metal kasa ve 3000 mAh pili var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeke92 -- 13 Nisan 2015; 1:58:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

aynen yahu ne var su cop telefonda sizin gordugunuz bizim goremedigimiz ? zenfone 5 den kullanmistim ayni gun iade etmistim zenfone almak hatadir

• Bende axess var ama telefon nasıl 850 ye geliyor anlamadım. Direk alsam 900 e gelcek 100 TL puan ile... 50 TL çek bulsam 950 ye 50 Tl puan gelcek yine 900 e gelcek... Nereyi kaçırıyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enorton -- 13 Nisan 2015; 2:28:18 >
  • Abiler 4g 4g diyorsunuz da 5g olsa ne farkeder bu kotalarla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bkm de kullanilabilir

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.