Şimdi Ara

Samsung Galaxy S4 Mini mi iphone 4 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
9.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum ama s4 mini ile iPhone 4 8gb arasında kaldım telefondan da pek anlamam zaten en fazla 3-4 oyun indirip mesajlaşmak için ve film izlemek için kullanıcağım iphone 4 8gb az kalır diye okudum s4 mini de istiyorum ama iphone da iyi ios falan pek anlamam ios 6-7 bilmiyorum önerileriniz ve deneyimleriniz??

• quote:

Orijinalden alıntı: uykuvesicakcikolata

Arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum ama s4 mini ile iPhone 4 8gb arasında kaldım telefondan da pek anlamam zaten en fazla 3-4 oyun indirip mesajlaşmak için ve film izlemek için kullanıcağım iphone 4 8gb az kalır diye okudum s4 mini de istiyorum ama iphone da iyi ios falan pek anlamam ios 6-7 bilmiyorum önerileriniz ve deneyimleriniz??

Film izleyeceksen en son alacağın cihaz ios olmalıdır. Ne bir dosya yöneticisi nede her türlü dosyayı oynatabileceğin bir platformu vardır. Bildiğin çiledir. İnternet üzerinden izlemeyi tercih edersen internet hızına bağlı olarak takılma yaşayacaksın. Film diyosan android seçeceksin. Androide torrent bile kurabilirsin :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• S4 mini yerine s3 alabilirsin..bi dusun bence.film izlemek diyorsun s3 ekrani daha buyuk.cekirdek sayısı fazla daha az kasar yani. .Fiyatları nerdeyse aynı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vamp kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim :D
  • S3 büyük geliyo bana birkaç arkadaşımda tavsiye etti ama böyle daha kibar dursun istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: uykuvesicakcikolata

S3 büyük geliyo bana birkaç arkadaşımda tavsiye etti ama böyle daha kibar dursun istiyorum

Bana ilk basta buyuk geldi ama simdi kucuk geliyo ve gozum daha buyuklerine gidiyo.bence al.kucuk gelicek ilerde

• Apple kullananlardanım ama Iphone 4 ile S4 Miniyi aynı kefeye koymak baştan hata zaten. İkisinde de 4 var ama S4 Mini her halikurda tokatlar Iphone 4'ü.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S4 mü ? G2 mi ?
    11 yıl önce açıldı
    Galaxy S4 vs. iphone 5
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • uykuvesicakcikolata U kullanıcısına yanıt
    Her ikisini de alma. Aşağıdaki linkten 100 TL World puan kampanyasıyla 1185 TL'ye Lg Optimus G almak varken başka telefon alınmaz bence. Özellikle film izlemek için ekranı mükemmel, IPS ekran olması nedeniyle dış ortamlarda bile net olarak film izleyebilirsin. Samsung'un amoled ekranları güneş altında ve ortam ışığının yüksek olduğu yerlerde çamur gibi görüntü veriyor.

http://www.yenicarsim.com/lg-e975-optimus-g-siyah-renk-basari-garantili/cep-telefonu/id/1976711/
  • s3 al s3. çok büyük değil alışırsın 1 2 güne.
  • Bu saatten sonra iphone4 alınmaz ios 6 yı bile zor aldı iphone4 3 senelik telefon s4 mini güncelleme performans olarak sana en iyisini sağlayacaktır fakat ben senin yerinde olsaydım nexus4 alırdım s3 s4 mini ve iphone4 ü tokatlar.

• marka olarak samsung ya da apple düşünüyordum sanırım s4 mini alacağım :D
  • S3 al bana su anda kucuk geliyor :)

• İkisi arasında kaldıysan artık şu zamanda S4 Mini derim ancak sana önerim S3, Nexus 4 veya Xperia SP olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StahlMann -- 4 Ağustos 2013; 1:07:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.