Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S4 Mini [ANA KONU] (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.995
Cevap
109
Favori
616.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: longingxm

evet uzun sure acık kaldıgından olabılır..ama ram temızlenıyo 470 lerdede kasıyo

telefonu ilk aldığımda ufak bi güncelleştirmesi vardı. ondan sonra güncelleme olmadı herhalde?

ana bant sürümü: I9190XXUAMF7 son sürüm bu herhalde?

çok fazla ram kullanımından sorun yaşayanlar Otomatik Sonlandırıcıyı marketten indirebilirler. yada ben programsız halletmek istiyorum diyenler, menüye bastıklarında orda (bana göre) gereksiz bir sürü samsung'un programları var. onları uygulamalar yöneticisi/hepsi de bulabilirler. ordaki gereksiz uygulamaları kapatarak şarjınızın daha çok gitmesini sağlayabilirsiniz.

bende yaklaşık 50den fazla uygulama kapalıdır belki(tahminen). ama şarjım hala 1 gün akşamını zor buluyor. sadece müzik ve arada bir interneti kullanıyorum. telefonda ne sorun var bilmiyorum.

edit: bataryayı çıkarıp taktığımda şarj seviyesi yükseliyor. önceden bilmiyordum telefon açıkken bataryayı çıkartıyordum kimileri boyle yaptığın için şarj sorunun olabilir diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exterminatee -- 4 Eylül 2013; 16:05:20 >

• bende şuan yaklaşık 1 aydır kullanıyorum özellikle şarj süresi bana 3 gün net gidiyor çok beğendim tavsiye ederim ve hafif bir telefon diyebilirim
  • Arkadaşlar S4 de android de güncelleme yapabiliyormuyuz ?
  • bu sarj sorunu herkesde mi var? olan kisiler son guncellemeyide yptimi? bnde alacamda turkcellden alan var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanarya

arkadaşlar 10 gün içerisinde s4 miniyi alacağım inşallah. hepsiburada da 1130 lira bi de world karta 150 tl worldpuan veriyo yani 980 liraya geliyo. tek sıkıntım garantisi güvenli mi ? AYSST sen ordn almıştın hiçbir şekilde sorun yaşadın mı yada garantilik bi sorun oldu mu ? arkadaşlar bi de telefonu aldığımda şarjı nasıl kullanayım 12 saat şarjda mı dursun yoksa bitmesini mi pekleyim yada başka ne yapayım ?

garantilik bi sorunum olmadı Allah'a şükür. fiyat gayet güzel bence. benden tavsiye içinde gelen pili %1-2 kalana kadar kullan cihaz kapanmadan şarja tak en az 8 saat şarjda kalsın. 2. şarjıda uzun yap tamamdır. normalde kullandığımız pil teknolojisine göre bu işlemin hiçbir anlamıyo yok ama ben bu metodu 2 akıllı telefonda kullandım ikisinin de maşallahı var

• quote:

Orijinalden alıntı: blexmex

dostum ben telefonumu sarj ettikten sonra kapatıp acıyorum uzun süreli calışmada telefon rami gereksiz şişiriyor buna dikkat edersen belki 800 leri görmezsn ben hc görmedim 800ü mesela 3 günden fazla kullandm telefonu ozaman bile rami temizlemediğimde 760 tı sende bi dene eger bi gariplik hissediyorsan garantiyle görüş

telefonu acıp kapattıgımda ram temizlediğimde benimkide 460 civarında oluyor belki uzun süreli kullanım yaptıgın icin ram şişmiştir ondan dedm kapatıp actıktan snra ram ne alemde die

ben telefonu aldığımdam beri 460 ı bırak ram i 700 den aşağı görmedim temizlesem bile ama şarjım çok iyi gidiyo bazen 1gb rami bile aştığı oluyo 3g wifi kullanmassam 3 gün rahat gidiyo kullanırsam 1,5 gün gidiyo . benimde tek sıkıntım çözüm bulunmayan şey şu oyunların kasması buda genel bi sıkıntı gibi gözüküyo çoğu kişide var ama bi çözüm bulunamadı daha beklemedeyim

• Birşeyi merak ediyorum sizin telefonunuzun arkasında made in ne yazıyor bu mesaj üzerinden alıntı yaparak herkes yazabilir mi nerden aldığını da yazarsa faydalı bir bilgi olur diye düşünüyorum.
    Bende MADE IN CHINA BY SAMSUNG yazıyor samsungun kendi resmi mağazasından aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliofage

Birşeyi merak ediyorum sizin telefonunuzun arkasında made in ne yazıyor bu mesaj üzerinden alıntı yaparak herkes yazabilir mi nerden aldığını da yazarsa faydalı bir bilgi olur diye düşünüyorum.
    Bende MADE IN CHINA BY SAMSUNG yazıyor samsungun kendi resmi mağazasından aldım.

Bende de aynisi yazıyor. Aveadan aldim.

• quote:

Orijinalden alıntı: aliofage

Birşeyi merak ediyorum sizin telefonunuzun arkasında made in ne yazıyor bu mesaj üzerinden alıntı yaparak herkes yazabilir mi nerden aldığını da yazarsa faydalı bir bilgi olur diye düşünüyorum.

takma böle şeylere iphone bile çinde yapılıyo işçilik ucuz diye bende de made in china yazıyo bataryada korea yazıyo .
  • Arkadaşlar daha önce sorulduysa kusura bakmayın acaba bu cihaz için s healt uygulaması yokmu reklarımlarında indirilebilir diyor ama samsung app da yok netten buldum bir tane ama o da ingiliizce yrıdm eden olursa çok sevinirim.
    Daha önceden yazdım ama bir cevap gelmedi bilen varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim arkdaşlar.

• Bunun cevabını bende bekliyorum..
  • Yeğenime aldım hb dadan 949 tl ye geldi umarım memnun kalırız bu sayfayı takip selamlar...
  • 1 2 sayfa önce paylaşıldı. bi göz atarsan bulursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: flexifix

bende şuan yaklaşık 1 aydır kullanıyorum özellikle şarj süresi bana 3 gün net gidiyor çok beğendim tavsiye ederim ve hafif bir telefon diyebilirim

Kullanımınız nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemal

quote:

bende şuan yaklaşık 1 aydır kullanıyorum özellikle şarj süresi bana 3 gün net gidiyor çok beğendim tavsiye ederim ve hafif bir telefon diyebilirim

Kullanımınız nasıl?

3 gun nasil gidiyor aklım almıyor! yok arkadaş imkansız 3 gun gitmesi. kullanmadigin zamanlarda telefonu kapatiiyorsan, 3 gunden fazla gider.
    edit: nfs most wanted oynadim 30dk. gram kasma olmadi :) ama telefon çok ısındı. .. benim telefonumun ram kullanimi 450mb' ı gecmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exterminatee -- 5 Eylül 2013; 12:27:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: frhtckr

quote:

Orijinalden alıntı: Kemal

quote:

Kullanımınız nasıl?

3 gun nasil gidiyor aklım almıyor! yok arkadaş imkansız 3 gun gitmesi. kullanmadigin zamanlarda telefonu kapatiiyorsan, 3 gunden fazla gider.
    edit: nfs most wanted oynadim 30dk. gram kasma olmadi :) ama telefon çok ısındı. .. benim telefonumun ram kullanimi 450mb' ı gecmiyor.

Fazla kurcalamazsan benimkide 3 gün gidiyor.

• şöyle söyliyeyim, oyun oynarken kasıyor diyen varsa ya arka planda çalışan acayip uygulamalar vardır ya da elindeki telefon 200 liraya satılan çakma s4 mini olabilir :)
    nfs most wanted ı mesela, galaxy s3, s4, htc one x, noteII ve s4 mini de denemiş biri olarak söylüyorum. içlerinde en hızlı oynatan cihaz s4 mini oldu.
    zaten 960x540 çözünürlükte 1.7 çift çekirdek işlemcili bir cihaz mevcut oyunlarda kasma yaparsa diğerlerinin vay haline arkadaşlar.

real boxing in son versiyonu da çalışıyor ama tegra gpu gibi görünmüyor tabi grafikler, acayip fark var. ama bu durum gayet normal. çünkü oyun nvidia tabanlı yapıldı, sonradan diğerlerine uyum sağlandı.
    bu arada Asphalt 8 - Airborne da çok hoşuma gitti. önceki asphalt oyunları aşırı hızlı geliyordu bana. bu gayet güzel olmuş, grafiklerde çok iyi, oynanışta.

Pure Chess çıktı mesela. süper 3 boyutlu satranç oyunu. grafikleri, ışık gölge kaplamaları çok iyi. s3 ve s4 mini de denedim. s3 de biraz kasma var. s4 mini de ise fırtına gibi çevir kamerayı. gram kasma yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa982 -- 5 Eylül 2013; 13:44:14 >

• 1 aya falan almayı düşünüyorum.boyutunu,ekran kalitesini,şarjını,mp3 kalitesini ve kamerasını beğendim.oyun merakım olmadığı için kullanım hızı olarak s4'ten fark da görmedim.

telefonda uyarı led'i yokya.ekran ışığını yakmadan masada duran telefonda bekleyen sms veya cevapsız arama olduğunu,ya da şarjın az kaldığını nasıl anlıyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa982

şöyle söyliyeyim, oyun oynarken kasıyor diyen varsa ya arka planda çalışan acayip uygulamalar vardır ya da elindeki telefon 200 liraya satılan çakma s4 mini olabilir :)
    nfs most wanted ı mesela, galaxy s3, s4, htc one x, noteII ve s4 mini de denemiş biri olarak söylüyorum. içlerinde en hızlı oynatan cihaz s4 mini oldu.
    zaten 960x540 çözünürlükte 1.7 çift çekirdek işlemcili bir cihaz mevcut oyunlarda kasma yaparsa diğerlerinin vay haline arkadaşlar.

real boxing in son versiyonu da çalışıyor ama tegra gpu gibi görünmüyor tabi grafikler, acayip fark var. ama bu durum gayet normal. çünkü oyun nvidia tabanlı yapıldı, sonradan diğerlerine uyum sağlandı.
    bu arada Asphalt 8 - Airborne da çok hoşuma gitti. önceki asphalt oyunları aşırı hızlı geliyordu bana. bu gayet güzel olmuş, grafiklerde çok iyi, oynanışta.

Pure Chess çıktı mesela. süper 3 boyutlu satranç oyunu. grafikleri, ışık gölge kaplamaları çok iyi. s3 ve s4 mini de denedim. s3 de biraz kasma var. s4 mini de ise fırtına gibi çevir kamerayı. gram kasma yok.

Real racing 3 te falan kasmıyo temple run ve subway tarzı oyunlarda kasıyo bazen oda samsungun kendi sitesinde de şikayetler var eğer bu telefon 200 liralık çakmaysa süper yani araştırp 3 5 tane daha alalım

• evet arkadaşlar.
    ben de yaklaşık 1 aydır kullanıyorum S4 mini.
    nokia 5800 dan sonra gerçekten ekran olarak ve dokunmatik olarak çok çok iyi.
    oyun olarak sadece Bus Simulatör diye oyun var. bir de candy crash.
    bus simulatör de biraz kasma yapıyor arada bir. ama ben bunun yazılımsal olduğu kanaatindeyim.
    benim sıkıntı olarak fakettiği, mesajlarda veya resimler de veya rehber de hızlı aşağı yukarı kayma işlemi esnasında anlık donmalar yapıyor.
    bir de bilgisayardan şarja taktığımda %100 olunca çıkardığımda hemen %98 oluyor. yazılım güncellemesini aldığımda kendi yaptı. en son yazılım mevcut.
    genel olarak memnunum. bu iki sıkıntı haricinde...
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.