Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S4 [ANA KONU] (İlk Sayfayı Okuyun!) (3787. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78.247
Cevap
352
Favori
3.306.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 37853786378737883789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

01.12.2015 Güncellemeli

Durum : Stable, Xposed Destekli, 540mb

Telefonunuzu hiç olmadığı kadar hızlı, stabil ve güncel kullanmak için.

[DENENMİŞTİR]

http://forum.donanimhaber.com/m_83924265/f_//tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 13 Aralık 2015; 16:07:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: supersonicbluepearl

Son rus rom û güncellemesi sonrası
    çalışmayan tuş ışıkları da artık gerektiği şekilde çalışıyor.
    Eq da düzeltilmiş
    Pil ile ilgili henüz veri topladığını söylüyor, bir kaç güne o da netleşir.
    Önceki sürüm kullandığım en stabil ve seri sürüldü, bu da benzer şekilde performans sergileyecek gibi.

Not: güncelleme sonra cache ve dalvik cache sildim.

MErhaba,
    Ufak düzeltme ve ekleme yapmak isyiyorum.
    -Bataryanın tahmini kullanım süresini smartmanager veriyor.
    -Tuş ışıkları düzeltilmemiş, yine kararsız olarak çalışıyorlar, başta düzgün çalışır gibiydiler ama sonra yine bozuldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: `Raikonen`

aurora kesinlikle önermiyorum. telefonun şarjı aşırı kötü gitmeye başladı yüklediğimde. yarım günü zor çıkarıyordu. stabilliği de çok iyi sayılmaz.

omega rom kullanıyorum en temizi.

Hocam omega cm tabanlı mi ben s6 romu istiyorum o yukaridakilarden darklord nasıl ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkdaşlar i9500 omega rom yükledim ağda kayıtlı değil uyarası alıyorum imei fln duruyor
  • 4 G'ye uyumlu olmaması bu telefonun geleceğini nasıl etkiler?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4,5G alt yapısının ve kullanılabilir düzeyde fiyatların oturması sürcinde S4 ün en az 12 belki 24 ay daha 3G ile devam edebileceğini düşünüyorum.Android güncellemesi gelmese bile
    elimizdeki tlf lar ile dünyayı kurtarmıyoruz
    işlemcisi rami ekranı gayet yeterli
    3G ninde hızı yeterli seviyede
    nacizane kendi fikrim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasaluyari

4,5G alt yapısının ve kullanılabilir düzeyde fiyatların oturması sürcinde S4 ün en az 12 belki 24 ay daha 3G ile devam edebileceğini düşünüyorum.Android güncellemesi gelmese bile
    nacizane kendi fikrim

İyi geceler,
    Dediklerinize katılıyor(dum). Ben de bir elektronik aletin - özellikle telefonun - gerçekten eskiyene kadar kullanılmasını savunurum. Geçen gece YouTube uygulaması üzerinden video izliyorum, ekran donuyor, iki saniye sonra geri geliyor, ses bu arada devam ediyor. Baktım, çözünürlük 720p@60 gibi bir şey yazıyordu. 480p ye alarak izledim, donma kesildi. Hadi ekran zaten çok büyük değil bu da çok matah bir şey değil lakin artık telefonun ekranıdır, tepkimeleri vs. yavaşladığını hissediyorum.

Planlı eskitme denilen olayı maalesef her üretici kullanıyor. Bir süre sonra yenisini almaya zorluyorlar. Demem odur ki; 24 ay sonra çıkan uygulamaların bir çoğunu telefona yüklemekte ya da uygulamaları etkin bir biçimde kullanmak pek mümkün değil gibi görünüyor.

Saygılarımla.

Düzenleme: Bağlantıdan dolayı ekran takılıyormuş, telefon canavar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C1F3A012 -- 14 Aralık 2015; 0:24:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EYÜPEMRE5825

4 G'ye uyumlu olmaması bu telefonun geleceğini nasıl etkiler?

4 gb kota ile 6g gelse ne olur? S4 popülerliğini devam ettirecektir. Telefon teknolojisinde çok büyük bir fark yaratan etken olmadığı sürece.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbce

quote:

4,5G alt yapısının ve kullanılabilir düzeyde fiyatların oturması sürcinde S4 ün en az 12 belki 24 ay daha 3G ile devam edebileceğini düşünüyorum.Android güncellemesi gelmese bile
    nacizane kendi fikrim

İyi geceler,
    Dediklerinize katılıyor(dum). Ben de bir elektronik aletin - özellikle telefonun - gerçekten eskiyene kadar kullanılmasını savunurum. Geçen gece YouTube uygulaması üzerinden video izliyorum, ekran donuyor, iki saniye sonra geri geliyor, ses bu arada devam ediyor. Baktım, çözünürlük 720p@60 gibi bir şey yazıyordu. 480p ye alarak izledim, donma kesildi. Hadi ekran zaten çok büyük değil bu da çok matah bir şey değil lakin artık telefonun ekranıdır, tepkimeleri vs. yavaşladığını hissediyorum.

Planlı eskitme denilen olayı maalesef her üretici kullanıyor. Bir süre sonra yenisini almaya zorluyorlar. Demem odur ki; 24 ay sonra çıkan uygulamaların bir çoğunu telefona yüklemekte ya da uygulamaları etkin bir biçimde kullanmak pek mümkün değil gibi görünüyor.

Saygılarımla.

Az önce 1080p 60fps bir video izledim youtube uygulamasından öyle bir problem olmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

nacizane kendi fikrim

İyi geceler,

Saygılarımla.

Tamamen bağlantınız ile alakali bir durum..bide çıkan custom romlar ile s4 arkadaşın dediği gibi bir 12-24 ay rahat çeker yalnız 9500 sürümüne nedense cm13 gelmedi daha..

• quote:

Orijinalden alıntı: evergl

quote:

quote:

nacizane kendi fikrim

İyi geceler,

Saygılarımla.

Az önce 1080p 60fps bir video izledim youtube uygulamasından öyle bir problem olmadı.

Yalan olmasın, otopark.com videosuydu. Siz de olmadıysa belki benim telefon da problemli olabilir wifi vs. etkiliyorsa?

• quote:

Orijinalden alıntı: * T U Ğ R A *

Arkadaşlar; bir ay önce garantisi biten ve eşimin kullandığı s4 ün ekranı kırıldı ..piyasada orjinal ekran bulamıyorum.. acaba tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı ? Yardımcı olursanız sevinirim

Gerçekten bulamıyorum çok arastirdim
    gg ..hb..sp.. hicbiyerde ....yok
    Arızalı satanlari da arastirdim

Tavsiye edebileceğiniz güvenilir biyer varsa...

• Mesajımı düzenledim, teşekkür ederim uyarınız için.

* T U Ğ R A * - hocam yetkili servis ne kadar fiyat istedi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedenet

arkdaşlar i9500 omega rom yükledim ağda kayıtlı değil uyarası alıyorum imei fln duruyor

takip
  • quote:

quote:

arkdaşlar i9500 omega rom yükledim ağda kayıtlı değil uyarası alıyorum imei fln duruyor

takip

Hocam modem flashlayın yada efs yedeği aldiysaniz onu atın öyle çözüyorlardi sanırım sizin cihaz klon imei

• Garantisi bitik ; en azından 500 civari diyorlar..
    Buradaki tamirciler orjinal deyip 350 tl ye çakma çin mallarını takıyorlar. Bide orjinal diye yemin ediyorlar... Eğer orjinal bulabilirsem yada ikinci el kendim değiştiririm
    ekranı

• quote:

quote:

Arkadaşlar; bir ay önce garantisi biten ve eşimin kullandığı s4 ün ekranı kırıldı ..piyasada orjinal ekran bulamıyorum.. acaba tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı ? Yardımcı olursanız sevinirim

Gerçekten bulamıyorum çok arastirdim
    gg ..hb..sp.. hicbiyerde ....yok
    Arızalı satanlari da arastirdim

Tavsiye edebileceğiniz güvenilir biyer varsa...

Aliexpresten bakabilirsiniz

• ARKADAŞLAR CUSTOM ROM HANGİSİNİ ÖNERİRSİNİZ BEN DARKLORD TARAFINDAYIM S6 EDGE VE ALESTRO YAPIMI OLDUĞU İÇİN SİZ HANGİSİNİ DENEDİNİZ KONUŞMA OLSUN ŞARJ OLSUN BUG'SUZ OLSUN?
    DARKLORD S6 V4.5
    AURORA S6/S6E PORT V3.0
    DOCTOR'S S6

• cihaz klon imei değil yurt dışı kayıtlı gözüküyor modem flashladım ama düzelmedi ojinal rom yükleyip denicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedenet -- 14 Aralık 2015; 9:38:30 >
  • rusyaya 5.0.1 hok5 güncellemesi gelmiş yüklüyorum şimdi
  • 
Sayfa: önceki 37853786378737883789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.