Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S4 [ANA KONU] (İlk Sayfayı Okuyun!) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78.247
Cevap
352
Favori
3.319.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • s serisi artik i phone dan daha cok merak ediliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JrMaster

quote:

Orijinalden alıntı: Cu_AkdemiR

S2 kullanıcıları toplanmış bu konuya. Umarım tasarımıda efsane S2 gibi olur. Merakla bekliyoruz.

e hocam artık ikişer ikişer atlıyoruz serileri :) s2 s4 s6 s8 s10

s2 den s4 e geçişte devrim olacak s2 kullananlar için s3 çok pırt tırt bi telefon du umarım bu s2 tasarımı gibi olur hatta 4 köşe kare olsun alınır

Aynen hocam sonuna kadar katılıyorum. S2 den S3 e geçmek pek mantıklı değildi. Özellikle tasarım konusunda, köşeli tasarım seven biz S2 kullanıcıları için S3 tam hayal kırıklığıydı. Ama S4 ün söylentileri özellikle tasarım hakkındaki dedikoduları falan hakikaten çok büyük heyecan uyandırıyor. İnşallah beklentilerimiz fos çıkmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: 8888LİVERPOOL8888

s serisi artik i phone dan daha cok merak ediliyor

Evet aynen öyle samsung donanıma köküne kadar dayanıyor diğer firmalarda şuan başladı aynı taktiğe artı samsung bu avantajını premium suite yazılım paketi ile de destekleyip avantajı dahada fazla hale getirmek istiyor.

quote:

Aynen hocam sonuna kadar katılıyorum. S2 den S3 e geçmek pek mantıklı değildi. Özellikle tasarım konusunda, köşeli tasarım seven biz S2 kullanıcıları için S3 tam hayal kırıklığıydı. Ama S4 ün söylentileri özellikle tasarım hakkındaki dedikoduları falan hakikaten çok büyük heyecan uyandırıyor. İnşallah beklentilerimiz fos çıkmaz.

Valla hocam 41mp lik lumia ciddi ciddi bekledim ve fos çıktı şimdi burdaki beklentilerim devleşti resmen hatta çıkan testler vs beni dahada meraklandırdı :) baktım konuda yok konuyu açalım dedik ve şuan bekliyoru ben asıl telefon tanıtıldıktan sonraki ilgiyi merak ediyorum heralde konu bir ayda 300 sayfa olur s2 konusu günde ortalama 2,5 sayfa ilerliyor neredeyse

ayrıca s2ciler için s4cü olmak büyük keyif verecektir.

bir beklentimde 3000mahtan yüksek batarya ve değiştirilebilir olması şeklinde

• ++++
    ++-+-+-++-+-+-+-+-+++-+-+-+-+-+--+--+-+-+-+-

S4 BUMU

Teknoloji ve Bilim Haberleri
    Teknoloji ve Bilim Haberleri
    http://www.veteknoloji.com/galaxy-s4-ten-gizemli-sizinti-61512--.html

-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-++-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+
    +++++
  • quote:

Valla hocam 41mp lik lumia ciddi ciddi bekledim ve fos çıktı şimdi burdaki beklentilerim devleşti resmen hatta çıkan testler vs beni dahada meraklandırdı :) baktım konuda yok konuyu açalım dedik ve şuan bekliyoru ben asıl telefon tanıtıldıktan sonraki ilgiyi merak ediyorum heralde konu bir ayda 300 sayfa olur s2 konusu günde ortalama 2,5 sayfa ilerliyor neredeyse

ayrıca s2ciler için s4cü olmak büyük keyif verecektir.

bir beklentimde 3000mahtan yüksek batarya ve değiştirilebilir olması şeklinde

Konu açmakla iyi yapmışsın hocam. Telefon tanıtımından sonra bu konu uçar zaten. Batarya konusunda söylentilere bakılırsa 2600 mAh civarı ve her zamanki gibi Samsung 'un en sevdiğim yönlerinden biri olan değiştirilebilir bir batarya ile çıkacaktır muhtemelen. 2600 mAh fena değil ama 3000 mAh ile çıkarsa; o zaman batarya performansı, tıpkı note 2 gibi, 2 gün çok rahat gider ki düşüncesi bile kulağa çok güzel geliyor.

• quote:

++++
    ++-+-+-++-+-+-+-+-+++-+-+-+-+-+--+--+-+-+-+-

S4 BUMU

http://www.veteknoloji.com/galaxy-s4-ten-gizemli-sizinti-61512--.html

-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-++-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+
    +++++

Gözlüksüz 3D teknolojisi ile geliyor sanırım.

edit: Fotoğrafta görünen telefon S2 den bile daha keskin çizgilere sahip. Ekran kenar boşlukları geniş gibi duruyor ama fotoğraftan tam net anlaşılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EKONOMI$T -- 4 Mart 2013; 12:04:29 >

• quote:

Gözlüksüz 3D teknolojisi ile geliyor sanırım.

edit: Fotoğrafta görünen telefon S2 den bile daha keskin çizgilere sahip. Ekran kenar boşlukları geniş gibi duruyor ama fotoğraftan tam net anlaşılmıyor.

valla hocam bu şekilde köşeli ve kaliteli malzemeden gelir ise bu telefon 100milyondan fazla satar ortalıkta 200tl s2 felan görürüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrMaster -- 4 Mart 2013; 12:05:39 >

• I phone 6 ya benzemiş
  • İyi Bir işlemci ve Gpu ile gelmezse almama hiç gerek yok bu cihazı ne yazık ki.
  • Yeni bir video yayınlanmış samsung tarafından;
    http://www.youtube.com/watch?v=dIEfNaNCkKM
  • Bu dayının 14-17 saniyeler arasında elinde tuttuğu s4'mü acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 28tatar

Bu dayının 14-17 saniyeler arasında elinde tuttuğu s4'mü acaba?

her şey olabilir adam özellikle telefonu gösteriyor zaten öyle köşeli gelsin tamamdır :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 28tatar

Bu dayının 14-17 saniyeler arasında elinde tuttuğu s4'mü acaba?

her şey olabilir adam özellikle telefonu gösteriyor zaten öyle köşeli gelsin tamamdır :D

kesinlikle köşeli olsun ve arka tararftan ta eski model honda civic gibi yumurtaya benzer ovallikler olmasın. köşeli gücünü gösterir sert hatlı olsun biraz.
    s3 gibi fırıncı küreğine benzemesin. şekil adam olsun ram 2 olsun piksel artsın bence geçmek için yeter. onun dışında aynı kasa ynı şekil olacaksa kimse almaz. zaten s3 un özellikleri yetiyor. kasaı şekli şemali kötü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oikidoki -- 4 Mart 2013; 15:52:55 >
  • Güzel bir özellikle piyasaya sürüleceği iddia ediliyor.

www.ntvmsnbc.com
    Sayfa Bulunamadı
    http://www.ntvmsnbc.com/id/25426763
  • quote:

quote:

S2 kullanıcıları toplanmış bu konuya. Umarım tasarımıda efsane S2 gibi olur. Merakla bekliyoruz.

e hocam artık ikişer ikişer atlıyoruz serileri :) s2 s4 s6 s8 s10

s2 den s4 e geçişte devrim olacak s2 kullananlar için s3 çok pırt tırt bi telefon du umarım bu s2 tasarımı gibi olur hatta 4 köşe kare olsun alınır

s3 karşısında s2'nin iyi olduğu tek şey varsa o da şekli şemalidir. bu da görecelidir. geri kalanı için s2 s3 karşısında tek bir avantaja sahip değil. ekranı daha az çözünürlüklü, ses kartı daha kötü, işlemcisi daha kötü, gpu'su aynı ama s3'ünki daha geliştirilmiş, ekranı daha küçük, nfc yok şeklinde uzar gider liste.

• Bu yaz ben de terfi edeceğim hayırlısıyla köşeli çıkacağı kesin diye bakıyorum s2 hatlarında olacak. s2'den s3'e geçi,ş için mantık göremiyordum ama s4'e her türlü geçilir. !+ mart da sabahlarız burada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

s3 karşısında s2'nin iyi olduğu tek şey varsa o da şekli şemalidir. bu da görecelidir. geri kalanı için s2 s3 karşısında tek bir avantaja sahip değil. ekranı daha az çözünürlüklü, ses kartı daha kötü, işlemcisi daha kötü, gpu'su aynı ama s3'ünki daha geliştirilmiş, ekranı daha küçük, nfc yok şeklinde uzar gider liste.

donanım olarak evet kamerası hariç s3te fazlası var ama tasarım olarak felaket :( o yüzden fanatiklik yapmadık ve geçmedik geçenlerde keyfi bilir tabiki herkes için farklıdır durum

ben köşeli tasarımları seviyorum bu samsung olur yada olmaz :)

s4 ise s3 göre iki kat daha fazlası ile geliyor bunuda unutmamak lazım

quote:

Orijinalden alıntı: Espa

Bu yaz ben de terfi edeceğim hayırlısıyla köşeli çıkacağı kesin diye bakıyorum s2 hatlarında olacak. s2'den s3'e geçi,ş için mantık göremiyordum ama s4'e her türlü geçilir. !+ mart da sabahlarız burada

inaşllah hocam darısı hepimizin başına :D

• s2 den sonra s4...
    bekliyoruz...
  • Özellikleri Samsung'dan beklendiği üzere üç aşağı beş yukarı göz alıcı olacaktır. Lâkin ekranı/telefonu bu kadar büyütmemeliler(di). S2'mi yazlık kışlık istediğim kıyafete sırıtmadan sokabiliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.