Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S4 [ANA KONU] (İlk Sayfayı Okuyun!) (2022. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78.247
Cevap
352
Favori
3.319.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20202021202220232024
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Knox nedir? Ne işe yarıyor deneyen kullanan varsa anlatabilir mi?
  • Acemi85 A kullanıcısına yanıt
    Şimdi kontrol ettim alıyorum.
  • ahm15 A kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: SiYaH

Cihazı paralel ithalat ve TUR olmayan güncelleme alamayan arkadaşların işine yaracağı birşeyi yazıyorum.

1. İlk önce bu link den eski sürüm olan temiz orjinal türkiye romunu indirhttp://www.hotfile.com/dl/230533325/1b59fa0/I9500XXUBMEA_I9500OJVBMEA_TUR.zip.html bunu telefonuna odinle kurun.

2. Sonra bu linkden cf auto root dosyasını indirin ve bunu rom kurar gibi kur odinle ile kurun.http://download.chainfire.eu/326/CF-Root/CF-Auto-Root/CF-Auto-Root-ja3g-ja3gxx-gti9500.zip?retrieve_file=1 telefonunuz rootlanmış oldu.

3. Google play'den ''CSC Select'' uygulamasını indirin ve rootlu seçeğeni tıklayarak çalıştırın. ''TUR'' kodunu seçin cihazınız restart yapıcak açılıcak artık csc kodu TUR oldu. (Kies'den kontrol yapabilirsiniz TUR olup olmadığını veya download moda alıp oradan görebilirsiniz.)

4. Şimdide root dan kurturmak için ilk indirdigimiz türkiye romunu tekrar odinle kurun ve en son da wipe yapıp telefonunuzu temizleyin.

5. İşlem tamam artık orjinal garantisi bozulmamış tüm türkiye güncellemelrini alabilecegin telefonun hazır. Bu işlemlerden sonra telefonuzu kisese bagladığınızda bugünkü yeni gelen 4.3 güncellemesi gözükcektir kolay gelsin

Not: Bu işlemleri sadece 4.2 ve aşağısı yapsın. 4.3 yüklü sürümden, eski bir sürüme geçerseniz ama cihazınız IMEI numarası silinir. Çünkü samsung android 4.3 ile efs yapısını değiştirdi. Dolayısıyla eski rooma dönünce efs üzerine yazılıyor IMEI uçuyor. EFS nedir derseniz eğer cihazının IMEI numarasından tuttun sistem bilgilerinin tutulduğu dosyadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: chesteren

Gunlerce beklediğim guncelleme geldi, bu sefer de bende görünmüyor. En guncel yazilima sahip diyip birakiyor.. Acaba neden?
    Ve cihazimin tur olup olmadığını nerden anlayacagim?

Beyler burda da yazigim gibi, simdi bu guncellemeyi ayarlardan sistem guncellemesi yoluyla indiremeyecek miyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • devilmycry_87 D kullanıcısına yanıt
    Cihazınız kies'de TUR olarak mı görüyor? TUR olarak görüyor ise Kies üzerinden veya telefonun üzerinden güncelleme yapabilirsin.
  • Sabah yeni güncelleme var gösteriyordu o zaman yüklememiştim şimdi yüklemek istiyorum ama yok gösteriyor ne ayak bu

• Benim cihazım Türkiye model olması lazım , ama CSC KOD : THR yazıyor
    En yeni güncellemler zaten yüklü uyarısı alıyorum. KİESle deniyicem şimdi , ama THR hangi ülke ?
  • Bende bir hareket yok beyler hala eski sürüm.
  • Ekran, yazı karakteri büyümesi, bildirim paneli simgelerinin büyümesi ve biraz daha seri olması gözle görünür değişiklikler.
    Klavye TR desteği ile çok sığ bi görünüm kazanmış. eskisi gibi kullanmaya devam ediyorum.

Gözle görünmeyen ayarlar kısmında birçok değişiklik söz konusu. bir çok ayarın ya yeri değişmiş,
    yada farklı başlık altında toplanmış durumda. Erişilebilirlik seçeneği zenginleşmiş.
    Ayarlar, ekran içindeki bazı özellikler bu kısıma alınmış. Bildirim paneli ile uyumlu olmayan bir iki program bulunuyor.
    Zone Avr. bildirim paneli simgesi kapalı olduğu halde sürekli görünüyor.

Bazen takılmalar olmuyor değil. bazı programlarında 4.3 uyumlu olmadığını düşünüyorum. zamanla oturacaktır.

Yüklenmediği zaman pek bişey kaybedilmeyecek bir güncelleme bize gelen sürüm.
    En son 4.2.2 güncellemesi ile oldukça barışık, uzun sarj süresi ve sorunsuz bir kullanım yaşıyordum.
    Sonu 9 ile biten 4.3 güncellemesi gelene kadar bu sürümün eksikleri olduğunu düşüneceğim.

Antutu testindeki OpenGL 3.0 testi çalışmıyor. GT9005 kullanıcıları 4.3 sonrası bir deneyebilirlermi?
    GT9500 cıhazlarının 3.0 desteği olmadığı başından beri konuşuluyordu. 4.3 güncellemesi sonrası performans olacak denildi.
    Antutu testinden 27xxx küsür sonuç aldı sanırım. Cihaza reset falan atmadım, şimdilik düşünmüyorum da.

Yükleyecek ve yüklemek isteyip merakı olanlara kısa bir bilgilendirme olmasını istedim.

iyi akşamlar herkese.

• SiYaH kullanıcısına yanıt
    Tskler ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: destroy00

Arkadaşlar bendeki tel afgana kayıtlı Turk surumunu yuklesem bi sorun olurmu ilerki guncellemelerde yoksa afganami mi bekleym birde 4.3 yukleyince programlar filan siliniy omu

benimki TTT sürümü idi Cihaz kodunu TR yaptım ve güncellemeler TUR üzerinden geliyor
  • caglet C kullanıcısına yanıt
    Cihazınız paralel ithalat yolu ile gelmiş İran kodlu bir cihaz. İran'a 4.3 yayınlandığında kies veya ota ile güncelleme alabilirsiniz. Cihazınızı ''TUR'' yaparak Türkiye'deki güncellemeleri almak isterseniz yukarıda belirtiğim maddeleri yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferdy

quote:

Orijinalden alıntı: destroy00

Arkadaşlar bendeki tel afgana kayıtlı Turk surumunu yuklesem bi sorun olurmu ilerki guncellemelerde yoksa afganami mi bekleym birde 4.3 yukleyince programlar filan siliniy omu

benimki TTT sürümü idi Cihaz kodunu TR yaptım ve güncellemeler TUR üzerinden geliyor

cihaz kodunu nasıl TUR yapıyoruz benimki THR yani İranmış , bende TUR yapmak istiyorum
  • quote:

Cihazı paralel ithalat ve TUR olmayan güncelleme alamayan arkadaşların işine yaracağı birşeyi yazıyorum.

1. İlk önce bu link den eski sürüm olan temiz orjinal türkiye romunu indirhttp://www.hotfile.com/dl/230533325/1b59fa0/I9500XXUBMEA_I9500OJVBMEA_TUR.zip.html bunu telefonuna odinle kurun.

2. Sonra cf auto root dosyasını indirin ve bunu rom kurar gibi odinle ile aynı şekilde kurun.http://download.chainfire.eu/326/CF-Root/CF-Auto-Root/CF-Auto-Root-ja3g-ja3gxx-gti9500.zip?retrieve_file=1 telefonunuz rootlanmış oldu.

3. Google play'den ''CSC Select'' uygulamasını indirin ve rootlu seçeğeni tıklayarak çalıştırın. ''TUR'' kodunu seçin cihazınız restart yapıcak açılacak artık CSC kodumuz ''TUR'' oldu. (Kies'den kontrol yapabilirsiniz TUR olup olmadığını veya download moda alıp oradan görebilirsiniz.)

4. Şimdide Auto Root'dan kurtulmak, cihazımızı rootsuz yapmak için ilk indirdiğimiz Türkiye romunu olan I9500XXUBMEA_I9500OJVBMEA_TUR 'u tekrar odinle kuruyoruz ve en sonra da Wipe yapıp telefonunuzu temizleyip restart attırıyoruz.

5. İşlem tamam artık rootsuz orjinal garantisi bozulmamış tüm Türkiye güncellemelerini alabileceğiniz telefonunuz hazır. Bu işlemlerden sonra telefonuzu Kies'e bağladığımızda bugünkü yeni gelen 4.3 güncellemesi gözükcektir kolay gelsin

Not: Bu işlemleri sadece 4.2 ve aşağısı yapsın. 4.3 yüklü sürümden, eski bir sürüme geçerseniz ama cihazınız IMEI numarası silinir. Çünkü samsung android 4.3 ile efs yapısını değiştirdi. Dolayısıyla eski rooma dönünce efs üzerine yazılıyor IMEI uçuyor. EFS nedir derseniz eğer cihazının IMEI numarasından tuttun sistem bilgilerinin tutulduğu dosyadır.

Hocam bu işlemler sırasında cihazın icindekiler siliniyor mu ? Bir de benim cihazda BMG9 yüklü. Şimdi ben MEA ya geçince imeide problem olacak mı , sonuçta alt sürüme geçmiş olacağım

• caglet C kullanıcısına yanıt
    quote:

2. Sonra cf auto root dosyasını indirin ve bunu rom kurar gibi odinle ile aynı şekilde kurun.http://download.chainfire.eu/326/CF-Root/CF-Auto-Root/CF-Auto-Root-ja3g-ja3gxx-gti9500.zip?retrieve_file=1 telefonunuz rootlanmış oldu.

3. Google play'den ''CSC Select'' uygulamasını indirin ve rootlu seçeğeni tıklayarak çalıştırın. ''TUR'' kodunu seçin cihazınız restart yapıcak açılacak artık CSC kodumuz ''TUR'' oldu. (Kies'den kontrol yapabilirsiniz TUR olup olmadığını veya download moda alıp oradan görebilirsiniz.)

4. Şimdide Auto Root'dan kurtulmak, cihazımızı rootsuz yapmak için ilk indirdiğimiz Türkiye romunu olan I9500XXUBMEA_I9500OJVBMEA_TUR 'u tekrar odinle kuruyoruz ve en sonra da Wipe yapıp telefonunuzu temizleyip restart attırıyoruz.

5. İşlem tamam artık rootsuz orjinal garantisi bozulmamış tüm Türkiye güncellemelerini alabileceğiniz telefonunuz hazır. Bu işlemlerden sonra telefonuzu Kies'e bağladığımızda bugünkü yeni gelen 4.3 güncellemesi gözükcektir kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: ahm15

quote:

Orijinalden alıntı: IsPraNo

quote:

Orijinalden alıntı: ahm15

Arkadaşlar sammobilede Türkiye 4.3 yayınlanmış benimki iran(THR) inş kısa zamanda bizlerde alırız yeni güncellemeyi iran romlu baya arkadaş var forumda darısı bizlere bakalım ;)

Aynen hocam gittik cihazi aldik iran mali cikti iyimi

Hiç sormayın ya bakalım bize ne nekadar sürede gelecek aslında Türkiye rootu yuklesek garanti ve imei de sorun olurmu ki bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursanız sevinirim

aynı durumu bende düşünüyorum yoksa odinle türkiye rootunu yüklemeyi düşünüyorum ama imei uçarsa hiç bir şeye yaramaz

• Sarj konusunun düzeltmeler var. Daha iyi gidiyor gibi en azından şu an.

• Wipe yapacağınız için cihazınız içindeki tüm bilgiler gidecektir. Fabrika ayarlarına dönmüş gibi olacaktır. Hafıza kartınızdakiler hariç tabi :)

4.2 sürümden bir aşağısına geçersen IMEI gitmesi olmaz. 4.3 'den bir aşağısına geçersen böyle bir sorunla karşılabilirsin.

BMG9 üzerine odin ile MEA kurun, auto root ile rootlayın üzerine tekrar odin ile MEA sürümünü kurun. Root gidicektir. Sonra cihazı kies bağlayın TUR olarak görecek 4.3 yüklebileceksiniz.
  • benim crc kodum acr yani Unkwon oluyor ben odin ile Türkiye romu yüklemiştim ama CSC kodu deişmedimişti şimdide güncellemeyi görmüyor telefonum CSC select yüklesem CSC TUR yapsam türkiye romunu kies üzerinden alablirmiyim
  • kingyy K kullanıcısına yanıt
    4.2'nin hangi sürümünü kurmuştunuz?

CSC select sadece rootlu bir cihazda çalışır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiYaH -- 11 Kasım 2013; 20:39:16 >
  • 
Sayfa: önceki 20202021202220232024
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.