Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S4 [ANA KONU] (İlk Sayfayı Okuyun!) (1986. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78.249
Cevap
355
Favori
3.291.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19841985198619871988
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wolkytolky

    Servisten Aldım Telefonu Bataryayı ve Sensörü Değiştirip Saolsunlar 4.3 de Yüklemişler.Telefon Hızlanmış Bayağı

    Ben de batarya probleminden verdim ve benimde sensör + batarya değiştirip geri verdiler. Demek ki batarya ile bir sensör bu pil sıkıntılarına sebep oluyor.

    Bu arada servis 4.3 ile verdiyse bu iyi haber...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: soralalp


    quote:

    Orijinalden alıntı: sekkocum

    s4 veya iphone5 almayı düşünüyorum ama gördüğüm kadarıyla forumdaki sohbetlerden s4 sanki sorunlu bir telefon gibi geldi bana.

    Hala 1. tercihim s4 ama biraz korktum açıkçası. tavsiye ederseniz s4 alıcam arkadaşlar.

    biraz fikir verirseniz çok sevinirim.

    Arkadaşım ben tam bir android fanıyken s4 e lanet ettim ve takas ile 0 iphone 5 aldım. Pm atarsanız size fikirlerimi aktarıp yardımcı olmak isterim

    S4'e neden lanet ettin arkadaşım Konuyu açarmısın? ben gayet memnunum 4,3 güncellemesini rusya olarak kurdum. Sayaç ilerlemidi. Gayet seri bütün oyunları çalıştırıyorum. Ekran çok daha net oldu yani mis gibi oldu




  • quote:

    Orijinalden alıntı: realbrutal

    Az once telefonu servisten aldim.ben telefonu sebeke gidip gelmesi sebebiyle vermistim.pili birde bi sensoru degistirip yazilim guncelleyip vermisler geri.guncelledik dedikleri de gene 4.2.2.
    Sensorle beraber bisi daha yaziyor.o duzeltmistir belki sebeke problemini dedim ama aldigimim 10. dakikasina gene sebeke kesildi. bir kac ay daha kullanip gene servise vermeyi duaunuyorum.bu sefer video cekecegim kanitlamak icin

    edit:internet hizinde acaip bir hizlanma var.merakimdan az once bi hiz testi yaptim.25 mbit cikti sonuc.hemde aveada.2 aydir bu telefonu kullaniyorum.ne vodafoneda ne aveada bu hiza ulasabilmistim.

    Samsung 3 maymunu oynayarak bu sorunu görmezden geliyor anlaşılan. Ben şebeke probleminden dolayı 5. defa servise yolladım. Dönüşünde mahkeme düşünüyorum artık.




  • 9505 model telefonumu kiese bi türlü bağlayamadım sürüm 2 yide denedim 3 üde denedim bi türlü görmedi :S
  • Roygs kullanıcısına yanıt
    Tmm dostum gün içinde yedek alıp temiz kurulum yapıyorum sonuçları yazarım.

    Teşekkür ederim...
  • Az önce teknik servisi aradım. Dediği şu: Ürününüz teknisyen tarafından inceleme alınmıs şuanda işlem görüyor telefonunuz dedi. Bende telefonumu ne zaman alabilirim en kısa sürede diye sordugumda? haftaya kalır efendim.carsamba-persembe tekrardan arayın kontrollerinizi tekrardan yapalım dedi. Heralde 1 hafta bekleme şüresi gercekten varmış yani ama ben biraz daha erken beklemiyor degilim işin aslı
  • 4.3 servislere verilmiş ama bizde hala yok öyle mi :S
  • dereye su gelene kurbağanın gözü çıkacak
  • Arkadaşlar bu sensör ile olan problem nedir ki acaba ? Değişiklik yaptılar pil ile birlikte. Bende de şöyle bir problem var normalde telefonu kulağımıza götürdüğümüz zaman ekran kararıyor geri aldığımız zaman ise ekran tekrar açılıyor ya hani bende o işlem olmuyor. Ekran bir kararıyor bir daha açılmıyor home tuşuna basmam gerekiyor. Diğer bir problemim ise ekran bazen çok değişik bir hal alıyor yazılar falan inceliyor ekran bozulacakmış gibi oluyor renkler bir tuhaf oluyor. Kapatıp açmadan da düzelmiyor. Servise vermeyi düşünüyorum. Vizelerim var bitsin ilk işim götürüp servise vermek olacak burada (eskişehir) servis işlemleri çok kısa sürüyor. Pazartesi verdiğim zaman cuma günü elimde oluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Roygs

    quote:

    Orijinalden alıntı: justings


    quote:

    Orijinalden alıntı: Roygs

    4.3 ıle optımıze edılen uygulamalar

    Arkadaşım söyledigin kelimenin tam anlami nedir açiklarmidin tesekkurler

    4.3 daha derlı toplı bır guncelleme daha basıt verı akıcı ıcerdıgı uygulamalar daha mınımıze boyutla arka planda calısan uygulamalarda sıstem bellegnde ufak oynamada var artık olarak ayrıca ram normal beklemede 500 400 bos kalırken artık 800 mb bos alan olacak buda enerjı sarj pıl tasarrufu anlamına gelıo kı arm cortex a7 ler hıc kullanmaynca gayet basarılı oluyolar :)

    Arkadaşim bilgilerin icin cok tesekkurler.Ama amlamadıgım nokta telefonun kendi hafızası güncellemeden sonra 10 gb lara indi bu normal bişeymi veya sizdede ayni bu şekildemi.Paylasirmisiniz.Tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr-Trojan

    9505 model telefonumu kiese bi türlü bağlayamadım sürüm 2 yide denedim 3 üde denedim bi türlü görmedi :S

    Malesef ayni sorun bende de var. model: 9500. Ne yapmaliyiz?
  • Arkadaşlar dikkat !!! bugün telefonumu pc ye bağladım birde baktım son günlerde çektiğim resimlerin hepsi silinmiş...Neden böyle olmuş olabilir fikri olan var mı? Eğer bu kronik bir sorunsa herkesin başına gelebilir...Anlık olarak resimlerimizi yedekleyecek halimizde yokki?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nurileflef

    Arkadaşlar dikkat !!! bugün telefonumu pc ye bağladım birde baktım son günlerde çektiğim resimlerin hepsi silinmiş...Neden böyle olmuş olabilir fikri olan var mı? Eğer bu kronik bir sorunsa herkesin başına gelebilir...Anlık olarak resimlerimizi yedekleyecek halimizde yokki?

    Dropbox bu konuda çok başarılı resimleri pc ye atmak için laptop a bağladığımı hiç hatırlamıyorum. Kullanmaya başladığım günden beri.
  • BeYaBaN. kullanıcısına yanıt
    İlk bahsettiğin problem bende de oluyordu ancak fark ettim ki yüklediğim Clean Master uygulamasındaki otomatik ram boşaltma işlemi buna sebep oluyor. Yani bu uygulamada ekranı kapadığımda ram temizleme yap demiştim ve bunu iptal ettiğimde bu problemim çözüldü...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BeYaBaN.

    Arkadaşlar bu sensör ile olan problem nedir ki acaba ? Değişiklik yaptılar pil ile birlikte. Bende de şöyle bir problem var normalde telefonu kulağımıza götürdüğümüz zaman ekran kararıyor geri aldığımız zaman ise ekran tekrar açılıyor ya hani bende o işlem olmuyor. Ekran bir kararıyor bir daha açılmıyor home tuşuna basmam gerekiyor. Diğer bir problemim ise ekran bazen çok değişik bir hal alıyor yazılar falan inceliyor ekran bozulacakmış gibi oluyor renkler bir tuhaf oluyor. Kapatıp açmadan da düzelmiyor. Servise vermeyi düşünüyorum. Vizelerim var bitsin ilk işim götürüp servise vermek olacak burada (eskişehir) servis işlemleri çok kısa sürüyor. Pazartesi verdiğim zaman cuma günü elimde oluyor.

    telefonda root var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sedate

    quote:

    Orijinalden alıntı: Mr-Trojan

    9505 model telefonumu kiese bi türlü bağlayamadım sürüm 2 yide denedim 3 üde denedim bi türlü görmedi :S

    Malesef ayni sorun bende de var. model: 9500. Ne yapmaliyiz?

    Bu yüzden güncellemede yapamıyorum ne yapacaz bende bilmiyorum
  • Snapdragon 800 ler geliyormuş.
    Sizce bariz fark olur mu güncel s4lere göre

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9506'yı kısmen inceledim.

    benim için önemli olan şey internet performansı.. kendi telefonum yanımda yoktu ancak başka bir s4 ile karşılaştırdım, chrome konusunda 9506 9500e göre daha hızlı. stock, boat, dolphin, firefox'u denedim bunların çoğunda 9506 biraz altta kaldı. opera'da ise hemen hemen aynı. ancak 4.3 olmasına rağmen hâlâ (5s ve note 3 haric tüm amiral gemileri kullandım) 9506 9500'den düşük performans verdi.

    sizin ilgi duyacağınız bazı şeyleri incleyemedim, antutu testi yapamadım.
    Asphalt'ı indirince ve birazda uğraşınca şarjı %80'den 3,5 saatte % 15lere indi.

    Asphalt'da daha iyi gibiydi kendi telefonum yanımda olmadığından kesin bir yorum yapamıycam ama OpenGL 3.0 desteği bazı yansımaları falan güçlendirmiş. oyun oynamak 9506'da daha iyiydi hemen hemen.

    şarjı ise bahsettigim gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freudunpiposu -- 8 Kasım 2013; 16:31:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaa bu 4.3 mısıra mı önce gelir yoksa türkiyeye mi(benim csc egy) mısırada verirler mi acaba hani karışık ya oralar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xhsnx

    yaa bu 4.3 mısıra mı önce gelir yoksa türkiyeye mi(benim csc egy) mısırada verirler mi acaba hani karışık ya oralar

    Tam ve sağlıklı olarak gelsin de tek geç gelsin onemli değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 19841985198619871988
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.