Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S4 [ANA KONU] (İlk Sayfayı Okuyun!) (1593. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78.247
Cevap
352
Favori
3.306.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15911592159315941595
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeri burası değil ama 1 aylık beyaz galaxy s4 ümü satıyorum hiçbir sorunu ciziği eziği vs yoktur çok temiz sıfır kadar. almak isteyenler pm ile irtibata geçsin lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferjat22

quote:

Orijinalden alıntı: BearUp

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cmengn

quote:

Arkadaşlar benim sorum Şuanda bu telefonları alma şanssm var elımde yani HTC ONE ve Samsung S4 ama ikisi arasında kalıyorum işlemci bakımından sorum hangisinin işlemcisi daha iyi

HTC ONE=Qualcomm APQ8064T Snapdragon 600 Quad-core 1700 MHz Krait
    S4=Exynos 5 Octa 5410 Quad-core 1.6 GHz Cortex-A15 & quad-core 1.2 GHz Cortex-A7

Ikisini de alma. 1.5 ay daha bekle adam gbi telefon al. Note 3, lg g2 vs vs

Bunların arasında secim yapcak olsan hangısını alırdın işlemci olarak hız ve perfonmans olarak

ya htc olsun lg olsun bunlar da marka mı ? Telefon dendimi apple , samsung ve nokia dır. nokia dokunmatikte afalladı biraz şimdilik onu gözardı et,ama her an en iyi olmaya aday, samsung yada apple al. bunlar arasında da şuanda 1. s4 tür. donanım olarak üstüne yok şuanlık. android ne kadar ios kadar olmasa da çok seri bir biçimde gelişiyor. yani yazılım her türlü düzelir sen donanımına bakarsan s4 almak mantıklı bence. ben kullanıyorum buradaki sorunların hiçbiri yok bende. 30 tane oyun yüklü hepsine giriyorum hiçbiri kasmıyor. tamam rehbere geç giriyor falan filan ama çok da problem değil açıkcası. sen bilirsin ama samsung dendimi htc nin felan çok daha önünde bir marka benim gözümde.

Aciklama icin tesekkur ederim. Dün s4 aldim ben oyunlari sd karta tasiyamiyorum uygulama yoneticisine tikliyorum ordan mesela atiyorum gta3 sd karta tasi diyorum tasindi diyor ama ne telefonun hafızasinda azalma oluyor nede sd boyutu azaliyor tasimiyor yani

Ben usb kablo ile gayet rahat tasiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Emir

google plus,chrome ,chaton,google dergiler,hangouts,match3vs,com2uspoker,blurb checkout bunlar benim için çok gereksiz .Hayatta kullanmadığım uygulamalar.Titanium backup ile siliniyor sanırım.silsek bir sorun olur mu var mı sizin de gereksiz bildiğiniz uygulamalar.
    Edit:Sildim

Rooot yaparsan silersin zarari olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: By_Rdv

arkadaşlar i9505 için çıkan miui romu i9500e atsak ne olur deneyen oldu mu hiç

boot ekranında kalır telefon açılmaz.cwm den i9500 e uyumlu bir rom yükleyerek yada odin ile orjinal rom yükleyerek sorun düzeltilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2-RUN9

Beyler acil yardim lutfen bu navigasyondan illallah geldi artk yolda gdrkn ekrn kapaninca rota kndlgnden sifirlaniyo ayrica bnm bulundugum konumu takip etmyo nasil halledblrm bunu kac kere kaza atlattm bu navgsyn yzndn snrdn frltcktm artk telefonu

Up

• yaw bu güzelim teli sıfır koruma kullansak olmyormu sıkıldım kapak ve jelatinle kullanmaktan..
  • Arkadaşlar kılıf kullanınca sizde de konuşma sırasında karşı taraf kendi sesini duyuyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: altunkeser

yaw bu güzelim teli sıfır koruma kullansak olmyormu sıkıldım kapak ve jelatinle kullanmaktan..

Bende kullaniyim dedim.ilk dusurusumde kirildi bence yapma.

• quote:

Orijinalden alıntı: ErenA.

quote:

yaw bu güzelim teli sıfır koruma kullansak olmyormu sıkıldım kapak ve jelatinle kullanmaktan..

eyvallah....geçmiş olsun
  • Dun elimden kaydi su birikintisine dustu hemen batarya cikartip pirincte 14 saat beklettim su an bisi yok ama icim gitti bir an

• benim cebimde nasıl oldu bende anlamadım cam catlamış sağ köşeden sol tarafa ses açma tuşunun alt kısmına kadar tek bir cizgi var kullanırken sıkıntı yokda camı şimdi değiştirecek durum yok böyle kullanmaya devam alıcı çıkarsa satabilirim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ErenA.

quote:

eyvallah....geçmiş olsun

kapak olarak ben moshi lacivert kullanıyordum.sıkıldım çıkardım valla.artık allaha emanet kullanıyorum öyle ince kullanması çok daha hoş oluyor.genelde dikkatliyimdir de bir anda bir şey olursa bilemem

• oadesign O kullanıcısına yanıt
    akıl verebilecek kimse yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oadesign

Arkadaşlar 20 gün önce s4 ü kamera ve ısınma probleminden dolayı vodafone aracılığıyla servise göndermiştim. Servis samsungun çözüm henüz üretemediğini ayarlardan arka planda çalışan uygulama sayısını 4 e düşürerek sorunu çözebileceğimi yazmış. Bu zaten bildiğim birşeydi.

Yalnız sorun bunlar değil. Telefonu elime aldığımda sol alt köşede bi terslik vardı. Personele gösterdim o da yanındakine gösterdi. Galiba sıvı teması dedi. Evet cihazın sol alt kısmında yani seçeneklerin olduğu bölümde sıvı teması vardı. İçindede sıvı kalıntısı. Cihazı vermek istediler bide siz gönderin servise diye ama ben teslim almadım. Ben sağlam göndermiştim cihazı aynı şekilde almak istiyorum dedim. Oda siz bilirsiniz değişen bi şey olmaz aynı şekilde gönderirler falan dedi. Şimdi ben ne yapabilirim? Nasıl bir yol izlemeliyim?

• quote:

quote:

Arkadaşlar 20 gün önce s4 ü kamera ve ısınma probleminden dolayı vodafone aracılığıyla servise göndermiştim. Servis samsungun çözüm henüz üretemediğini ayarlardan arka planda çalışan uygulama sayısını 4 e düşürerek sorunu çözebileceğimi yazmış. Bu zaten bildiğim birşeydi.

Yalnız sorun bunlar değil. Telefonu elime aldığımda sol alt köşede bi terslik vardı. Personele gösterdim o da yanındakine gösterdi. Galiba sıvı teması dedi. Evet cihazın sol alt kısmında yani seçeneklerin olduğu bölümde sıvı teması vardı. İçindede sıvı kalıntısı. Cihazı vermek istediler bide siz gönderin servise diye ama ben teslim almadım. Ben sağlam göndermiştim cihazı aynı şekilde almak istiyorum dedim. Oda siz bilirsiniz değişen bi şey olmaz aynı şekilde gönderirler falan dedi. Şimdi ben ne yapabilirim? Nasıl bir yol izlemeliyim?

Hakem heyetine basvur sikayet et

• Okan9455 kullanıcısına yanıt
    boot ekranına bile gelmedi alet bende arrow 5.1.0 yükledim
  • Zaten araştırmalarım sonucu kablosuz gönderimin dezavantajlarından ötürü ( oyun oynamak imkansız ve zevksiz ve kullanışşsız, kendi çektiğin videolar bile zorlukla ekran aktarıyor) ( apple tv bile bunu başaramıyorsa ki yazılım olarak eniyi desteğe sahip) yerine kablolu bir cihaz alıp televizyona öyle aktarma yapmaya karar verdim.
    http://www.samsungavm.com/?urun-881-SAMSUNG-GALAXY-S4---S3---NOTE-2-MULTIMEDIA-SMART-DOCK.html
    Bunu sipariş ettim ve satın aldım. uzaktanda bluetooth mause ile s4 u kontroledip bir multimedia cnter halinde bilgisayar niyetine kullanıyorum :).

• quote:

Orijinalden alıntı: GOXB

quote:

Orijinalden alıntı: kayres

quote:

Orijinalden alıntı: UniJaa_61

Benim kamerada da herhangi bir sorun yok.
    Benim sorunum biriyle konuşurken kapanıyor, tekrar aramak zorunda kalıyorum. Aynı sorunu yaşayan biri daha varmış:

http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1804246/samsung-galaxy-s4-gorusme-sirasinda-kapaniyor/uorxa

Bazen 5 dakika sonra bazen 10 dakika sonra kapanıyor bazense hiç olmuyor. Bu yazılımsal bir sorun mudur yoksa sim kartla alakalı bir sorun mudur Başka bu sorunla karşılaşanlar oldu mu

Arkadasim ayni sorun bende de vardı. Araştırdık ingilizce bir sitede bir çözüm bulduk. Sorun sebekelerin 3g ye yönlendirmesi sonucu olusuyor. Sen ayarlardan sadece 2g yi seç bende 3 gundur sorun gitti. Bir dene. Ayarlar arama ayarları sadece gsm ysp..

Aynı sorun bende de var servise gitti geldi problem yok diyor servis fakat internette veya konuşma sırasında sürekli hat kesiliyor. 3g yi kapatmak defiğiniz gibi çözüm olabilir, peki internete bağlanacağınız zaman ne yapıyorsunuz? Bir de neden herkes bu sorunu yaşamıyor acaba. Yarın tekrar servise yollayacağım.

Ben de çok araştırdım bu yazılımla alakalı olabilirmiş yada telefonun bir serisinde olabilirmiş ama samsung böyle bir hata yok diyor. Sonra bir mühendis arkadaşımla konuşurken(kendisi elektronik mğh. telefon operatörleri ile çalışıyor) ingilizce olarak aradık. Ve bu sorunu yaşayan başkaları da var onu gördğk ama çözüm yolunda pek bir ışık yoktu. Sonra birisi böyle bir yorum yapmıştı bu ona mantıklı geldi bizde denedik ve şimdilik sorun yokç İnternete de bağlanabiliyorsun...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GOXB

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UniJaa_61

Benim kamerada da herhangi bir sorun yok.
    Benim sorunum biriyle konuşurken kapanıyor, tekrar aramak zorunda kalıyorum. Aynı sorunu yaşayan biri daha varmış:

http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1804246/samsung-galaxy-s4-gorusme-sirasinda-kapaniyor/uorxa

Bazen 5 dakika sonra bazen 10 dakika sonra kapanıyor bazense hiç olmuyor. Bu yazılımsal bir sorun mudur yoksa sim kartla alakalı bir sorun mudur Başka bu sorunla karşılaşanlar oldu mu

Arkadasim ayni sorun bende de vardı. Araştırdık ingilizce bir sitede bir çözüm bulduk. Sorun sebekelerin 3g ye yönlendirmesi sonucu olusuyor. Sen ayarlardan sadece 2g yi seç bende 3 gundur sorun gitti. Bir dene. Ayarlar arama ayarları sadece gsm ysp..

Aynı sorun bende de var servise gitti geldi problem yok diyor servis fakat internette veya konuşma sırasında sürekli hat kesiliyor. 3g yi kapatmak defiğiniz gibi çözüm olabilir, peki internete bağlanacağınız zaman ne yapıyorsunuz? Bir de neden herkes bu sorunu yaşamıyor acaba. Yarın tekrar servise yollayacağım.

Ben de çok araştırdım bu yazılımla alakalı olabilirmiş yada telefonun bir serisinde olabilirmiş ama samsung böyle bir hata yok diyor. Sonra bir mühendis arkadaşımla konuşurken(kendisi elektronik mğh. telefon operatörleri ile çalışıyor) ingilizce olarak aradık. Ve bu sorunu yaşayan başkaları da var onu gördğk ama çözüm yolunda pek bir ışık yoktu. Sonra birisi böyle bir yorum yapmıştı bu ona mantıklı geldi bizde denedik ve şimdilik sorun yokç İnternete de bağlanabiliyorsun...

Yapmanız gereken. uygulamalar-ayarlar-diğer ağlar-mobil ağlar-şebeke modu yalnızca gsm deneyin düzelmezse aynı yerden tekar otomatik yaparsınız...

• quote:

Orijinalden alıntı: devilmycry_87

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BearUp

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cmengn

quote:

Arkadaşlar benim sorum Şuanda bu telefonları alma şanssm var elımde yani HTC ONE ve Samsung S4 ama ikisi arasında kalıyorum işlemci bakımından sorum hangisinin işlemcisi daha iyi

HTC ONE=Qualcomm APQ8064T Snapdragon 600 Quad-core 1700 MHz Krait
    S4=Exynos 5 Octa 5410 Quad-core 1.6 GHz Cortex-A15 & quad-core 1.2 GHz Cortex-A7

Ikisini de alma. 1.5 ay daha bekle adam gbi telefon al. Note 3, lg g2 vs vs

Bunların arasında secim yapcak olsan hangısını alırdın işlemci olarak hız ve perfonmans olarak

ya htc olsun lg olsun bunlar da marka mı ? Telefon dendimi apple , samsung ve nokia dır. nokia dokunmatikte afalladı biraz şimdilik onu gözardı et,ama her an en iyi olmaya aday, samsung yada apple al. bunlar arasında da şuanda 1. s4 tür. donanım olarak üstüne yok şuanlık. android ne kadar ios kadar olmasa da çok seri bir biçimde gelişiyor. yani yazılım her türlü düzelir sen donanımına bakarsan s4 almak mantıklı bence. ben kullanıyorum buradaki sorunların hiçbiri yok bende. 30 tane oyun yüklü hepsine giriyorum hiçbiri kasmıyor. tamam rehbere geç giriyor falan filan ama çok da problem değil açıkcası. sen bilirsin ama samsung dendimi htc nin felan çok daha önünde bir marka benim gözümde.

Aciklama icin tesekkur ederim. Dün s4 aldim ben oyunlari sd karta tasiyamiyorum uygulama yoneticisine tikliyorum ordan mesela atiyorum gta3 sd karta tasi diyorum tasindi diyor ama ne telefonun hafızasinda azalma oluyor nede sd boyutu azaliyor tasimiyor yani

Ben usb kablo ile gayet rahat tasiyorum

Nasıl yani rootlumu
    Akilli duraklatma yi aciyorum ama bir turlu olmuyor video izlerken

• 
Sayfa: önceki 15911592159315941595
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.