Şimdi Ara

Samsung Galaxy S4 3G Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
33.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eliniuzat

Arkadaşlar bu sorunu yaşayanlar cihaziniz yurt disimi ?

hayır değil
  • Yardımcı olur mu bilmiyorum ama aynı sorun bende de vardı. Tüm ayarları yaptığım halde 3g bağlanmıyordu. Edge ile bağlantı yapıyordu. şunu yaptım düzeldi. Ayarlar-hesap ayarları-samsung accounta girip internet sekrenizasyon bölümü var işaretleyip. tüm sekrenizasyonlar güncelleyin. şifrenizi güncelleyin. Bu şekilde düzeldi. umarım yardımcı olabilmişimdir.

yardımcı olabildiğim arkadaşlar şirketimizin sayfasını bir kere ziyaret ederseniz sevinirim. http://www.yeniertav.com
  • yukarıda belirtiğim şekilde çözüldü benim sorunum. daha farklı bir yol bilmiyorum.www.yeniertav.com
    Aynı sorunu yaşıyorum aveayı aramaktan bıktım aynı şeyleri söyleyip duruyorlar olmuyo telefonumda e (edge) göründüğünden beri ne internete hızlı bağlanıyo ne de 3g arıyo.3 haftadır böyle birden ağ bağlantısı E oldu nasıl düzelir h+ nasıl yapabilirim
    yardımcı olurmusunuz
  • Arkadaslar hattnzı kestirdiyseniz 3g gelmeyebiliyor micro sim alın deneyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: emir_glx4

benim telefonumda da aynı sorun var h+ işsareti sürekli gelip kayboluyor servise göndermeyi düşünüyorum halledebilen var mı

o problem genelde içeri girince olur. eğer h+ dan h ye düşüyorsa o anda orda h+ çekmiyordur. servislik bir durum yok.
    CPU:AMD FX X4 4320 8 MB Quad Core @ 4.1 GHz | GPU, AMD Radeon R7 250 GDDR3 2 GB, | Anakart: M5A78L-M LX3 DDR3 1866 MHz | Ram: 4 GB 2x2 1333 MHz CL9 DDR3 Kingston Ram,| HDD: Seagate Barracuda 7200.10, 320 GB 7200 RPM 3,5" | PSU: 400W PSU, | Kasa: Cooler Master Centriuon 5 Kasa,| Kulaklık: Philips SHP1900 Kulaklık | Telefon: Samsung Galaxy Grand Duos I9082
  • Sorun Çözüldü mü acaba?
    Samsung S4 te 3g için 1800 mhz hız OLMADIĞI yazıyor. avea 1800 mhz'de çalışıyor. H.burada.com da S4 için 3g'de 1800 mhz gözükmüyor.
    ilgili ilandaki bilgi

• arkadaşlar bir haftadır ben de de 3g gitti ama h ve h+ var... ne yapsam olmadı, ne yapabilirim? Sorunu çözen oldu mu? @wichasha @Ömerfb1907 @Nuri2788
  • Simdi dayanamadım her kafadan bir ses cikinca bende uye olup yazma geregi duydum bilindik yollarla duzelmeyen agda kayıtlı degil veya 3G calısmıyor sorununun gercegi sudur.Turk milletinin bir hastalıgı gercekte ne oldugunu bilmeyip otoriter bir sekilde konusurlar Aziz Nesinin dedigi gibi herkes kendini bir b.k sanir bu adam kendini iki b.k sanıyor!! Bu sorun modem sorunudur root yapınca farklı rom yukleyince veya cihazın kararlılıgını bozacak yazılım veya program atınca bu sorun olur sistemin yedegi nandroid tarzı backup ile alınmamıs ise geriye donus yoktur efs denen bir klasor var cihazın tum bilgilerinin oldugu olayda onu cihaz okumaz onu crack yapmak lazım buda ancak spt box ile olur yada servise garantisi varsa gonderilir cunku bunu halledebilecek cok bilmis insanımız oldugu icin gercek bilgiden bir haber cihazın anasını tam aglatmadan dogrudan soruna mudahale etmek gerekir eger vereceginiz servis level 3 ise verin yoksa onlarda cozum uretmez anakart degisim derler tabii bu dediklerim garantili ise garantisiz cihaz veya warranty knox void flag almıs garanti dısına cıkmıs bir cihaz ise guvendiginiz bir servise gidin ben spt-box ile sıfırdan dan fabrika cıkısı ve efs full patch yaptırmak istiyorum deyin ve sorununuzu cozun iyi gunler dilerim.

• Olayın apn ayarı ile sim kart ile virt ile zirt ile alakası yoktur tabii bu dedigim bilindik tum yontemleri deneyip olumsuz sonuc alanlar ve cihazi ile oynayanlar icin bu arada sorun s4 ile degil tum yeni samsung cihazlarda vardir benim s3 ile s4 ile galaxy mega ile basıma gelmistir arkadaslarımında note serisi bir iki modelinde olmustur en cok s3 ve Mega da ceyran eder olay.Dediklerimi yaparsanız olay cozulur.

Bu sorun yukarıda da ifade edildiği gibi illaki servis yolu ile mi çözülecek?? Aletin garantisi var ama servise gönderme fikri hiç hoşuma gitmiyor.
  • Sorunu çözdüm ben IMEI clonlanirken 3g li telefonun imeisi olması şart yoksa şebeke gormuyor

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.