Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3 mini (Replika)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba bu günkü konumda sizlere Samsung galaxy S3 Mini'nin Replika modelini tanıtacağım.. Arkadaşlar Telefon gerçekten işinizi görüyor.. Bazılarının dediğin gibi Alo 'luk telefon değil.. Oyunlarda performansında sarj süresiyle orjinaline benziyor.. Fark var fark yok değil. Mesela oyun konusunda Vector.. Subway Surfers Temple Run gibi yüksek performanslı oyunları açmıyor.. Ama resimdede göstereceğim gibi bu tarz oyunları hiç takılmadan rahatlıkla akıcı şekilde oynayabiliyoruz.. İnternete giriş hızları birebir.. Telefon da 300 mb hafıza var.. 233 MB ram var.. Düşük ama oldukca işe yarıyor. Orjinal s3 mini'de 512 mb Ram.. 16 GB hafıza var.. Telefon'da Bi Kamera kalitesi düşük.. Yoksa birebir Piyasada 150-200 TL arasında bulabilirsiniz.. Tavsiye ederim almanızı fakat ileride led ışıklarından sönmeler yaşanıyor.. Ama telefonu 5-6 aydan fazla kullanmam derseniz kesinlikle tavsiye ederim.. Bu konuyu açmamım sebebi Her insanın Bu telefonlar için yüksek mevlalar ödemesine gerek olmadığını ve durumu olmayanların kesinlikle alması gereken telefon ama yok ben de 700 Tl (orjinal s3 mini için) var diyorsanız kesinlikle orjinal alın.. Ben şu anda Replika s3 mini kullanıyorum.. Tavsiye ederim.. Konu mu okuduğunuz için Teşekkürler.. Buyrun kullandığım Replika telefonun içerden görüntüleri.......................

• Hocam telefonda *#112#* yazıp çıkan menünün resmini atar mısınız?
  • prckntr kullanıcısına yanıt
    Hocam orada attım.. Engineer Mod diye daha detaylı atabilirim istersen..
  • S3 miniyi millet cope atarken replikasını kim alsın? Android 4 bile yok gingerbread ustune tema atmıslar arkadasta var

Subway gibi ust duzey oyunları acmıyormus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thestell -- 19 Ocak 2014; 13:48:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gangster19

Hocam orada attım.. Engineer Mod diye daha detaylı atabilirim istersen..

Bazı telefonlarda farklı bir kodla açılıyor benim kullandığımın aynısı o zaman size katılıyorum telefona tonca para dökmek istemeyenler böyle telefonlar tercih etmeliler.
  • thestell kullanıcısına yanıt
    Hocam herkes Bütçesine göre orjinal s3 mininin performansını herkes biliyor zaten ;)
  • Aynen öyle hocam.. Dediğim gibi bütçeniz uygunsa tabiki de orjinal alınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Galaxy S10 Garantili
    5 yıl önce açıldı
    samsung galaxy ace
    11 yıl önce açıldı
    SAMSUNG GALAXY S İ9000
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    ARaştır ilk önce...http://www.youtube.com/watch?v=0kGzNbkOXU8
  • quote:

ARaştır ilk önce...http://www.youtube.com/watch?v=0kGzNbkOXU8

Butceyle alakalı bir sey degil bu butcesi olmayan zaten tusuna bile abanarak basılan boyle dandik bi mala 200tlsini verip de cope atmaz agzı koksa 100 daha koyup en azından 2. Elini alır. Bana da telefon arastır diyen profesor cıktıya olsem de gam yemem.

Ben performans diyorum sen tuşuna abanıyorsun.. Bir s3 mini karşıtı daha işte helal sana
  • S3 mini de 1 gb ram var.

• Hahahah Kardeşim Birincisi bu S3 değil ikincisi işlemci hızıyla karıştırdın bence bida bak ?
  • quote:

Hahahah Kardeşim Birincisi bu S3 değil ikincisi işlemci hızıyla karıştırdın bence bida bak ?

Canim benim orjinal s3 mini de 1 gb RAM vardir. Daha fazla israr edip kendini kucuk dusurme.

• quote:

Ben performans diyorum sen tuşuna abanıyorsun.. Bir s3 mini karşıtı daha işte helal sana

Satmaya calıstıgın seyin s3 mini oldugunu mu sanıyorsun? Replikaya laf ettik diye samsung davalisi diyecektin az kalsın. Bu aleti konu acıp ovenin de yasını gormus oldu insanlar en azından.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.