Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3 Mini (GT I8190) Root

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
8.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 Gün önce S3 Mini aldım ve rootlamanın yollarını aradım forumda tek root var o da root dosyası değil rootlanmış Rom üstelik Fransa Rom'u, İnternetteki araştırmalarımın sonunda da S3 Mini için root doyasının olmadığını ancak rootlanmış Rom'ların flashlanıp kullanılabileceğini okuduktan sonra beni hiç merak sarmaz mı? Sardı tabi :D madem root dosyası yok o zaman nasıl rootlu Rom olur diye düşünürken S3 mini toolkit'in dizininden root dosyasını tereyağından kıl çeker gibi aldım ve şimdi sizlere servis ediyorum; üstelik yanında Busy-box da var.... Herkese afiyet olsun....
    Turbobit
    Samsung Galaxy S3 Mini (GT I8190) Root + Busy-Box

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F8D7B057F -- 24 Temmuz 2013; 20:29:29 >

• ellerine saglık ama root dosyası I8190XXAMB4 TR sürümü için mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: komert

ellerine saglık ama root dosyası I8190XXAMB4 TR sürümü için mi?

Hocam indirdiyseniz görmüşsünüzdür iki klasör var birisi rom sürümü sonundaki B harfi olanlar için diğeri rom sürümü sonunda l harfi olanlar için...
  • Bide nasıl kurulur onu da anlatsaydınız...
  • Aynen valla birisi anlatsa daha iyi olur aslında
  • Android rootlamayı bilmiyorsanız neden ihtiyaç duyuyorsunuz? Root atmayı anlatan çok yazı/video var forumda. Biraz arayın ondan sonra bulamadıysanız buraya yazın, hemen hazıra konmayalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: komert

ellerine saglık ama root dosyası I8190XXAMB4 TR sürümü için mi?

Benim cihazda i8190xxamb4 acaba root işlemini yaptınız mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galaxy S2 GT-i9100 Siyah
    10 yıl önce açıldı
    SAMSUNG GALAXY S5 ROM-ROOT
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim S3 Mini xxamb4 jellbean 4.1.2 Türkiye Romu Ve Rootladım S3 tookit ile İsteyen Varsa Yardımcı Olurum ! am
  • Root yaptım ancak rootladıktan sonra stabiliteye göre değişiyor 4..1.2 de root yapmıştım, batarya su gibi şarj deşarj oluyordu 4.1.1 yapıp root attım memnunum.. Bence sizde güncelleme yapmayın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tablon

Root yaptım ancak rootladıktan sonra stabiliteye göre değişiyor 4..1.2 de root yapmıştım, batarya su gibi şarj deşarj oluyordu 4.1.1 yapıp root attım memnunum.. Bence sizde güncelleme yapmayın..

Ben rootlu I8190DXALL3 diye stock rom buldum onu kurdum eski performanstan hiçbir farkı yok artık telefona daha hakimim Samsung un saçma programlarını vs. sildim şimdi daha güzel oldu. Recovery mode açılmıyordu onun içinde yabancı forumdan dosya bulup hallettim Odin ile attım telefona..

Odin ilk bağlayıp root attığımda telefon açılmıyordu filan valla dedim cihaz öteki tarafı gördü herhalde soğuk terler aktı ama neyse kurtardık bir şekilde

• quote:

Orijinalden alıntı: qrio

quote:

Root yaptım ancak rootladıktan sonra stabiliteye göre değişiyor 4..1.2 de root yapmıştım, batarya su gibi şarj deşarj oluyordu 4.1.1 yapıp root attım memnunum.. Bence sizde güncelleme yapmayın..

Ben rootlu I8190DXALL3 diye stock rom buldum onu kurdum eski performanstan hiçbir farkı yok artık telefona daha hakimim Samsung un saçma programlarını vs. sildim şimdi daha güzel oldu. Recovery mode açılmıyordu onun içinde yabancı forumdan dosya bulup hallettim Odin ile attım telefona..

Odin ilk bağlayıp root attığımda telefon açılmıyordu filan valla dedim cihaz öteki tarafı gördü herhalde soğuk terler aktı ama neyse kurtardık bir şekilde

Odin ile root atmadan önce recorver'den temizleme yapacaktınız yoksa samsung yazısında donup kalır

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: qrio

quote:

Odin ile root atmadan önce recorver'den temizleme yapacaktınız yoksa samsung yazısında donup kalır

evet ben onu yapmadım sonra recovery mode da uçtu gitti zaten :) hatta recovery uçtuğu için recovery yapmadan şimdi kullandığım rom attım telefon açıldı I8190DXALL3 yazıyor ama tüm programlar ve kişisel bilgilerim vs. telefonda duruyordu

• quote:

Android rootlamayı bilmiyorsanız neden ihtiyaç duyuyorsunuz? Root atmayı anlatan çok yazı/video var forumda. Biraz arayın ondan sonra bulamadıysanız buraya yazın, hemen hazıra konmayalım...

google da "Galaxy S3 Mini Root" arayınca bu sayfayı buluyor. öyleyse buraya da yazmak gerek ya da linkini vermeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: akcan

quote:

Android rootlamayı bilmiyorsanız neden ihtiyaç duyuyorsunuz? Root atmayı anlatan çok yazı/video var forumda. Biraz arayın ondan sonra bulamadıysanız buraya yazın, hemen hazıra konmayalım...

google da "Galaxy S3 Mini Root" arayınca bu sayfayı buluyor. öyleyse buraya da yazmak gerek ya da linkini vermeli

İlk mesajda belirtmiştim S3 Mini root dosyası bulunmadığı için bu konuyu açtım, S3 Mini'ye nasıl root atılacağını anlatmak için değil, Android açık bir platformdur ve tüm Samsung cihazlarda root yöntemi neredeyse aynıdır.
    Ayrıca Google'a yazılınca bu konu çıkıyorsa ne mutlu bana...

• bu dosya ile I8190XXAMB4 s3 mini rootlayan var mı?
  • http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2185700
    buradaki program ile ROOTladım.

sonra yeni güncelleme çıktı. rootlu telefon kies ya da telefon ile güncelleme yüklemiyor.
    ben de odin ile yeni sürümün ROM dosyasını yükledim. şu an root'lu değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akcan

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2185700
    buradaki program ile ROOTladım.

sonra yeni güncelleme çıktı. rootlu telefon kies ya da telefon ile güncelleme yüklemiyor.
    ben de odin ile yeni sürümün ROM dosyasını yükledim. şu an root'lu değil.

Yeni ROM attığınız için rootlu değil tabikide rootlayabildiğiniz eski sürüme geri dönüp öyle rootlayın..
    Birde bu yeni çıkan AMB4 ROM'unun getirdiği yenilikleri bilen arkadaş var mı ya?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.