Şimdi Ara

samsung galaxy s3 kies hatası!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Elimde bir adet galaxy S3 mevcut. Kies programını indirdim. Kurdum fakat bir türlü telefona bağlanamıyorum. 2 kere bağlanabildim kısa süreliğine fakat bir işlem yapmadan koptu gitti. sürekli bağlanıyor diyr ve o şekilde kalıyor. Ayrıca SAMSUN MOBİLE USB COMPOSİTE DEVİCE hatası veriyor ve ne yaptıysam olmadı. Programı kaldırdım tekrardan kurdum. Güncelledim. USB hata ayıklama kapalı denedim olmadı açık denedim olmadı. Sahte konumlara izin ver bile dedim fakat bir türlü bağlanamadım. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla...

• Bende kiesten 4.1.1 güncellemesini indirdim telefonuma. Daha sonrasında bendede aynı problem oldu. Kiese artık bağlanamıyorum. Ayrıca google playden wifi aracılığıyla bir şey indiremiyorum, sadece hat üzerinden indirilebiliniyor. Beni de bilgilendirirseniz sevinirim.

kies i uninstall edip tekrar kurdum

telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm

ama sonuç yok...
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.