Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3 | IMEI | Yardım | Acil!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun süren apple düşkünlüğümden sonra ve biraz geçte olsa bende Android dünyasına başlamak istedim ve bu yüzden de kendi cihazım olan iPhone 4 ile Galaxy S3 takas edeceğim kafa kafaya. Ama ufak bir sorum var, cahilliğimi mağdur görün. Bendeki cihaz TR çıkışlı ve garantisi yeni bitti ve 32GB versiyon. Takas edeceğim arkadaştaki cihaz ise 16 GB yurtdışı cihazı. Kendisi bana IMEI kayıtlı olduğunu söyledi. Sizce bu kafa kafaya takas mantıklı mı ve de bu IMEI kayıtlarda bir sorun oluyor mu? Çok az araştırdım ve ROOT işleminde bazen sıkıntı olabiliyormuş diye hatırlıyorum yalan olmasın.

• samsung imei konusunda sıkıntı olmaz çünkü 10 yada 20 tl ye imei çaktırabilirsin.sorun olmaz yani çok iyi hemen takas et durma
  • quote:

Orijinalden alıntı: assault79

samsung imei konusunda sıkıntı olmaz çünkü 10 yada 20 tl ye imei çaktırabilirsin.sorun olmaz yani çok iyi hemen takas et durma

Güncellemelerde filan sorun çıkıyormuş diye duydum. Ondan herhangi bir sorun yaşar mıyım ?
  • Ben Açıkcası Tavsiye Etmiyorum Ustam Sonuçda Senin Cihazın TR Cihazı Sorunsuz Kunllanır Herkez Bide İphone Yani Ben Olsam Takas Etmezdim Açıkcası Yurt İçi Al 2 El Olsun Kafan Rahat Olsun Boşu Boşuna Gidip Öyle Risklere Girme Cok Sorun Cıkartıyor Onlar
  • güncellemelerde imei çakma ise sorun olur ama güncelleme öncesi cihazın efs klasörünün yedeğini alın güncelleme yükledikten sonra tekrar değiştirin.sorun olmaz .güncelleme yi kies den değilde indirip yükle esf yi değiştir sorun olmaz ama sen bilirsin.
  • O alacağin Samsung telefon kesin çakma ımeı yüklüdür.kaldiki ip4 e karsilik s3 takasi bahsediliyorsa ortada bir kazik sözkonusudur.s3 veren uyanik bence seni kandirabilir hiç bulaşma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkdevilgs

quote:

Orijinalden alıntı: assault79

samsung imei konusunda sıkıntı olmaz çünkü 10 yada 20 tl ye imei çaktırabilirsin.sorun olmaz yani çok iyi hemen takas et durma

Güncellemelerde filan sorun çıkıyormuş diye duydum. Ondan herhangi bir sorun yaşar mıyım ?

Evet sorun yaşarsın, imei kayıtlı S3 lerde dosya yapısı bozuluyor. Güncelleme yaparsın ama şebeke gelmez. Şu an için buna patch çıkartan bir arkadaş var. Ama böyle bir sorunu var sonuç olarak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xperia Z3 Root yardım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamam arkadaşlar. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkdevilgs

Tamam arkadaşlar. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

bende iphone 4 ümü satıp söylediğin gibi bir s3 aldım ama 100 tl de üstüne aldım ve benimki pasaport kayıtlıydı seninki garantiliymiş, oradan hesap et;)

buradan akıl alarak davranman bencede deneyimlerden faydalanman gayet doğru bir hareket, ayrıca tebrik ederim seni :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtulusz -- 16 Aralık 2012; 22:06:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.