Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3 III Kırmızı Ünlem Çözüm Remove the Red ! Exclamation Mark

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
7.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • I9300 Galaxy S3 Jelly Bean Root 4.1.2
    Samsung Galaxy S3 III Kırmızı Ünlem Çözüm
    Remove the Red ! Exclamation Mark
    Galaxy S3 Jelly Bean Root Sonrasi Kırmızı Ünlem Çıkması Sorunu Kaldırma Çözümü

Bu işlemin başarılı olması için, aşağıdakilere ihtiyacınız olacak

Odin3 v1.85 Bootloader

http://tr5.in/1idp

tr5.in/1idp

1.Zipli dosyayı sd kartınıza atın

2. Cihazınızı kapalı haldeyken ses açma + home tuşu + güç tuşlarına basarak cwm moduna alıp yükleyin

Artık Triangle Away uygulamasıyla sayacı "0" sıfırlayıp garanti kapsamına sokabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 14 Aralık 2013; 3:14:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SaMoVe

I9300 Galaxy S3 Jelly Bean Root 4.1.2
    Samsung Galaxy S3 III Kırmızı Ünlem Çözüm
    Remove the Red ! Exclamation Mark
    Galaxy S3 Jelly Bean Root Sonrasi Kırmızı Ünlem Çıkması Sorunu Kaldırma Çözümü

Bu işlemin başarılı olması için, aşağıdakilere ihtiyacınız olacak

Odin3 v1.85 Bootloader

/>

http://adf.ly/Hhr8T

http://adf.ly/Hhr8T

1. Cihazınızı kapalı haldeyken ses kısma + home tuşu + güç tuşlarına basarak download moduna alıyoruz.
    Gelen ekrandan ses açma tuşuna basıyoruz.

2. Odin programımızı açıyoruz ve data kablosuyla cihazımızı bilgisayara bağlıyoruz.
    Bağlantıda sorun yoksa bilgisayar cihazınızı görmüştür ve sol tarafta "Added" bildirimi çıkmıştır.

3. Odin programından resimdeki gibi seçenekler olacak şekilde PDA butonunu seçerek Old Bootloader seçiyoruz ve start diyoruz.

4. İşlem bitene kadar cihazınıza ve odin programına müdahale etmeyin.
    Yükleme işlemi bittikten sonra otomatik olarak reset atacaktır cihazınız.Bağlantı kablonuzu çıkarıp odin programını kapatabilirsiniz.
    İşlemin başarıyla sonuçlandığını açılışta göreceksinizdir.

Artık Triangle Away uygulamasıyla sayacı "0" sıfırlayıp garanti kapsamına sokabilirsiniz.

dostum şeyde takıldım. Pda kısmında söylediğin old bootloaderı bulamıyorum. Odinin yanındaki dosyayı kastediyorsan zip şeklinde, görmüyor odin. Neyi seçmem gerekiyor biraz daha açar mısın?

• Ne zararı varki ? Bendede çıkıyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diary Of a MadMan

Ne zararı varki ? Bendede çıkıyo

Garantin yoksa sorun olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet//

Rardan çıkarıp denediniz dimibuna rağmen mi görmüyor ?
  • arkadaşlar konuyu açan arkadaş yanlış anlatmış linkteki dosyanın içindeki restore bootloader zipli dosyayı sd kartınıza atın ve cwm den yükleyin ben yaptım oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Geforce now xiaomi mi box s
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bildiğiniz üzere S3ler'de bir hafıza okuma hatası yüzünden 16Gb'lık modellerin kalıcı olarak kullanılamaz hale gelmesi söz konusu. Garantisi olan için sorun değil çünkü hafıza okunamaz hale geldiği zaman açılış ekranı çalışsa bile zaten ünlem işareti göstermiyor ancak garantisi olmayanlar için yeni bir anakart masrafı demek.

Eğer bu ünlem işaretiyle tanıştıysanız bu demektir ki siz telefonu olduğu gibi kullananlardan değil, değişiklik yapmayı sevenlerdensiniz. Bu durumda Recovery ve Bootloader ekranlarıyla da sık sık muhattap oluyorsunuz. S3 ve Note 2'de Bootloader ve Recovery'nin kendi çekirdekleri var. Bu hafıza okuma sorunu yeni çıkan çekirdeklerde aşıldı ancak bu çekirdekler (kernel) cihaz tamamen açıldıktan sonra devreye giriyor. Bootloaderda iken veya recovery ile yükleme yapıyorken Android'in değil bootloaderın çekirdeğini kullanıyorsunuz ve bu çekirdeğin de hafıza sorununu çözen yazılımı içermesi gerekiyor, yoksa riskiniz devam ediyor.

Ne kadar doğrudur bilme şansımız yok ancak XDA'daki yazılımcıların çoğu yeni gelen bootloaderların bu soruna karşı güvenli bir çekirdek içerdiğini düşünüyor. Tabi ki Samsung asla bu sorunu kabul etmeyeceği için %100 bilme şansımız yok ancak yeni bootloaderlar onarımı içeren Android çekirdeğiyle birlikte geldiği için büyük ihtimalle gerekli koruma yazılımını içeriyorlar.

Eğer bootloader anındaki birkaç saniyelik riski alıp (ki aslında milyarda birden de düşük bir risk ama risk işte) TWRP tipi bir recovery'ye geçerseniz yine güvendesiniz ancak bu defa cihaz her yeniden başladığınızda sayacınız yükselecek ve Triangle Away uygulamasına ihtiyacınız olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: pars81

arkadaşlar konuyu açan arkadaş yanlış anlatmış linkteki dosyanın içindeki restore bootloader zipli dosyayı sd kartınıza atın ve cwm den yükleyin ben yaptım oldu

Evet üstat senin dediğim gibi yaptım oldu. Bu yol daha pratik
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.