Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3 Format Hakkında Acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, ben geçen sene telefonumu telefoncudan 2.el aldığımda içinde ne işe yaradığını bilmediğim ve silemediğim 2 tane program vardı : SuperSu ve CWM. Şimdi bende 2.el olarak satmak istiyorum birisine ve ayarlar bölümünden fabrika ayarlarına çeviricem ama herhangi bir sıkıntı çıkar mı ? Format atıldığında programlar durur mu ?

• Sammobie'dan uygun romu indirip odin ile flashlarsan onlar gider.
  • Booker DeWitt kullanıcısına yanıt
    benim hiç bi sıkıntım yok ve aldığım cihaz yurtdışı cihazıydı o yüzden kapanır falan diye korkuyorum sadece ayarlardan fabrika ayarlarına döndürsem sorun çıkar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhunerkan

benim hiç bi sıkıntım yok ve aldığım cihaz yurtdışı cihazıydı o yüzden kapanır falan diye korkuyorum sadece ayarlardan fabrika ayarlarına döndürsem sorun çıkar mı ?

IMEI çakılmış ise problem olabilir ama pasaport kayıtlıysa sorun olacağını sanmıyorum.
    galiba imei'si çok eski bi telefonunkiyle değiştirilmiş. ama ben satıcam yani fabrika ayarlarına falan döndürsem programlar gider ve telefon kapanır mı ?
  • quote:

galiba imei'si çok eski bi telefonunkiyle değiştirilmiş. ama ben satıcam yani fabrika ayarlarına falan döndürsem programlar gider ve telefon kapanır mı ?

Ayarlardan döndürürsen fabrika ayarlarına sorun olmaz sanıyorum.
    yanlış anlamayın ama pazartesi telefonu vericem adama bi sorun çıkıp çıkmayacağı hakkında net bişi söyleyebilir misiniz ? yoksa en iyisi fabrika ayarlarına döndürmeyip her şeyi silip vermek mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    8 yıl önce açıldı
    Samsung Galaxy S3 Mini Rom ve Root
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

yanlış anlamayın ama pazartesi telefonu vericem adama bi sorun çıkıp çıkmayacağı hakkında net bişi söyleyebilir misiniz ? yoksa en iyisi fabrika ayarlarına döndürmeyip her şeyi silip vermek mi ?

Net bir bilgim yok imei portlanmış cihazlar hakkında ama recovery'den wipe yapmadıkça imei gitmez benim bilgim bu yönde.
    tamam teşekkürler
  • Google hesabınız ve kurduğunuz programları kaldırın,ayrıca telefon hafızasına girip manuel olarak her şeyi silin,fabrika ayarlarına dönmeyin imei vs. sıkıntı çıkabilir...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulusalonur kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.