Şimdi Ara

Samsung galaxy s3 ekranda siyah nokta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung galaxy s3 telefonumu 3 gün önce aldım çok beğendimde ama bi sorunla karşılaştım telefonu dikkatlice incelediğimde ekranın tam ortasında 1 tane siyah nokta olduğunu gördüm çok küçük fakat çok net görünüyordu ve ekranın tam ortasında olması çok rahatsız edici ne yapmalıyım bu ölü piksel dediklerinden mi ? Telefonu vatan bilgisayardan aldım telpa garantili götürsem siyah noktayı göstersem değişim talep edebilir miyim yoksa tamire gidip içi mi açılacak 3 günlük telefonun :(
    Yardımlarınız için teşekkürler..

Not: Siyah nokta o anki arka plan resmine göre değişiyor mesela açık mavi renginde çok net görülebiliyor ama kırmızı bi arkaplanda hiç görülmüyor sarı renk olunca gri gibi oluyo.

• samsung un sitesinden mesaj atın şikayetinizi bildirin size geri dönüş yapacaklardır. detaylı olarak tüm sorularınızı sorabilirsiniz.
  • anlattığınız şey tam olarak ölü pixel

şu sayfayı galaxy s3 açabilir mi bilmiyorum iphone'lar açmıyor

az aşağıda launch java var ona basın ekran çok ani bir şekilde sürekli renk değiştirecek bu şekilde 1 saat bekletin geçmezse servise verin gitsin

http://www.jscreenfix.com/basic.php
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

anlattığınız şey tam olarak ölü pixel

şu sayfayı galaxy s3 açabilir mi bilmiyorum iphone'lar açmıyor

az aşağıda launch java var ona basın ekran çok ani bir şekilde sürekli renk değiştirecek bu şekilde 1 saat bekletin geçmezse servise verin gitsin

http://www.jscreenfix.com/basic.php

Telefonu alalı 3 gün oldu ya ne servisi :(

• quote:

Orijinalden alıntı: adogs

samsung un sitesinden mesaj atın şikayetinizi bildirin size geri dönüş yapacaklardır. detaylı olarak tüm sorularınızı sorabilirsiniz.

Detaylı bir şekilde anlattım ürün 2 yıl garantilidir bakım ve donanım hizmeti verilmektedir dediler yani tek çare garantiye gidip içi açılacak ve en büyük korkum önceki telefonumdan biliyorum garantiye gidince bi yeri mutlaka çizilip hasar görmüş olarak geliyor nasılsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwertyled1235m -- 11 Eylül 2012; 16:13:51 >
  • *#0*# tuşlayıp lcd testini çalıştır.orda belli olur ölü pixel olup olmadığı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enkog

*#0*# tuşlayıp lcd testini çalıştır.orda belli olur ölü pixel olup olmadığı.

Evet yaptım kırmızı renkte hiç görünmedi mavi renkte çok az belli oluyordu ama yeşil rengi açınca bariz bir şekilde ortada duruyordu ve çok iğrenç duruyo bunun yazılımsal bir çözümü yok mu ? GameOver arkadaş link vermiş saolsun ama onu yapamadım ya yada yapabildiysemde düzelmedi :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bazı lcd monitörlerde parmakla hafif bastırınca düzeliyor, ama telefonlarda nasıldır blmiyorum galiba ekran bir cam arkasında duruyor bastırmak fayda etmez sanırım..
  • quote:

bazı lcd monitörlerde parmakla hafif bastırınca düzeliyor, ama telefonlarda nasıldır blmiyorum galiba ekran bir cam arkasında duruyor bastırmak fayda etmez sanırım..

HP 2310ei monitör kullanıyorum ondada bir tane var bastırıyorum bastırıyorum düzelmiyor çok denedim ama olmadı. O değil monitörü kafama takmıyorum ama telefonda ki noktayı çok takıyorum ya gözüm sürekli oraya odaklanıyor :(
  • Vatan bilgisayar iyidir dedik oradan aldık başımıza gelene bak ya :( Yarın ilk işim telefonu aldığım yere götürmek ve hayırlısı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwertyled1235m

quote:

bazı lcd monitörlerde parmakla hafif bastırınca düzeliyor, ama telefonlarda nasıldır blmiyorum galiba ekran bir cam arkasında duruyor bastırmak fayda etmez sanırım..

HP 2310ei monitör kullanıyorum ondada bir tane var bastırıyorum bastırıyorum düzelmiyor çok denedim ama olmadı. O değil monitörü kafama takmıyorum ama telefonda ki noktayı çok takıyorum ya gözüm sürekli oraya odaklanıyor :(

monitör için udpixel kullanabilirsin çoğu kişi olumlu sonuç almış,gerçekten işe yarıyor,özellikle sıkışmış pixellerde ,ölü pixellerdede %50 diyelim.telefon için tek çare servis sanırım.
    http://www.indirline.com/program/313/UDPixel.html

• Arkadaşlar bugun telefonu aldığım yere yani vatana götürdüm baya bi mücadele sonra telefonu değişip yenisini verdiler. İlk başta baktılar yok toz kaçmıştır yok böcek kaçmıştır bir tane pikselle olmaz en az 3 tane olması lazım fln 4 günlük telefon bu dedim değiştirin gözle görülüyor işte ölü piksel dedim müdürle fln konuştular değiştiler çok şükür hepinize teşekkür ederim saolun.
  • Bende Huawei g301 aldım. Biraz kullandıktan sonra ekranın ortasında siyah nokta çıkıyor. kamera açınca ve video izlerken ekran noktadan itibaren yatay bir çizgiyle ikiye ayrılıyor ve ekranın yarısı beyaz oluyor. Fotoğraf çektikten sonra resme bakarken bir sıkıntı yok. donanımsal olmadığını düşünüyorum çünkü fabrika ayarlarına dönünce herşey normale dönüyor. googleplay'den bişeyler indirince tekrar eskisi gibi oluyor. problem nedir acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: fung_hu52

Bende Huawei g301 aldım. Biraz kullandıktan sonra ekranın ortasında siyah nokta çıkıyor. kamera açınca ve video izlerken ekran noktadan itibaren yatay bir çizgiyle ikiye ayrılıyor ve ekranın yarısı beyaz oluyor. Fotoğraf çektikten sonra resme bakarken bir sıkıntı yok. donanımsal olmadığını düşünüyorum çünkü fabrika ayarlarına dönünce herşey normale dönüyor. googleplay'den bişeyler indirince tekrar eskisi gibi oluyor. problem nedir acaba

Sorununuz yazılımsal gibi görünse de donanımsal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pixelde sıkıntı var kardeim garantideyse bi söylemeni öneririm fakat bana kalırsa kullanıcı hatası diyip yollarlar
  • aynı telefondan 5 tane daha var. onlarda bir sıkıntı yok. tek farkımız onlar telefonu alo demek için kullananlardan. yükleme felan yapmıyorlar. telefonun kendi kamerasından açınca aynı şekilde oluyor fakat başka bir kamera programından fotoğrag çekince sorun olmuyor. oyunlarda felan bir sıkıntı yok. sadece fotoğraf çekince ve video izleyince oluyor. şimdi fabrika ayarlarına döndüm. hiçbir program yok problemde yok. olunca ekran görüntüsünü alıp paylaşıyım. daha iyi olur sanırım. garantiye göndermedim şimdi. olmadı iade ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.