Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3 Ekran sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonla görüşürken ekran kararıyor, hareket sensörü sayesinde kıpırdatınca ekran aydınlanıyor. Buraya kadar normal, olması gereken zaten.

Ama mesela bir dahili numara çevirceksem, ekran klavyesine basıyorum, numarayı tuşlayamadan tekrar kararıyor. Hareket ettiriyorum, aydınlanıyor, tam basacakken tekrar kararıyor. Ekran ayarları, arama ayarları vs denemediğim ayar kalmadı, duvara çarpmak üzereyim telefonu.

Bir konu da görüşmeden sonra ekran kararması. Karşıdaki telefonu kapatırsa güzel, ama benim kapatma şansım yok, çünkü ekran görüşme sonrasında hiç aydınlanmıyor.

Daha önce iphone 4s kullandım, özellik olarak Samsung çok daha iyi olmasına rağmen bu dandik sorunlar yüzünden telefondan nefret ettim.

• Yok mu bilen, yardımcı olan?
  • Anlattıklarına göre yakınlık sensoründe problem var gibi duruyor garantisi var mi telefonun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet garantili. Teknosa.
  • Arkadaşlar bu sorun bendeki GALAXY WONDER telefonumda da vardı. Görüşme yaptığımda bir türlü kapatamıyordum veya konuşurken rehberden numara almak istediğimde ekran adeta kararıp gidiyordu.... Bazende arama geldiğinde kimin aradığı bile görünmüyordu...
    Telefonu nerdeyse sinirden kıracaktım.
    Ama şükürler olsun tedavisini kendim buldum....
    2 sebepten birisiydi...
    1- Telefonunuzun ekranında, çizilmesin diye koruyucu varsa, onu sökün atın. (benimki bundan düzeldi)
    2- telefon kılıfınızda mıknatıs varsa muhtemelen ondanda olabiliyor..
    İnsaallah yardımcı olmuşumdur....
  • Büyük ihtimal yakınlık sensöründe problem var yada yakınlık sensörünün önü pis.(bunu pek zannetmiyorum)
  • galaxy s3 mini telefonumda konuşurken ekran kararıyor, karşıdaki mesajlarını bitiriyor, hatta sesli (sessiz!) mesaj bırakılıyor, bittikten sonra kendiliğinden ekran geliyordu. hiç bir müdahalede bulunamıyordum. bu sorunu kendimce ayarlar > erişilebilirlik > arama yanıtlama bitirme > ana sayfa tuşu aramaları ve güç tuşu arama bitirir > şeklinde gelen yazıların sonundaki kutucukları işaretledim. Şimdi yine ekran kararıyor ama güç tuşuna basınca aramayı kapatıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.