Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3 Cam Kırıldı Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün iş çıkışı telefon yere düştü ve ekran kırıldı.Dokunmatik'te bi sıkıntı yok.Sadece iç cam mı dış cam mı kırık tam bilmiyorum.Sizde aşağı yukarı kaç tl fiyat verirler ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Deep~DarkNeSs

Arkadaşlar bugün iş çıkışı telefon yere düştü ve ekran kırıldı.Dokunmatik'te bi sıkıntı yok.Sadece iç cam mı dış cam mı kırık tam bilmiyorum.Sizde aşağı yukarı kaç tl fiyat verirler ?

Geçmiş olsun, 400-500 arası bir fiyat verirler muhtemelen. Yaptırırken farklı yerlerden fiyat alın.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre0808

quote:

Arkadaşlar bugün iş çıkışı telefon yere düştü ve ekran kırıldı.Dokunmatik'te bi sıkıntı yok.Sadece iç cam mı dış cam mı kırık tam bilmiyorum.Sizde aşağı yukarı kaç tl fiyat verirler ?

Geçmiş olsun, 400-500 arası bir fiyat verirler muhtemelen. Yaptırırken farklı yerlerden fiyat alın.

Onu yaptırcağına gmd al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• geçmiş olsun, garantisi yoksa özel servislere götürün derim
  • Teşekkür ederim saol hocam.Yarın artık samsung bayisine uğrucam bakalım ne fiyat vercekler 300-500 tl derlerse yaptırmanın bir anlamı yok.Yeni telefon alıncak o zaman :) GMD Elite Düşünmüyo değilim aslında :)
  • 150-200 e sadece cam değiştiren yerler var istanbulda..2 ay önce komple ekran 275 di fiyati..Tabiki Samsungda değil bu fiyatlar..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • engurlu kullanıcısına yanıt
    Bende baktım şimdi hocam.Bakalım bi samsung ne fiyat vercek olmadı ucuza halledebilceğim yerlere bakıcam.En son çare yeni telefon :)

Not: http://teknikservis.tamirdunyasi.net/ bu siteden yaptıran arkadaşlar varsa onlardan bilgi almak isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deep~DarkNeSs -- 30 Ocak 2014; 23:56:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Deep~DarkNeSs kullanıcısına yanıt
    ne yaptın dostum ekranın tamir işini kaç TL ye mal oldu.
  • Ekranı izmirde yaptırdım hocam.Arka kapak dahil 180 tl ye mâl oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ekranı izmirde yaptırdım hocam.Arka kapak dahil 180 tl ye mâl oldu.

Hocam en iyisi bi kılıf al.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.