Bildirim
Samsung Galaxy S3 Cam Kırıldı Yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: emre0808
quote:
Orijinalden alıntı: Deep~DarkNeSs
Arkadaşlar bugün iş çıkışı telefon yere düştü ve ekran kırıldı.Dokunmatik'te bi sıkıntı yok.Sadece iç cam mı dış cam mı kırık tam bilmiyorum.Sizde aşağı yukarı kaç tl fiyat verirler ?
Geçmiş olsun, 400-500 arası bir fiyat verirler muhtemelen. Yaptırırken farklı yerlerden fiyat alın.
Onu yaptırcağına gmd al
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
geçmiş olsun, garantisi yoksa özel servislere götürün derim -
Teşekkür ederim saol hocam.Yarın artık samsung bayisine uğrucam bakalım ne fiyat vercekler 300-500 tl derlerse yaptırmanın bir anlamı yok.Yeni telefon alıncak o zaman :) GMD Elite Düşünmüyo değilim aslında :) -
150-200 e sadece cam değiştiren yerler var istanbulda..2 ay önce komple ekran 275 di fiyati..Tabiki Samsungda değil bu fiyatlar..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende baktım şimdi hocam.Bakalım bi samsung ne fiyat vercek olmadı ucuza halledebilceğim yerlere bakıcam.En son çare yeni telefon :)
Not: http://teknikservis.tamirdunyasi.net/ bu siteden yaptıran arkadaşlar varsa onlardan bilgi almak isterim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deep~DarkNeSs -- 30 Ocak 2014; 23:56:52 > -
ne yaptın dostum ekranın tamir işini kaç TL ye mal oldu. -
Ekranı izmirde yaptırdım hocam.Arka kapak dahil 180 tl ye mâl oldu.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Deep~DarkNeSs
Ekranı izmirde yaptırdım hocam.Arka kapak dahil 180 tl ye mâl oldu.
Hocam en iyisi bi kılıf al.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefon şarjda değilken şarj oluyor
- internetsiz görüntülü konuşma
- numara engelli değil ama telefon çalmıyor
- rehberdeki numaralar kendiliğinden siliniyor samsung
- mp3 indirme programı
- samsung en çok satan telefonlar
- s25 ultra işlemci
- z fold special edition
- s24 fe ne zaman çıktı
- s23 one ui 7 ne zaman gelecek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X