Şimdi Ara

samsung galaxy s3 2. el dış kasa takımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar telin camı çatladı sıfırı baya pahalı acaba 2.elininasıl bulurum askeri ücrete çalısan adamız ??? taksitle aldık daha ilk taksidini ödedik offf daha 11 ay var

• ebay'de var 150 dolara filan. yanlız açıp takılabilecek bişey değil. epey zor bir iş. ekranı bir yapıştırıcı ile sabitlemişler. çıkarmak için ısıtmak filan gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murdocklawless

ebay'de var 150 dolara filan. yanlız açıp takılabilecek bişey değil. epey zor bir iş. ekranı bir yapıştırıcı ile sabitlemişler. çıkarmak için ısıtmak filan gerekiyor.

off desene baya bir kullancaz böğle 2 aya kadar düşer umarım piyasaya 2. eli ??

30 cm den düstü yere masadan böğle adi bir malzeme olurmu
  • Hep 1.çoğul şahısta kurmuşsun cümleleri. Merak ettim; acaba kaç kişi kullanıyorsunuz telefonu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: manivela

Hep 1.çoğul şahısta kurmuşsun cümleleri. Merak ettim; acaba kaç kişi kullanıyorsunuz telefonu?

Türkçe dersimi vereceksin kardeş

Tek ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assassins -- 4 Kasım 2012; 20:13:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hep 1.çoğul şahısta kurmuşsun cümleleri. Merak ettim; acaba kaç kişi kullanıyorsunuz telefonu?

• "Askeri"
    "Böğle"

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • asgari ucretle S3 kullanmak, şöyle bi an fezaya kadar cıkıp geri geldim, :)
  • Yazık ollmuş. 2.el bulamazsınız ancak yan sanayi ürünler bulabilrisiniz. Fiyatları uygundur.
  • Orjinal serviste 750 lira kardeşimden dolayı biliyorum,geçmiş olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: éxpért.éxé

Yazık ollmuş. 2.el bulamazsınız ancak yan sanayi ürünler bulabilrisiniz. Fiyatları uygundur.

Yan sanayi nerelerde bulurum izmirdeyim ???

• quote:

Orijinalden alıntı: bozkan23

asgari ucretle S3 kullanmak, şöyle bi an fezaya kadar cıkıp geri geldim, :)

12 ay vadeli aldım neden acaba birde guluyon askeri ücretle çalışan bir insan s3 alamazmi

• quote:

öglene kadar sen sonra ben ne la bu ?:-)

• quote:

Orijinalden alıntı: ozkan2834

quote:

öglene kadar sen sonra ben ne la bu ?:-)

Iyiki çoğul konuştuk )))

• asgari ucretin 4 kati maasimla ben o telefonu alacak ne durumum var ne niyetim var,cok istiyorum ama alamam, alabilirim ama almam,yani...yazik gunah abicim emegine,bence asgari ucret alan bi telefona bu kadar para vermemeli

• Bizim firmada 600 lira maaşla çalışıp 700 liraya çanta alan kız aklıma geldi. Zeytinburnu paris hilton. lol
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkan23

asgari ucretin 4 kati maasimla ben o telefonu alacak ne durumum var ne niyetim var,cok istiyorum ama alamam, alabilirim ama almam,yani...yazik gunah abicim emegine,bence asgari ucret alan bi telefona bu kadar para vermemeli

Aldık bir kere bir anlık gafletle bende keşke almasaydim dedim ama artık is işten geçmişti )))
    Şimdide cami çatladı kullanmam bölge yan sanayi veya 2. El bulana kadar

• Forumun ikinci el bölümünde bir üye hem mavi hem de beyaz kasa takımı satıyordu.
    Fiyatı da 165 TL idi.
    İlanı bulamadım ama öyle bir ilan hatırlıyorum.
    Orjinal olup olmadığını sorduğumda orjinal demişti.
    Ancak bu cihazların ekranı ile kasa birbirine yapışık olduğu için kasa ile beraber ekran da değişiyor diye biliyorum.
    O nedenle fiyat yetkili teknik servislerde çok yüksek.
  • yemin ederim askerdesin sandım
  • s.a dış camda çatlak var ekran mürekkebinde dağılma yok ise 100 tl
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.