Şimdi Ara

samsung galaxy s3 1699 TL - Vatan bilgisayar - tek günlük kampanya!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.811
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • link yok çünkü indirim sabah başlayacak.

edit: imla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagmursuz -- 27 Ağustos 2012; 2:13:18 >

• sansumg da ne ola ki
  • Yukarıda yer alan kampanyalar Bonus ve Axess kartlarına özel 10 taksitle veya nakitte vatan bilgisayar mağazalarında web sitemizde ve Çağrı merkezimizde anında ve ücretsiz sahip olabileceğiniz VatanCARD ile 27 Ağustos 2012 Tarihinde geçerlidir.

Dikkatli olalım, süprizle karşılaşmayalım.

Bu arada paralell ithalat yerine bu kampanyadan almak daha mantıklı.

Konuyu açan arkadaşa teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: twofaced

sansumg da ne ola ki

düzelttim teşekkür ederim. gece 2'de konu açınca böyle oluyor
  • Hepsiburada'da 1550'ye düşmüştü.. CF puanı ile 1500TL..

1700 sıcak falan değil..
  • A101 de bu gün 1499 tl ye satiyorlardi ayni tel degil mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • haklı olabilirsin, sıcak değilse silinsin bence de. ben yarın ki gazetelere bakarken gördüm, fırsat olabilir diye buraya ekledim. zaten hb'de halen daha ucuz... ama hb paralel ithalat, vatan da öyle mi bilemedim. eğer değilse aradaki 50TL'lik fark ithalatçi seçimi için değer mi? ( bu arada htc one x planlıyorum zaten ben ama kafa arada kayıyor s3'e. )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

Yukarıda yer alan kampanyalar Bonus ve Axess kartlarına özel 10 taksitle veya nakitte vatan bilgisayar mağazalarında web sitemizde ve Çağrı merkezimizde anında ve ücretsiz sahip olabileceğiniz VatanCARD ile 27 Ağustos 2012 Tarihinde geçerlidir.

Dikkatli olalım, süprizle karşılaşmayalım.

Bu arada paralell ithalat yerine bu kampanyadan almak daha mantıklı.

Konuyu açan arkadaşa teşekkürler.

İlk defa alıntı yapıp sadece smile koymadığınız bir mesaj gördüm , çok mutluyum

quote:

Orijinalden alıntı: yagmursuz
    düzelttim teşekkür ederim. gece 2'de konu açınca böyle oluyor

Gayet normal, bir ekip üyesi olarak üzerime düşeni yerine getirmenin haklı gururu içerisindeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Hepsiburada'da 1550'ye düşmüştü.. CF puanı ile 1500TL..

1700 sıcak falan değil..

Geçmiş kampanyalar şuan kimseyi ilgilendirmez..

Eğer şu anda paralel ithalat olmayıp bu fiyattan daha ucuza satılan bir yer varsa konu sıcak olmaz.

Ek olarak 1550 ye düşen telefon Hepsiburadada paralel yine aynı zaman diliminde indirimde olan Resmi distribütör garantili telefon fiyatıda bu fiyatlarda idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagmursuz

haklı olabilirsin, sıcak değilse silinsin bence de. ben yarın ki gazetelere bakarken gördüm, fırsat olabilir diye buraya ekledim. zaten hb'de halen daha ucuz... ama hb paralel ithalat, vatan da öyle mi bilemedim. eğer değilse aradaki 50TL'lik fark ithalatçi seçimi için değer mi? ( bu arada htc one x planlıyorum zaten ben ama kafa arada kayıyor s3'e. )

değmez olur mu.. 300-400tl ye kadar bence değer çünkü ithal eden şirketlerin servis sayısı genelde azdır ikincisi her arızayı kullanıcı hatası diye geri itelemeye çalışırlar başın ağrır. Samsung un kendi servis ağı çok daha yaygındır ve kurumsal firmalar olduğu için kurallara daha sadıktır ve illa mahkemeye gitmeden bir kaç şikayetle işini daha kolay gördürebilirsin müşteri memnuniyetine daha dikkat ederler. Tabi genel olarak...

• quote:

quote:

1700 sıcak falan değil..

Eğer şu anda paralel ithalat olmayıp bu fiyattan daha ucuza satılan bir yer varsa konu sıcak olmaz.

Ek olarak 1550 ye düşen telefon Hepsiburadada paralel yine aynı zaman diliminde indirimde olan Resmi distribütör garantili telefon fiyatıda bu fiyatlarda idi.

Doğrudur.. Geçmiş fırsatlar geçmiştir ama hepimiz biliyoruz ki bu firmalar bu indirim / bindirim taktiğini her hafta yada her ay yapıyorlar.. Yani öyle tek sefer , tek gün olayı bi kere yalan.

Konu açan arkadaşa lafım yok ancak bu telefonu alacak insanlar bu fiyatın sıcak olmadığından da eminim farkındadırlar.

Mesajım buna binaendi.

Teşekkürler.

• quote:

quote:

quote:

1700 sıcak falan değil..

Doğrudur.. Geçmiş fırsatlar geçmiştir ama hepimiz biliyoruz ki bu firmalar bu indirim / bindirim taktiğini her hafta yada her ay yapıyorlar.. Yani öyle tek sefer , tek gün olayı bi kere yalan.

Konu açan arkadaşa lafım yok ancak bu telefonu alacak insanlar bu fiyatın sıcak olmadığından da eminim farkındadırlar.

Mesajım buna binaendi.

Teşekkürler.

Fiyat Sıcak değilse Sıcak olan bir firmanın linkini verir misiniz?

Teşekkürler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

1700 sıcak falan değil..

Mesajım buna binaendi.

Teşekkürler.

Teşekkürler.

http://www.alisverisium.com/Samsung-I9300-Galaxy-S-III-Beyaz-2yil-Disribitor-Garantili-Ayni-Gun-Kargo_74380.html?ref=akakce&v=1.50.4#0

2 yıl resmi garanti, stoktan direk gönderi.. 1599TL

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

1700 sıcak falan değil..

Mesajım buna binaendi.

Teşekkürler.

Teşekkürler.

http://www.alisverisium.com/Samsung-I9300-Galaxy-S-III-Beyaz-2yil-Disribitor-Garantili-Ayni-Gun-Kargo_74380.html?ref=akakce&v=1.50.4#0

2 yıl resmi garanti, stoktan direk gönderi.. 1599TL

Bu şekilde paralel ithalat olup 1500 liraya satılıyor.
    Cihaz paralel ithalat.

Site cok manidar.

ödemeyi paypal ile alıyorlar.

Bu site ile vatan bilgisayarı karşılaştırmayalım lütfen.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirekinci -- 27 Ağustos 2012; 2:52:38 >

• konuya kilit geliyor galiba...
  • dün gece yazdığım mesaj neden silinmiş anlamadım. küfür yada hakaret yok.

söylediğim şey yukarıda verdiğim link distribütör garantili ve her karta taksit yapıldıgi idi.

sadece paypal var diyen arkadaş sanırım iyi bakmamış çünkü birçok karta 12 taksitle vatandan daha ucuza alınabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

1700 sıcak falan değil..

paralel mi
  • quote:

dün gece yazdığım mesaj neden silinmiş anlamadım. küfür yada hakaret yok.

söylediğim şey yukarıda verdiğim link distribütör garantili ve her karta taksit yapıldıgi idi.

sadece paypal var diyen arkadaş sanırım iyi bakmamış çünkü birçok karta 12 taksitle vatandan daha ucuza alınabiliyor.

2 yıl resmi garanti diyor. Paralel ithalatlar da resmi garantidir. Distiribütör ürünü değil malesef. Faturası olan her ürüne resmi garanti vermek zorunludur. Ancak burda önemli olan garantinin satan yer tarafından değil doğrudan samsung tarafından verilmesidir. O yüzden verdiğiniz site uyduruk ve fiyatı da paralel ithalat için çok çok yüksektir.
  • new iphone un ayak sesleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

new iphone un ayak sesleri

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.