|
Samsung, Galaxy S26 tanıtım videosunda Apple ile dalga geçti
-
-
Neyle dalga geçtiyse aynısını yaptı. Örnek şarj adaptörü ve kulaklık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Ne oldum delisi olmuş Google sayesinde ama Apple'da Google ile anlaştı, şimdi o kumlu ekran, grenli kameralarla nasıl rekabet edecek göreceğiz..
-
Zamanında çıkmayan pil, ekran çentiği, aux girişi vb şeylerle de dalga geçmişti ama şuan ki durumu görüyoruz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Yahu teknolojiden bihaber yaşıyorsunuz. Galaxy ai googledan çok önce vardı gemini ile de birebir arama ve temel ai özellikleri hariç tamamen farklı çalışıyor. Mesela quickshare de samsungundu google onu aldı kullandı tüm androide entegre etti çünkü en iyi çözümdü. Google zaten samsungun ekmeğini yiyor yıllardır ki tüm tanıtımlarında ürün reklamlarını son model samsung cihazlarla yapıyor pixeller yerine o denli bir ortalıkları var. Gemini yapay zekada çok ileride eminim apple için işe yarayacak ama bu süreç geminiden bazı konularda çok daha önde olan chatgpt ile yürümemiş google ile yürüyecek diye nasıl hayal kurup marka fanatizmi yapıyorsunuz? Apple babanızın şirketi mi nedir bu sevda ve koruma içgüdüsü? Para mı veriyor ki ona gelecek en ufak laf size gelir gibi savunuyorsunuz. Kumlu ekran yazılımdaldı en düşük parlaklıkta s24 ultrada oluyordu sadece ki o da düzeldi zaten. Grenli kamera ile rekabet edemeyecekse seneyeden itibaren samsung lensi kullanacak olan apple da o zaman kendi kendine rekabet edemeyecek. Tam cahil komediliği var ya beni bitiriyor bu bilgisiz olup da boş konuşma sevdası :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
-
5 senedir aynı çöpü ısıtıp ısıtıp önünüze koyuyor hatta içinden malzeme çalarak hala babanın firması gibi savunuyorsun ya pes :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
S23 Ultra kullanıyorum.
200 liralık jelatin ile Samsung'un çok övündüğü "Teknoloji"sinin karşılaştırılmasını merakla bekliyorum!
Sana laflar hazırladım Samsung.
7 senedir aynı pil, aynı şarj hızı, aynı kamera. Apple'ı taklit etmekten maymuna döndüler.
2026 yılında senin hiçbir cihazını çevremeye önermeyeceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FısFısss -- 24 Şubat 2026; 21:31:26 >_____________________________ -
adamlar ucuz ve kucuk tablet yapmislar, tablet cebime sigsin diye satin aldim, tft bir ekran koymuslar, ekran 20 sene oncesinin laptop monitoru gibi, o kadar berbat soluk ki anlatamam ancak mpv isimi video oynaticisinda, saturation yukseltince ekran super renk verdi.. bu da ekrani yazilimsal olarak ve bilerek kistiklarini gosteriyor.
cihaza bir root cekeyim, surfaceflinger'dan renkleri ayarlayayim dedim, son cikan one ui ile birlikte root'u tamamen engellemisler, bunun yerine abd shell settings put kullanarak, 7 komutta root gerekmeden ekrani vivid yaptim, oncekiyle daglar kadar fark var, firma dusun ki, lcd'yi marketing sebepli goze igrenc gosteriyor.. ureticiler boyle iste apple samsung xiaomi hepsi ayni..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 24 Şubat 2026; 21:35:7 >
Eee ne yapacak şimdi galaxy aiyı appleın aptal intelligence mi çevirecek?
-
Yapay zeka konusunda ne söyleseler haklılar zaten apple'da çuvalladığını itiraf etti ve alternatif çözümlere odaklandı.
_____________________________ -
dalga gececegine icraat yapsa keske al birini vur ötekini Çinli firmalar bunlardan iyi onlarında yazılım kısmı çöp malesef..
Okuduğundan bunu anlamışsan fanboysun. Not: samsung kullanıcısıyım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Apple şirketinin yapay zekada ne kadar geri kaldığı ve treni kaçırdığı defalarca dile getirildi. Aşağıdaki video da üstüne basa basa dillendirildi.
youtube
Google I/O 2025 tüm görkemiyle geride kaldı. Geçtiğimiz sene onlarca vaat verip hiçbirini gerçeğe çeviremeyen Apple'ın aksine Google, yapay zeka konusunda ta...https://m.youtube.com/watch?v=CNGAOWptfHw&pp=ygUeR29vZ2xlIHlhcGF5IHpla2EgbWVzdXQgw6dldmlr
@pirincislat kapitalizm ve marketing böyle işte. Mutlaka bir yerden kısacaklar
-
Mesela s21 ultra ile s26 ultranın ne gibi aynı tarafı var meraktan soruyorum tam saçmalamışsın ya :) birşey diyemeyince saçmalamak ancak apple fan boylarına has bir durum. Asıl 5 yıl aynı apple size aynı cihazı koydu hem de 1 yıllık cihazına bile yetersiz diyip zaten salak llan yapay zekasını bile vermedi onu ne yaptın güzel sindi mi içine :D
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
Neyle dalga geçtiyse aynısını yaptı. Örnek şarj adaptörü ve kulaklık
|
|
Yahu teknolojiden bihaber yaşıyorsunuz. Galaxy ai googledan çok önce vardı gemini ile de birebir arama ve temel ai özellikleri hariç tamamen farklı çalışıyor. Mesela quickshare de samsungundu google onu aldı kullandı tüm androide entegre etti çünkü en iyi çözümdü. Google zaten samsungun ekmeğini yiyor yıllardır ki tüm tanıtımlarında ürün reklamlarını son model samsung cihazlarla yapıyor pixeller yerine o denli bir ortalıkları var. Gemini yapay zekada çok ileride eminim apple için işe yarayacak ama bu süreç geminiden bazı konularda çok daha önde olan chatgpt ile yürümemiş google ile yürüyecek diye nasıl hayal kurup marka fanatizmi yapıyorsunuz? Apple babanızın şirketi mi nedir bu sevda ve koruma içgüdüsü? Para mı veriyor ki ona gelecek en ufak laf size gelir gibi savunuyorsunuz. Kumlu ekran yazılımdaldı en düşük parlaklıkta s24 ultrada oluyordu sadece ki o da düzeldi zaten. Grenli kamera ile rekabet edemeyecekse seneyeden itibaren samsung lensi kullanacak olan apple da o zaman kendi kendine rekabet edemeyecek. Tam cahil komediliği var ya beni bitiriyor bu bilgisiz olup da boş konuşma sevdası :)
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt