|
Bildirim
Ölü doğacak desene , 2 kere exynos işlemcili telefon kullandım. S20fe ve
s24. S20fenin pil tüketimi rezaletti günde 2-3 kere şarja takiyordum , s24te bir nebze daha iyiydi ama şebeke problemi yaşadım ve sattım. |
İllaki performansta en iyi olmak zorunda değil. Yakın bir performans la birlikte verimli ve kararlı bir modem olsa bile yeter.
|
Samsung s23 cihazım vardı, şarj süresi çok iyiydi. Sonra macera arar gibi cihaz değişimi ile S24 aldım. Exynos işlemcisi sebebiyle şarj süresi oldukça düşüktü. Exynos pişmanlıktır. Sonra S25 aldım, şimdi çok memnunum.
|
Exynos demek maliyet düşüşü demek, fiyatı rekabetçi olursa dinlemem gözüm kapalı alırım. 2600'ün verim anlamında ciddi bi sıçrama yapacağını düşünüyorum, performans rakiplerinden geri kalsa da olur.
|
Millet cin gibi bu işlemci testlerde rakiplerinin gerisinde kalır ise samsung geçmiş olsun derim.
|
danglaklar geçen cihaz para kazandı ya hemen itelemeye kalkıyor la sd yoksa senin cihazını almıyor işte millet niye zorluyorsun ki git adam gibi geliştir gel millet alsın yoksa sd de hissemiz yok ki inat edelim. koy küçük modelle edge 5bin ultra 6bin batarya bak nasıl satıyorsun neyse paramız değerli hangisi işe yarar cihazsa onu alırız sorun yok
|
İki versiyonuda sür piyasaya bırak satın alan karar versin. Maliyet şu bu diyerek pazara sadece exynos sürüp millete seçenek bırakmazsan gene eleştiri yağmuruna tutulacaksın haklı olarak. Milyon çeşit telefonu olan firmanın amiral gemisi söz konusu olduğunda bu tarz politika izlemesi aşırı tuhaf. Hiç mi vizyon sahibi biri yok koca şirkette. Kullanıcı ne istiyorsa onu ver neyin inadı bu...
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
Note 9 exynosla çıktı çok da iyi bir telefon. Gereksiz ön yargı var. |
İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 22 Ağustos 2025; 21:36:34 > |