< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (709. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
- Google play'den eski cihazımızdaki uygulamaları görüp sırayla kurabileceğimiz bir yer var mı?
- Samsung Sms samsung store'da yok, nerden kurabiliriz?
-
Hocam ekran da hoparlör de mükemmel. İçiniz rahat olsun. Çok güzel bi cihaz gelecek size de. Samsung bu sefer yapmış. En iyi Samsung telefon olmuş.
-
atarım atarım
gerçi bir süredir açmıyorum bakayım da kullanıcım neymiş
-
Sert plastik. Silikon değil.
-
silikon değil sert hocam
-
Cihazi seffaf kaplayip keyifle kullanilir bu kilif :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
üstünde yazı yazmasa güzelde yazı olunca beni hevesim kalmıyor
-
hocam güncellemeler kısmında uygulama listesi var orada yüklü olmayan uygulamalrı da seçin tam hatırlayamıyorum adını
samsung sms burada link atmışlardı 2 gün önce
-
quote:
Orijinalden alıntı: headhunterüstünde yazı yazmasa güzelde yazı olunca beni hevesim kalmıyor
aynı markanın ama farklı kılıfı ben bunu alacağım güzel gözüküyor
www.hepsiburada.com
Galaxy S25 Ultra Kılıf Magsafe Şarj Özellikli Benks Lucid Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/galaxy-s25-ultra-kilif-magsafe-sarj-ozellikli-benks-lucid-armor-kapak-siyah-p-HBCV00007KA501?magaza=BenksTurkiye
-
Bu arada cihaz geri gonderim eskiden siparis gectikten sonra olabiliyordu.. simdi nasil? Cihazi bu sekilde siparis gecip teslim alanlar oldu mu?
Nasil bir surece girecegiz? Gonderdikten kac gun sonra ucreti iade ederler? Sanirim bu sefer karta degil, havale olarak yollayacaklar
kesinlikle rekler otursun diye bir tane de siyah kılıf alacağım ama bu şeffaf kılıf da gayet güzel
-
Galaxy store da var arattiginizda indirebilirsiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İçerden bilgilere göre : Birkaç ay önce tek tip kalem teknolojisi üzerine gelişmeler göreceğiz... Bence gerekli ...
Piyasada kabaca 2 tip var ( Wacom: Samsung satın almıştı ve N-Trig : Microsoft ) bir de Apple gibi absürt çözümler .. Onun dışında irili ufaklı birçok farklı teknolojiler var.
Samsung odaklı ele alırsak : S-Pen teknolojisi için ekranda ayrıca bir katman gerektirir bu da görsellerde kalite kaybına vesile olmaktadır. İlerde anlaşılan yaklaşım işte bu ekrana özel bir katman gerektirmeden mümkünse pilsiz kalemlerle kullanmak. N-Trig teknolojisinin pilsizi de diyebiliriz.
Bu gelişme çok faydalı ve anlamlı olacaktır.
-
Başka bir modeli daha var hocam. Bunda yazı yok. Kamera çerçeve kısmı ise koyu gri ağırlıklı. Benim ilk gönderdiğim modeli tercih etme sebebim kamera çevresindeki çerçeve kısmının da siyah olması. Telefon modelim (inşallah gelebilirse 😤) gece siyahı çünkü. Onunla daha iyi uyum sağlar diye düşündüm. benks türkiye
Galaxy S25 Ultra Kılıf Karbon Fiber Magsafe Şarj Özellikli Benks Hybrihttps://benks.com.tr/products/galaxy-s25-ultra-kilif-karbon-fiber-magsafe-sarj-ozellikli-benks-hybrid-armorpro-600d-kevlar-kapak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unifeb70 -- 7 Şubat 2025; 20:9:29 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Cihaz gönderme, yenisi elimize ulaştıktan sonraymış lakin karşı firma ödemeyi çok geç yapıyor. Bu konuda daha evvel de kötü tecrübem oldu ama el mahkum bu firmaya. Adını yazmıyorum... Ben de yeni sipariş geçtim 20si gibi gelecekmiş sonrasında iğrenç bir süreç beni bekliyor, ondan eminim 😀
Peki kac gun surdu hocam? Nasil bilgi aldin? Satin aldigin urunu teslim aldiginda mi?
Valla kart borcu namus borcu o yuzden tedirginim :)
bu arada hoparlörler bence gayet iyi soranlar vardı
-
hocam iphonei ne yaptınız?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X