< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Eğitim İndirimi Başladı! (550. sayfa)
-
-
Hey maşallah siparişler havada uçuşuyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
27 Ocak Titanyum Siyah 1tb az önce WhatsApp dan sordum 11 Şubat kargo :( bu arada Samsung öğrenci indirimi ile 1.104 TL ye şeffaf kılıf aldım kamera kapaklı kılıf alana kadar ve kılıf çeşitleri yerine oturana kadar kullanmak için bu arada herkese günaydın :)
Öyleyse çok iyi.
Bende Sipariş Onaylandı bölümünden Sipariş Et kısmına geçmiş bu sabah itibariyle...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chakra7o -- 3 Şubat 2025; 9:57:50 > -
Mavi’ler lanetli😬
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
DHL sitesinde seferde diye yazıyor.o yüzden Yurtdışında olduğunu düşündüm
Yurtiçi olsa niye önce Dhl alsın sonra HB'ye versin ki sen götür diye 🤔
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
UPS ile karıştırdım ya, DHL Türkiye de taşımacılık yapmıyor doğru. Muhtemelen yurtdışından geliyor :(
Hocam DHL Türkiye içi taşımacılık yapmıyor bildiğim kadarıyla. Yurtiçi olduğunu nerden gördünüz?
Eşim IBB personeli. Onun mailiyle denedik fakat olmadı.
-
Samsung Türkiye'yi nereye şikayet edebiliriz?
Aynı sanal karttan bir telefon aldım, bir de adaptör alacaktım ama başka karttan aldım.
Merhaba, çoklu alımlar nedeniyle global süreçler gereği tekrarlı alımlar engellenmektedir. Bu sebeple bu hatayı görmektesiniz. Eğer böyle bir durumun olmadığını düşünüyorsanız, daha önce yaptığınız alımların görselini hizmet@samsung.com adresimize mail olarak ileterek, yaşadığınız bu duruma ilişkin süreç hakkında irtibata geçebiliriz.
1telefon ve 1 adaptör çoklu alım oldu, bankalarda ki gibi görüntülü görüşme çıkarsınlar öyle sipariş edelim. Buna göre ağır ve cezai yaptırımları olan sözleşmeler imzalayalım.
-
Satışı zor olur bu telefonun hem vivonun hem honorun satılması zor olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Almayız diyenden korkacaksın
-
https://www.donanimhaber.com/samsung-dan-galaxy-s25-serisine-ozel-24gb-lik-guncelleme--187282
Bu durumun sebebi ne bilen var mı?
Benden korkmayın 😁 ben almıcam diyosam almam 😁
Sıra yavaş yavaş sana geliyor
-
Kamu indirimi olmasaydı burası şuan ülkenin söverek rahatlama forumu olarak tarihe geçecekti 😁
Valla kaç gündür bi mağazaya gidip göremedim. Müsait olamıyorum hiç. Hevesli olsam bir şekilde giderdim. Ama gram heves yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X