Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (531. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: tronurg , xfox , navigator_ , Mori , klamopon , metinuyar Daha Az
6 Kayıtlı Üye ve 13 Misafir (4 Mobil) - 15 Masaüstü4 Mobil
5 sn
28.459
Cevap
489
Favori
1.057.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 529530531532533
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben yıllardır sırf bu kayit icin thl romu kullanirim, daha önce xid kullanmistim ama bunda guncellemeleri daha çabuk aliyor, su anda s23 ultra ile de thl kullanıyorum, s25u icin de aynisini yapacağım tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fener16 kullanıcısına yanıt

İdare etmelik kesin bir şey de almak lazım. Genelde zamanla yeni tasarımlı lar da çıkıyor. Acele edilmesi gereken zamanlarda mecburi olarak arıyoruz :/.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 2 Şubat 2025; 7:39:48 >
  • aynen öyle A101 sloganı gibi aldın aldın :)

• kamera için koruma lensi takacak mısınız,koeuma lensi kaliteyi bozar mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mezamorta008 M kullanıcısına yanıt
    Koruma lensleri var zaten😄

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GLOCK-19 kullanıcısına yanıt
    Neden uzun yoldan gidiyorsunuz ki? Rom yüklemeden sadece ülke kodunu (CSC) değiştirerek arama kaydını aktif edebilirsiniz.Ben o şekilde kullanıyorum sorunsuz. S24 Ultra konusuna göz atın orada anlatım var CSC değiştirme ile ilgili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anil_sz -- 2 Şubat 2025; 9:16:4 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • anil_sz kullanıcısına yanıt

XID, OXM içinde dahil değil bu nedenle indirmesi gerekiyor

• keyboard772 K kullanıcısına yanıt

Bence mağaza geçişi yapılması ile görülebilir en azından eğitim indirimi mağazası na aşağıdakine tıklayarak geçiliyor.

Şahsen bu hakkım varmış. Yeni keşfettim belki benden önce belirten varsa tekrarlamış olurum. Uygulamadan da mağazalar arası geçişle görünür oluyor. Sanırım Kurumsal ve iş ortakları için de aynı geçiş menüsü uygulamada belirecektir. Web tabanlı da zaten her bir türün kendi web adresleri var .

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

• Arkadaslar s25u siparis vercem ama lansman kodu olup kullanmyacak olan paylasabilirmi ozelden. Cok sagolun

• Arkadaşlar elinde hiç kullanılmamış lansman kodu olan varsa bana özelden gönderebilir mi

• GLOCK-19 kullanıcısına yanıt

Samfw Tools var. Bununla ürün ülke kodu hiçbir yazılım indirip cihaza atmadan yapmanın yolu vardır : CSC değişikliği . Yani en sağlıklısı budur.

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

( Bu ve nice faydalı bilgiler S24 Ultra Ana Konusun da ilk sayfamızda mevcuttur )

Elbette S25 Ultra nın ürün kodlaması ile girilecektir.

Ek olarak Samfirm Reborn gibi uygulamalar kendi IMEI nizi ( veya başka bir cihazın ki teşhirdekilerin de olabilir ) kullanarak en son ne varsa firmware inizi indirebilirsiniz fakat şuan itibariyle Samsung kendi sunucularında çekilemiyor / indirilemiyor. İlerki günlerde veya haftalar belirecektir ... O yüzden servislerden alınma olsa gerek sammobile cihazda yüklü gelen firmware leri ilk paylaşan olmaktadır.

Tavsiyem ücretsiz ve hızlı indirmek için şuan içerik boş ama yakında dolacak siteden takip edip indirilmesini SALIK veririm :

SM-S938B

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]samfw.com
    Just a moment...
    https://samfw.com/firmware/SM-S938B

Tekrar en baştaki mevzumuza dönersek:

Sadece başka ülkelerin yazılımını atmak sağlıklı değildir daha doğrusu zararı vardır. Güncelleme alamayabilirsiniz. S24 Ultra dan örnek verirsek aynı aya ait firmware ler farklı ülkelerde farklı isimlendirmelerde gidebiliyor. Bazen bir ay aynı bazen sonraki aylar farklı olabiliyor. Neticede dallanıyor... Bu durum çatı CSC si OXM de bile var EUX ile TUR hiçbir zaman aynı aylık güncellemeleri almıyor ( sanırım bir kere olmuştu onda da geri çekilmişti filan falan ... ) .

Yazılımlarda en az 3 çeşit dallanma vardır.

Bir Asya ülkesi var çatı CSC si OXM değil kendi başına TEK bir ülkeninki barındırıyor. Burada firmware adlandırması aynı bile olsa çatı csc si OXM olmaması da geçişlerde sorun yaratabilir ...

Elbette B varyantı olup ( yüklenebilir geçilebilir sorunsuzdur süreç ) ta Avustralya ve Latin Amerika gibi kendi ayrı çatı CSC leri de vardır. O ülkelere gidilecekse pekala komple firmware i de CSC değiştirilmesi de gerekecektir.

Kabaca genel durum böyle .

Bu durumsallık hallerinde yapılması gereken yaklaşımlar artık sadece bir ülkenin yazılımını atmak yetmez! Yani HOME_CSC yerine CSC de yapılsa yine ideali olmaz!

Aylık firmware ve csc leri nereye aittir takip edilerek duruma göre sadece Samfw Tools ile CSC değiştirmek veya duruma göre ayrıca firmware de indirilmesi gerekebilir ( elbette HOME_CSC ile mevcut veriler silinmemesi için tercih edilmelidir ) .

Bu temel bilgi, farkındalık ve takip etmeyle hiçbir sorun olmayacaktır. Aksiliklere karşı da çözümü anında kendiniz bulmuş olacaksınız. Yani tüm olası aksiliklerde ve yaklaşımlar nelerdir kısaca budur. Bunu herkes dikkatlice okumalıdır. Bu yazım başka model eskiye dönük geleceğe dönük Samsung cihazları için geçerlidir ( elbette Samsung güncelleme politikalarında temel bambaşka farklılıklar olursa zaten haberdar ederim ) .

Görüşme kaydı ve Samsung Health vs birçok Samsung hizmetlerinin de kısıtlanmadığı hem de Türkiye ile eş zamanlı ve aynı yazılımsal isimlendirmeleri her alan ILO ( İsrail ) yu yıllardır birçok Samsung cihazımda kullanmaktayım ve tavsiye ederim de . Türkiye ile İsrail inkiler birdir. Bazı ülkelerin CSC si daha ufak ta olabiliyor GSM operatörleri tek bir ülkeden kaynaklı filan veya EUX gibi tüm firmware parçaları isimlendirmeleri de farklı olabiliyor ....

Elbette başka birçok ülkede de görüşme kaydı filan destekleyenleri vardır ama diğer hizmetlerin de tam ve kısıtsız olduğunu teyit edin.

Bunu neden yazıyorum : Her zaman aramızda doğal olarak olaya tam kavramadan kalkışılması ile neden güncelleme almıyor diye feryat edenlerin biraz dikkatli ve tam okumamaları ile alakalı olduklarını da hatırlatırım :/ .

Gerçi usanmadan yer yer tekrarlıyorum da fırsatım oldukça ...

Şu da bir gerçektir. Bu yazdıklarım bugüne kadarki ve S24 Ultra gibi geçen yıl çıkan cihazlar üzerinden yapılmış çıkarımlar ve tavsiyelerdir. Ola ki dallanma kalkar ve her ay da böyle olur veya tersine başka ekstra şeyler gelişir o durumlarda da elbette ben veya başkaları haberdar edecektir.

Bu bilgi ile hazırlıklı olursanız misal turistik bir ülkeye gideceksiniz ve oranın sim kartı takılacak ama aynı model ve varyantta ama firmware i çatı csc si bile farklı olduğunda SIM kartı taktığınızda SIM karttan gelen uyumlu olma ile cihaza format attırır ki GSM operatör ayarları yüklenebilsin ( elbette OXM çatısında ki bir ülkede SIM kartı ile format istemez ! ... ) . İşte bu hallere ve silinmelere karşı önceden hazırlıklı ayarda ve bölge yazılımlısınd olmak elzemdir. Biraz da kendi deneyimlerim içermektedir :) . Başıma gelenler sizlere de gelebilir. Olay aslında geniş bir yelpazede önemlidir her türden kullanımı da etkilemektedir yurtiçi ve yurtdışında da ...

Bu mantıkla yurtdışı cihazlarını sanki TUR ( Türkiye ) için üretilmiş gibi yapabilirler samfw tools taki CSC değiştirmeyle yapabilirler ( B varyantlılarda tabiki ) . Cihazdaki pazarlanması hedeflenen ülkenin firmware i hepsi CSC sine kadar aynı ise CSC değiştirmek kafidir ama farklılıklar varsa hedef TUR neyse onun firmware i indirilir Odin le yüklenir .

CSC değiştirme genelde en son yapılması ( önce firmware atılır ) önerilir eğer ki çatı CSC si farklı yerlerdeki firmware kullanılacaksa.

Tüm bunlar ücretsizdir ... Tavsiye sitedeki firmware indirilmeleri de dahil...

• Orijinal kılıflar;

Shane Symondsyoutube
    Samsung Galaxy S25 Ultra: Official Samsung Cases!
    https://www.youtube.com/watch?si=L9KMD94mXYEmt4JT&v=GBHGrPiuwZw&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali Koç İstifa -- 2 Şubat 2025; 10:24:14 >

• Cengiz3791 C kullanıcısına yanıt

Kutuda Vietnam yazıyor bilginize

• atabey444 kullanıcısına yanıt

Piksel başına 1 miniled çok masraflı olur. TVler fiyatı çok yüksek olur. oledi geçer

• siteamsorunsali kullanıcısına yanıt

Renkleriyle oynamıştır gözükmemesi için. Ama az da olsa olabilir belki

• uygun fiyatlı ekran koruyucu var mı? amazonda 13 şubat teslim görünüyor..

• olimberax O kullanıcısına yanıt

Paylaştığım klipte bahsedilen özellikten dolayı sanırım spigen marka kılıflardan birini seçeceğim.

Slim armor bahsettiğiniz kadar kalınsa daha ince modellerini seçmeyi tercih ederim.

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]youtube
    47 seconds · Clipped by Gökhan Altıntas · Original video "They Didn’t Mention This... S25 Ultra Teardown" by Phone Repair Guru
    https://www.youtube.com/clip/UgkxeMBerbQ0YCE-2ZTvs4RKYy6GP2dX-UMX?si=AayQPdvPNt-EQgeE

• smart1978 kullanıcısına yanıt

Ozetle sadece ses kaydini aktive etmek icin cscyi degistir mi diyoruz? Ilo romunu indirmeye gerek oluyor mu?

• 
Sayfa: önceki 529530531532533
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.