bende 3 gündür aynı verdiğim siparişleri göremiyorum |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (477. sayfa)
-
-
-
Bu haller yaklaşımlar bence hiç iyi değil. Stres yapar . Bence boşver. Bir etkisi olmayacaksa beklemekten başka çare yok. Aksi halde stres ve etkileri :/ .
-
Elimdeki telefon o kadar kötü ki şuan. Bir de seyahate çıkacağım gitmeden gelse çok iyi olacaktı.
Bu konuda çok şanssızım. Ne zaman telefon alacak olsam hep ya başka bir yere gitmem gerekiyor ya da bir işim çıkıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sipariş sayfasında siparişinizi göremiyorsanız 'siparişiniz onaylandı' diye gelen maile gidip aşağıya inip hesabıma git dediğinizde açılan sayfaya giriş yapın o şekilde gözüküyor ve sol üstte kamu çalışanlarına özel yazıyor ancak o zaman gözüküyor sipariş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne kadar var gitmene? Ara samsungu güzellik yapsınlar
-
Hatırladım bahsetmiştiniz. Evet her türlü sıkıntı. Beraber olacaksa eşinizden ortaklaşa kamera ve uygulamaları kullanırsınız. Bazen hayırlı da olabilir. İdare etmelik te vardı sanırım alo filan .
-
kod varmı kullanmıyorsan alabilirmiyim
-
Bunu az önce gördüm dünden beridir var forumda :
-
hocam oradan da girsem aynı yukarıda sağ köşede dönen mavi gitmedikçe göstermiyor bende ilk defs girdiğim pc de sorun olmuyor ama
-
samsung trSamsung Kampanyalar Programı | Samsung Türkiyehttps://www.samsung.com/tr/offer/offer-program/#govt-offers
Uygulamadayken buna tıklayın dedi tıkladım açıldı. Ama ikinci tagı alamadım , yemedi :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi termomuk -- 31 Ocak 2025; 14:32:11 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Titanyum black tercih ettim. Bana kenarın titanyum gövdenin siyah olması daha seksi geldi. Bir de jet blackde kalem farklı tepesi farklı renk. Toplama gibi :D Kimse tercih etmezse hem erken de yollarlar belki :D iyzico da oldu bu arada 1000 tl de öyle geldi. Ana 300ü vermedi
6 Şubatta uçak. Şuan Realme Note 60 kullanıyorum😀
başka yeni browser yapınca düzzeliyor
-
Aynen yedek telefon var şuan. Eşimde de iPhone 13 var.
Yeni havalimanı ise aynı günde aynı yerden uçuyoruz demektir
-
İdare etme zamanı ( bence ) ...
-
Sabiha'dan hocam ya.
Yok malesef.
vaay bu iyiymiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X